Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Cinematicleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Ra2,Ra1,Generals Zero Hour gibi destansı Cinematiclere sahip olan oyunların cinematiclerini nasıl bulabileceğimi bilen varsa ve açıklarsa çok memmnun olurum..[signature][hline]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı..
Mesaj tarihi:
ftp sitelerinden buluncağını pek zannetmiyorum.
p2p programlarında warcraft ve ra sinematiklerini aradım ama bulamadım.

tek yolu evet oynamak :)[signature][hline]I fear no enemy!
I fear not death!
For the khala is my strength!
En Taro Adun!
Mesaj tarihi:
Yok hadi oynadım dielim onları seyrederken avi mpg vs vb dönüştürmek istiyorum bunu yapabilecek bi program var mı...[signature][hline]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı..
Mesaj tarihi:
bu pek mumkun degil cunku oyunlar cok cok az bir oranla birbirinin ayni formatlari kullaniyolar hepsi kendine has format gelistiriyolar o yuzden cok zor =/[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Mesaj tarihi:
-belki- bulabilmen mümkün.
oyunun bir film klasörü olacak, o klasördeki formatı, googleda ararsan birşeyler bulma imkanın var.
misal: kkk formatı diyelim.
kkk 2 avi
kkk to avi
kkk 2 mpg
kkk to mpeg.. vs
gibi biçimlerde google.com'da ararsan bir program bulma ihtimalin var.

ancak dis'in dediği gibi her oyun farklı bir format kullanıyor, bulman çok zor[signature][hline]I fear no enemy!
I fear not death!
For the khala is my strength!
En Taro Adun!
Mesaj tarihi:
fraps diye bir program vardı onla çekebilirsin ama iş bittiğinde deli gibi yer kaplıyor o yüzden pek kullanışlı değil sen yinede bi dene..hata bi topic oalcaktı bu konu ile ilgili..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
Mesaj tarihi:
aah ah olsa.. myth serisinin cinematiclerini ctrl + ile izlemek zor oluyor.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
warhammer 40k dawn of war un açılışındaki video gelmiş geçmiş en iyi oyun videosudur diyebilirim.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Mesaj tarihi:
ed2k networkde blizzard'ın yapdığı cinematic dvd'nin divx versiyonu mevcut oradan indirebilirsiniz.[signature][hline]there is nothing in this world worth to believe in
Mesaj tarihi:
said:
Jaan, 22 Ekim 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
warhammer 40k dawn of war un açılışındaki video gelmiş geçmiş en iyi oyun videosudur diyebilirim.

ben de katılıyorum buna[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
fraps eger mpeg 4 yani dvd formatinda kaydediyorsa dr divx gibi programlarla DivX e cevirebilir ve inanilmaz yer tasarrufu saglayabilirsiniz[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
  • Yeni Oluştur...