Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pegasus bilet iptali (acil)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oha abi 3 dk önce internetten check-in yaptırdım hatta iptal ediyim mi diye düşündüm ama iş işten geçti artıkın. bi garip oldum lan topici gorunce bu bir işaret olmalı
Mesaj tarihi:
HakkiYendi said:

iptal yok benim bildiğim. bilet fiyatı olarak mesela 200 tl verdiysen, o fiyata 6 ay içinde başka bilet alıp uçacan. ha 150 tllik bi bilet alacaksan da o 50tlyi cukka ediyor galiba.

bkz: nick post uyumu
Mesaj tarihi:
biletin yandıysa vergisini geri alıyorsun.

pegasus şerefsizleri yüzünden 1.5 saat önce havaalanındayken uçağı kaçırdım 10 kişiyle beraber, bakın tekrar yazıyorum 1.5 saat öncesinde havaalanında bulunmama rağmen.
140 lira falandı bilet
60-70 bişi aldım.
  • 4 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Biz bileti iptal ettirken ya yanar yada türlüsüyle ceza öderiz.

Bugün adamlar benım 1 ay once eylul ayına aldığım bileti iptal edip rotadaki tüm seferleri kaldırmışlar. 100% iade yerine 150% yapsalar ya!!!111231231231

Bilete göre izin aldık planlar yaptık vesaire. Şimdi yeni bilet alıcam başka havayollarından fazladan 500 euro hasar var.

Pegasus ile ilk kötü deneyimim ama fena vurdu hayvanlar.
Mesaj tarihi:
1 agusots 15 eylul aralıgına ozel bır durum bu su anla kıyaslanamaz :)

Tatil zamanı avrupada bu aralık. Herkes 1 sene onceden alır bıletını.
Mesaj tarihi:
Geçen pegasustan bilet aldım, 1 saat kala gittim. Checkin yaparken, görevli kadın şöyle bir teklif de bulundu. Biletimi iptal etmem şartıyla biletin parasını iade edecekler, ertesi gün en erken uçağa da bilet verecekler.
Bir tane daha bilet istedim ama vermediler bende kabul etmedim.
Mesaj tarihi:
masa said:

Geçen pegasustan bilet aldım, 1 saat kala gittim. Checkin yaparken, görevli kadın şöyle bir teklif de bulundu. Biletimi iptal etmem şartıyla biletin parasını iade edecekler, ertesi gün en erken uçağa da bilet verecekler.
Bir tane daha bilet istedim ama vermediler bende kabul etmedim.

büyük ihtimalle overbook ettiler sen geç check in yapınca yol arıyolardı
  • Yeni Oluştur...