Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 1.Hafta | Beşiktaş - Galatasaray

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şahsen ben iade ediyorum arkadaslarla biletleri, işimiz var bildigin, gerizekalılar pazartesine mac koyarsa o stad dolmaz. bugun oglen iade icin stada gittim vakit bulup 1000 e yakın adam biletini degistirmek icin sırada idi. bir de eski biletleri verip bu macınkileri almak gerekiyormus biletixten.

stad dolmaz
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Sana mı sorucak Besiktas taraftarı ne gün dostu olduğunu.
İşi gücü var milletin herkes boş gezenin boş kahyası değil.

bana mi soracak ahah ne alaka lol.

bos gezenin bos kalfasi diye duzeltelim de 8 de ki maca gitmek bos kalfalik olmasi da degisik bir kafa. belki de kahya diyerek sair baska bir sey demek istemis olabilir.
Mesaj tarihi:
valequenta said:

Absolut said:

bos gezenin bos kalfasi diye duzeltelim de 8 de ki maca gitmek bos kalfalik olmasi da degisik bir kafa. belki de kahya diyerek sair baska bir sey demek istemis olabilir.

6 da işten cıkıp 8 de besiktastaki maca yetişmek sadece metro ile mumkun, metro guzergahı dısında oturan adam zaten maca zamanında zor gelir.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

web'tv kullanan var mi digitürk ? nasldı fener-ts macinda sorunsuz izleniyor mu fln filan ? bide maclari tek tek alabilme var mi

valla 2 versiyonu var tr ve yurtdışı diye. yurtdışı digitürkwebtv trdekiyse digitürkplay diye bişey ikisiyle de izledim ben iyiydi baya ikisi de ya.
tek tek alabiliyosun 25 lira galiba playoff maçları. tüm maçlar da 120 mi ne
Mesaj tarihi:
Robert_Poche said:

valequenta said:

Absolut said:

6 da işten cıkıp 8 de besiktastaki maca yetişmek sadece metro ile mumkun, metro guzergahı dısında oturan adam zaten maca zamanında zor gelir.

laf olsun torba dolsun, agzi olan konusuyor fln fişman de gec ya... takımın kötü olsa anlarm da neyin yetememezlgi arkads yok baskasnin pankarti yok bilmemkimin seyircisi yok sunun pipisi yok sunun yagmuru.. ne garip millet olduk ya, pazar 7deki macla iş gunu saat 8de (besiktas o saatte istanbulun en düğüm olmuş sacma sapan trafigne sahip yeri bide) kıyaslıyor, bide aklınca bu sekilde sidik yarıstırma derdinde..

ilginç kafalar hatta kalfalar, yada kahyalar
Mesaj tarihi:
Haydi haydi futbola geri dönün :)

Maç güzel maç. Hatt alın size güntekin onaydan arak futbol sistem yorumu:

denk takımlarda 4-3-3 daima 4-4-2 ye stün gelir, çünkü topsuz oyunda orta sahayı 5'leyip boğabilirler. Yani melo/selçuk üzerine 5 kişi çullanıp hücumda açılabilirler.

Ancaaakkk, 4-4-2 ye çok alışmış, kanatlara genişlemeyi becerebilen ve beklerden hücumda destek alabilen bir GS var.

Sonuç: Fernandes+Ernst+Q7=Melo+Selçuk+Riera Her türlü sonuca açık bir maç bekliyorum. Bol şans GS ve BJK.
  • Yeni Oluştur...