Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 işsiz 30 bin beşiktaşlı bulunur tabi SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Fenerbahcemizi sampiyon yapacagiz allahin izniyle sdf
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 şahsen ben iade ediyorum arkadaslarla biletleri, işimiz var bildigin, gerizekalılar pazartesine mac koyarsa o stad dolmaz. bugun oglen iade icin stada gittim vakit bulup 1000 e yakın adam biletini degistirmek icin sırada idi. bir de eski biletleri verip bu macınkileri almak gerekiyormus biletixten. stad dolmaz
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 web'tv kullanan var mi digitürk ? nasldı fener-ts macinda sorunsuz izleniyor mu fln filan ? bide maclari tek tek alabilme var mi
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Absolut said: Sana mı sorucak Besiktas taraftarı ne gün dostu olduğunu. İşi gücü var milletin herkes boş gezenin boş kahyası değil. bana mi soracak ahah ne alaka lol. bos gezenin bos kalfasi diye duzeltelim de 8 de ki maca gitmek bos kalfalik olmasi da degisik bir kafa. belki de kahya diyerek sair baska bir sey demek istemis olabilir.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 valequenta said: Absolut said: Sana mı sorucak Besiktas taraftarı ne gün dostu olduğunu. İşi gücü var milletin herkes boş gezenin boş kahyası değil. bana mi soracak ahah ne alaka lol. bos gezenin bos kalfasi diye duzeltelim de 8 de ki maca gitmek bos kalfalik olmasi da degisik bir kafa. belki de kahya diyerek sair baska bir sey demek istemis olabilir. 6 da işten cıkıp 8 de besiktastaki maca yetişmek sadece metro ile mumkun, metro guzergahı dısında oturan adam zaten maca zamanında zor gelir.
Saykoleo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 applev0dka said: web'tv kullanan var mi digitürk ? nasldı fener-ts macinda sorunsuz izleniyor mu fln filan ? bide maclari tek tek alabilme var mi valla 2 versiyonu var tr ve yurtdışı diye. yurtdışı digitürkwebtv trdekiyse digitürkplay diye bişey ikisiyle de izledim ben iyiydi baya ikisi de ya. tek tek alabiliyosun 25 lira galiba playoff maçları. tüm maçlar da 120 mi ne
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 amma uzadi ha. tamam 20 bin besiktasli yok derbi macinda stadi dolduracak pazartesi gunu. herkes masallah ari gibi calisiyor memlekette. helal olsun.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Robert_Poche said: valequenta said: Absolut said: Sana mı sorucak Besiktas taraftarı ne gün dostu olduğunu. İşi gücü var milletin herkes boş gezenin boş kahyası değil. bana mi soracak ahah ne alaka lol. bos gezenin bos kalfasi diye duzeltelim de 8 de ki maca gitmek bos kalfalik olmasi da degisik bir kafa. belki de kahya diyerek sair baska bir sey demek istemis olabilir. 6 da işten cıkıp 8 de besiktastaki maca yetişmek sadece metro ile mumkun, metro guzergahı dısında oturan adam zaten maca zamanında zor gelir. laf olsun torba dolsun, agzi olan konusuyor fln fişman de gec ya... takımın kötü olsa anlarm da neyin yetememezlgi arkads yok baskasnin pankarti yok bilmemkimin seyircisi yok sunun pipisi yok sunun yagmuru.. ne garip millet olduk ya, pazar 7deki macla iş gunu saat 8de (besiktas o saatte istanbulun en düğüm olmuş sacma sapan trafigne sahip yeri bide) kıyaslıyor, bide aklınca bu sekilde sidik yarıstırma derdinde.. ilginç kafalar hatta kalfalar, yada kahyalar
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 cok biliyosan git maca, evde oturmus forumda yazmayi biliyorsun. teyallahim.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 insanlarn taraftarlıklarni sorgulamak gibi kutsal bir görevi üstüne alınman bizi rahatlatti cok tesekkür ederiz omuzladgn bu yüce görev için...
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 baya bos kahya varmis dolmus stad
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 ulan bi maç izlicez 40 saatir saçma salak şeyler izlettiyorlar
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 ali sami yen'deki son maçlardı beleş biletlerim oluyordu da gidecek adam zor buluyordum. Kimse gitmek istemiyordu. Kim iyi kim kötü her zaman görüyoruz. ayrıca şu an stad doldu sabırsız kardiş.
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Haydi haydi futbola geri dönün :) Maç güzel maç. Hatt alın size güntekin onaydan arak futbol sistem yorumu: denk takımlarda 4-3-3 daima 4-4-2 ye stün gelir, çünkü topsuz oyunda orta sahayı 5'leyip boğabilirler. Yani melo/selçuk üzerine 5 kişi çullanıp hücumda açılabilirler. Ancaaakkk, 4-4-2 ye çok alışmış, kanatlara genişlemeyi becerebilen ve beklerden hücumda destek alabilen bir GS var. Sonuç: Fernandes+Ernst+Q7=Melo+Selçuk+Riera Her türlü sonuca açık bir maç bekliyorum. Bol şans GS ve BJK.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 yalnız vurmadan önce inanamadım gol olacağına
yav Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 yav ntvspor radyosundan cok guzel duyuluyor taraftar cok gidesim geldi maca :(
Öne çıkan mesajlar