Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK | Fenerbahçe - Kayserispor | 11.04.2012 - 20.30

benjani

Öne çıkan mesajlar

özet şu fizban'cım, hayatımızdan minimum 1 ay daha yemiştir güzide takımımız.

43'te mikemmel takım savunmamız sayesinde Amrabat çakanzi ve ilk yarı bitenzi. 47'de Ziegler'in açtığı harikulade ortayı diziyle istop eden Kayserili, Mert'in bacak arasından 2. golü atanzi. Sonrasında Baroni'nin sıradan şutunu elinden kaçırarak yine Kayseri kalecisi falan filan :p
Sosyal ağlarda paylaş

ekşisözlük - outside said:

özetinin şu şekilde olduğu maç.

kayseri birinci golü attı, galatasaraylı: oh be fener de elendi.
kayseri ikinci golü attı, galatasaraylı: ahahahahah mallar rezil oluyor. forumlara girip esprileri hazırlayalım.
fenerbahçe durumu 2-1'e getirdi, galatasaraylı : olsun fener çeviremez.
fenerbahçe durumu 2-2'ye getirdi, galatasaraylı: kesin şike var.

fenerbahçe tur atladı, galatasaraylı : eziklere bak galibiyete seviniyorlar, hem bizim uefa kupamız var.

kayseri birinci golü attı, beşiktaşlı: yine elenir bu ezikler
kayseri ikinci golü attı, beşiktaşlı: beter ol beter ezik fener. beyler twitter için haşteg hazırlayın.
fenerbahçe durumu 2-1'e getirdi, beşiktaşlı : bu gol yenir mi lan mal!
fenerbahçe durumu 2-2'ye getirdi, beşiktaşlı: kesin şike var.

fenerbahçe tur atladı, beşiktaşlı : bu eziklerin finalde elenmesi daha zevkli, hem geçen yıl biz kazanmıştık.

________________________________________________________________________________

kayseri birinci golü attı, trabzonlu : kupamızı verin.
kayseri ikinci golü attı: trabzonlu: kupamızı verin.
fenerbahçe durumu 2-1'e getirdi, trabzonlu: kupamızı verin.
fenerbahçe durumu 2-2'ye getirdi, trabzonlu: kupamızı verin.

fenerbahçe tur atladı, trabzonlu: uefa o kupayı bize verecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu saatten ve bu kadar olaydan sonra fenerbahçenin maçında şike var demek için harbiden holigan falan olmak lazım. Adamların başkanları içeride şike yüzünden daha bi daha cesaret edilir mi lan. Fenerbahçe ümidini kesmedi canını dişine taktı çevirdi maçı denir ancak dünkü maça başka yorumu yok ki galatasaraylı olarak soyluyorsam bunu fenerlilerin dün için gurur duyacak çok sebebi var.

Tabii esprimi yapmadan geçmiim fenerli babam maçı alınca oley bee diye sevinirken baba alt tarafı kupada yarı finale kaldınız hani ne kupayı aldınız ne önemli bir kupa bu dedim tepki olarak ben en son aldıgımız kupayı hatırlamıyorum ki dedi tepki olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe'nin her sene finale kadar büyük umutlarla gelip bu sene kesin alıyoruz naraları eşliğindeki hüsranlar sonucu "Türkiye kupasını sallayan var mı yea", "Fenerbahçe olmasa Türkiye Kupasını izleyen olmaz" şeklinde bitirdiği cümlelerle de tamamlanabilir o ekşisözlük yazısı...
Sosyal ağlarda paylaş

mertin performansı çok iyiydi
hele bi tane uçarak çıkardığı top var,volkan olsa belki yerdi.
kalemizin geleceği yine iyi ellerde bari onu gördüm
semih içinde sevindim,sahada kaldığı az sürede iyi işler yaptı

gökhanın dizi çok korkuttu ayrıca,umarım bir sorunu yoktur,baya canı acıyordu bariz bi şekilde,helal olsun ona,kaptanlık pazubandı çokta yakışıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe Kadıköy dışında gerçekten inanılmaz işler yapıyor bu sezon, pozisyona girme meselesi değil Galatasaray da her deplasmanda yardırmıyor rakibe ama orta sahayı ve defansı sıkı tutup pozisyon vermiyor. Fenerbahçe direk rakibin üstünlüğünü kabulleniyor, Karabük Samsun vs farketmeden.

Akıllar playoffta muhtemelen ama neredeyse as kadro çıktıysa belli ki bu maç önemseniyor, taraftar ise çok iyiydi bir gaza geliver baskılı oyna. Ama Fenerbahçe ortasahada baskıyı yedi mi hiçbirşey yapamıyor. Kondisyon desen yerlerde.

Aykut Kocaman'ın bu kadroya ve isimlere ne kattığını ciddi anlamda merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...