Alcest Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 İnsan oyunu alanlarada verir free game time bakak nasıl olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 haydi buyur, 19 nisan'da 15 dolar çekmişler benim hesaptan. e hani 30 gün beleş ? ben de ona güvenip henüz cancel etmemiştim. haziran başına kadar oynama hakkım var şimdi de herhalde oynamam çok fazla bundan böyle. ah bioware ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 bana da aynısını yaptılar, 18'inde çekmişler karttan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxitor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 ödemeyi yapar yapmaz ödeme planını zartı zurtu siliyorum iptal ediyorum hemen,her zaman...süre bittiginde oynyıyasım varsa ödeme yapıp aynısını yapıyorum hep yapıyolar bi seyler böle...warhammerdada bi ückagıt yapıp oyunu bırakan milyon kisiden aylık ödemeyi cekmişlerdi heh yine yırtmıstım pacayı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 30 gün verdiler her şekilde subscription tarihine baglı benimki 22 sindeydi hep ona denk geldi ama 30 günü eklediler gametime 58 gün e cıktı 28 den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar