toggie Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 istemiyosan gideriz :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 boluya elenince şenlenir burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 şenlenicek tabi neden böyle tribe giriosun ki sfsd sanki tersi olsa siz zaa lamıcaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 bolu falan fark etmez kupayı almadıgınız surece hep seniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Insanin sonucu belli olan olaya sevinesi de gelmiyor ki artik =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 totemi devam ettirdim bir tur daha atladık. özet bulan koyabilir mi plx ? (ya da şu saatte şu kanalda özet yayınlandı deseniz de olur, açayım webden o saati) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 özet şu fizban'cım, hayatımızdan minimum 1 ay daha yemiştir güzide takımımız. 43'te mikemmel takım savunmamız sayesinde Amrabat çakanzi ve ilk yarı bitenzi. 47'de Ziegler'in açtığı harikulade ortayı diziyle istop eden Kayserili, Mert'in bacak arasından 2. golü atanzi. Sonrasında Baroni'nin sıradan şutunu elinden kaçırarak yine Kayseri kalecisi falan filan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 ooo şike. neyse bu sene şikeyi kupada yapıyoruz ucuza gelir, paradan kısmazsak alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Tribünler süperdi , yarı finalde ankarada olur inş , tebrikler takıma güzel moral oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 ahahah sow'un hareketine kirmizilik diyenler olmus. jeneriklerde yer almaktan mi tirsiyorsunuz nedir Sota bile kendi kalecisine abartma kalk falan diyodu yilan gibi kivrandi herif 2 kez ust uste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 kaleci tam bir şovmendi kim bilmiyorum ama baya bi kulaklarını çınlattık tribünde. bide şu Semih e helal olsun süper moral olmuştur onada playofflarda çok ihtiyaç var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 dia ve stoch ayrıca gürcan bilgiç deli etti, resmen 9 kişi oynadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Kirmiziyi bilmem ama o hizda o sekilde birinin carpmasi kivrandirir, fazla iyimser olmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Sow'un üstüne koşarken çarptığı nokta kalecinin böbrek boşluğu civarında. Kalecinin çarpışmadan sonra düştüğü kol ile, 8 takla attıracak kadar acıyan kolu farklı. Baya tecrübesiz kaleci lol, iyi küfür yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 christian baroniden tüm sevenlerine gelsin.. :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 ekşisözlük - outside said: özetinin şu şekilde olduğu maç. kayseri birinci golü attı, galatasaraylı: oh be fener de elendi. kayseri ikinci golü attı, galatasaraylı: ahahahahah mallar rezil oluyor. forumlara girip esprileri hazırlayalım. fenerbahçe durumu 2-1'e getirdi, galatasaraylı : olsun fener çeviremez. fenerbahçe durumu 2-2'ye getirdi, galatasaraylı: kesin şike var. fenerbahçe tur atladı, galatasaraylı : eziklere bak galibiyete seviniyorlar, hem bizim uefa kupamız var. _______________________________________________________________________________ kayseri birinci golü attı, beşiktaşlı: yine elenir bu ezikler kayseri ikinci golü attı, beşiktaşlı: beter ol beter ezik fener. beyler twitter için haşteg hazırlayın. fenerbahçe durumu 2-1'e getirdi, beşiktaşlı : bu gol yenir mi lan mal! fenerbahçe durumu 2-2'ye getirdi, beşiktaşlı: kesin şike var. fenerbahçe tur atladı, beşiktaşlı : bu eziklerin finalde elenmesi daha zevkli, hem geçen yıl biz kazanmıştık. ________________________________________________________________________________ kayseri birinci golü attı, trabzonlu : kupamızı verin. kayseri ikinci golü attı: trabzonlu: kupamızı verin. fenerbahçe durumu 2-1'e getirdi, trabzonlu: kupamızı verin. fenerbahçe durumu 2-2'ye getirdi, trabzonlu: kupamızı verin. fenerbahçe tur atladı, trabzonlu: uefa o kupayı bize verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Şu saatten ve bu kadar olaydan sonra fenerbahçenin maçında şike var demek için harbiden holigan falan olmak lazım. Adamların başkanları içeride şike yüzünden daha bi daha cesaret edilir mi lan. Fenerbahçe ümidini kesmedi canını dişine taktı çevirdi maçı denir ancak dünkü maça başka yorumu yok ki galatasaraylı olarak soyluyorsam bunu fenerlilerin dün için gurur duyacak çok sebebi var. Tabii esprimi yapmadan geçmiim fenerli babam maçı alınca oley bee diye sevinirken baba alt tarafı kupada yarı finale kaldınız hani ne kupayı aldınız ne önemli bir kupa bu dedim tepki olarak ben en son aldıgımız kupayı hatırlamıyorum ki dedi tepki olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Fenerbahçe'nin her sene finale kadar büyük umutlarla gelip bu sene kesin alıyoruz naraları eşliğindeki hüsranlar sonucu "Türkiye kupasını sallayan var mı yea", "Fenerbahçe olmasa Türkiye Kupasını izleyen olmaz" şeklinde bitirdiği cümlelerle de tamamlanabilir o ekşisözlük yazısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 mertin performansı çok iyiydi hele bi tane uçarak çıkardığı top var,volkan olsa belki yerdi. kalemizin geleceği yine iyi ellerde bari onu gördüm semih içinde sevindim,sahada kaldığı az sürede iyi işler yaptı gökhanın dizi çok korkuttu ayrıca,umarım bir sorunu yoktur,baya canı acıyordu bariz bi şekilde,helal olsun ona,kaptanlık pazubandı çokta yakışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 kaleci net iticiydi, hani herifi al duvara daya terlikle vur o derece şota'ya üzüldüm takım bildiğin üstünlük kurdu ama olmadı, o kaleciyle olmadı müdürüm fenerin bir sonraki rakibi kim şimdi? hangi maçın galibiyle oynayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 bolu-karabük galibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 aradim da bulamadim, yari final / final fiksturu belli mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Fenerbahçe Kadıköy dışında gerçekten inanılmaz işler yapıyor bu sezon, pozisyona girme meselesi değil Galatasaray da her deplasmanda yardırmıyor rakibe ama orta sahayı ve defansı sıkı tutup pozisyon vermiyor. Fenerbahçe direk rakibin üstünlüğünü kabulleniyor, Karabük Samsun vs farketmeden. Akıllar playoffta muhtemelen ama neredeyse as kadro çıktıysa belli ki bu maç önemseniyor, taraftar ise çok iyiydi bir gaza geliver baskılı oyna. Ama Fenerbahçe ortasahada baskıyı yedi mi hiçbirşey yapamıyor. Kondisyon desen yerlerde. Aykut Kocaman'ın bu kadroya ve isimlere ne kattığını ciddi anlamda merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 buyuk sans oldu o son dk golu vs. fenerin kupayı aldıgını görmedim ben, gene bi yerde patlarlar. sonra derler kupa onemsiz aslında diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 bolu da karabük de eler bizi ya. en olmadı finalde kaybederiz, dün spiker diyordu son 10 senede 5 kez finale çıkmışız türkiye kupasında ama en son ne zaman aldığımız malum :P bi de dün kalecisi numaradan yerde taklalar atarken şotanın hareketi on numaraydı, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar