Killer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 arıyoruz açan yok. sitede link tutturamadım bi türlü. internette başka sitelerde bi iptal şekilleri var da güvenemedim. var mı bu dramı yaşayan? acil plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 o ucaga bineceksin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 İptal sebebi nedir yani bir sonraki uçağa da binmeyecek misin? Çağrı merkezi bir şekilde cevap vermesi gerekir bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 uzatma ve bin o uçağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 ya ben değil annem için soruyorum da. değişiklik ya da iptal işte. ne aptal sitesi varmış buldum yöntemi yeri bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 lan rezarvasyon takip diye bi başlıktan bahsediyo bulamıyorum öyle bişey. rezarvasyonlarım var. orda da iptal diye bi olay yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 iptal yok benim bildiğim. bilet fiyatı olarak mesela 200 tl verdiysen, o fiyata 6 ay içinde başka bilet alıp uçacan. ha 150 tllik bi bilet alacaksan da o 50tlyi cukka ediyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 444lü bi numara arıyosan da başına 0212 falan koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 oha abi 3 dk önce internetten check-in yaptırdım hatta iptal ediyim mi diye düşündüm ama iş işten geçti artıkın. bi garip oldum lan topici gorunce bu bir işaret olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 0212 444 0 737 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 HakkiYendi said: iptal yok benim bildiğim. bilet fiyatı olarak mesela 200 tl verdiysen, o fiyata 6 ay içinde başka bilet alıp uçacan. ha 150 tllik bi bilet alacaksan da o 50tlyi cukka ediyor galiba. bkz: nick post uyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 biletin yandıysa vergisini geri alıyorsun. pegasus şerefsizleri yüzünden 1.5 saat önce havaalanındayken uçağı kaçırdım 10 kişiyle beraber, bakın tekrar yazıyorum 1.5 saat öncesinde havaalanında bulunmama rağmen. 140 lira falandı bilet 60-70 bişi aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Biz bileti iptal ettirken ya yanar yada türlüsüyle ceza öderiz. Bugün adamlar benım 1 ay once eylul ayına aldığım bileti iptal edip rotadaki tüm seferleri kaldırmışlar. 100% iade yerine 150% yapsalar ya!!!111231231231 Bilete göre izin aldık planlar yaptık vesaire. Şimdi yeni bilet alıcam başka havayollarından fazladan 500 euro hasar var. Pegasus ile ilk kötü deneyimim ama fena vurdu hayvanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 6 ay önceden alma sen de bileti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 6 ay onceden almazsak bileti üç katına kaktırıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 bakalım check edelim söyle bi yer gidiş dönüş 1 ay sonrasına bakalım bir de 6 ay sonrasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 1 agusots 15 eylul aralıgına ozel bır durum bu su anla kıyaslanamaz :) Tatil zamanı avrupada bu aralık. Herkes 1 sene onceden alır bıletını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 off çok fena olmuş hakikaten geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 GEd said: 6 ay onceden almazsak bileti üç katına kaktırıyorlar 3 katına değil, normal fiyatı o. sen ucuz alıyorsun 12312 ay önceden alarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 abi 2012 topiği ofsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Geçen pegasustan bilet aldım, 1 saat kala gittim. Checkin yaparken, görevli kadın şöyle bir teklif de bulundu. Biletimi iptal etmem şartıyla biletin parasını iade edecekler, ertesi gün en erken uçağa da bilet verecekler. Bir tane daha bilet istedim ama vermediler bende kabul etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 masa said: Geçen pegasustan bilet aldım, 1 saat kala gittim. Checkin yaparken, görevli kadın şöyle bir teklif de bulundu. Biletimi iptal etmem şartıyla biletin parasını iade edecekler, ertesi gün en erken uçağa da bilet verecekler. Bir tane daha bilet istedim ama vermediler bende kabul etmedim. büyük ihtimalle overbook ettiler sen geç check in yapınca yol arıyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar