valequenta Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 bi an ciddi sanmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 penaltınız falan yoktu, melo'nun ikinci sarısı da yoktu, ofsayt gol de milimetrik ve hala tartışılan, kısa mesafede ani bir pozisyondu görmesi zaten imkansıza yakındı. aynı hakem ilk yarım saat boyunca tüm takdir haklarını bjk lehine kullandı, quaresmaya kırmızıyı göstermedi, daha dördüncü dakikada çifte girip de bacağı kıskaca alan adamınıza sarı kart göstermedi vb şeklinde örnekler de çoğaltılabilir. GS'ye olduğu kadar BJK'ya da yarayan karar çaldı hakem, genel olarak kötüydü. Aynı yıllarda benim de İBB'nin voleybol formasıyla fotoğrafım var, bu benim İBB'li olduğumu göstermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 O kadar da değildir ya, ironidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Adam Galatasarayliymis bu hafta satmasin maci? Belki de bu yuzden irkcilik yapti, oynamamk icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 valequenta yas kac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 25, gelisimimi tamamlayamadim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 PZero said: hakem çok kötüydü . adamın gs formalı fotoğrafı var penaltımızı vermedi . meloya ikinici sarıdan kırmızısını vermedi. ofsidden gol verdi . fatih terim ne derse onu yaptı . gs gibi bir camiianın böyle hakemlere maç kazanması hiç yakışmıyor .normal oynasalar belki alacaklardı maçı hiç tartışılmayacaktı . bence gs şampiyon olursa araştırmak lazım nasıl oldu. bide dikkat edildiyse hakan şükür milletvekili olunca gs şampiyonluğa oynamaya başladı acaba siyasi bir destekmi var sorusu aklıma geliyor . herşeye rağmen fenerbahçenin şampiyon olacağına inanıyorum neresinden tutsan falso bir yorum olmus, hakemin gs formali fotografi yuzunden insanlar sahaya falan atladi hala formali fotograf diyorsun. melo'nun sarisi derken ucan tekmeci karizma'ya ne oldu? o ofsit hatasindan daha barizleri yasandi bu ulkede birak bu isleri samet. fatih terim'e hakem telsizi vermisler. gs camiasi pislik bisey oldu cikti, hakemlerle mac kazaniyorlar, fb'nin bjk'nin hakkini yiyolla. bu ulke smacor golculer, kalecilik yapan oyuncular gordu dostum, ne ofsiti diyosun sen ya. arastir lutfen bul, boylece playoff'un playoff'unu oynariz, sonudna bjk sampiyon olabilir belki. hakan sukur milletvekili olduysa nolmus, basbakan acik acik fb kurtulsun diye platiniye Tatcher falan diye bi safsatalar okumadi mi? Neyin kafasini yasiyorsun be adam? son yazdiginda Besiktas taraftarini ozetler nitelikte olmus, gecen burada bir Sirp arkadasim sormustu, BJK ne ayak ya fener-gs rekabeti arasinda falan diye. Dedim, onlar gridir, yanar donerdir, GS sampiyon olsun fenerli kankasi kesilirler, FB sampiyon olsun gassarayli kankasi olurlar diye. Eskiden sempatik geliyordunuz, fenerlilerden daha dost canlisi geliyordu besiktas taraftari ama artik asti bu kitle kendini. Haz etmez oldum, iki yuzlu oldugna kanaat getirdim. gidere gider, senin gibi troll'e troll gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 valequenta said: 750 mesajin birinde de Quaresma kirmizi gormeliydi diyen olmamis. 2-3 kere yazdım ama okumadan sallamak böyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 silahını düşürmüşmüş http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2012/04/18/-silah-cekilmedi--2199903.Jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 PZero said: hakem çok kötüydü . adamın gs formalı fotoğrafı var penaltımızı vermedi . meloya ikinici sarıdan kırmızısını vermedi. ofsidden gol verdi . fatih terim ne derse onu yaptı . gs gibi bir camiianın böyle hakemlere maç kazanması hiç yakışmıyor .normal oynasalar belki alacaklardı maçı hiç tartışılmayacaktı . bence gs şampiyon olursa araştırmak lazım nasıl oldu. bide dikkat edildiyse hakan şükür milletvekili olunca gs şampiyonluğa oynamaya başladı acaba siyasi bir destekmi var sorusu aklıma geliyor . herşeye rağmen fenerbahçenin şampiyon olacağına inanıyorum Bunu da burada kullanarak forum halkının hizmetine sunuyorum http://inciswf.com/1298717011.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Galatasaraylı hakem diyenlere :) http://www.sporx.com/futbol/superlig/superfinal/iste-besiktasli-gocekSXHBQ276585SXQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 fenerbahçeli formasınıda bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Llama said: fenerbahçeli formasınıda bekliyoruz asfdafdafda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 tamam ya oldu bitti, gs öyle ya da böyle yendi besiktası. yıllar sonra anca skor görülecek, bu olaylar unutulur gider. tek söyleyecegim sey galatasarayın kümedede kalma savaşı verdigi dönemde taraftarlarının sergiledigi duruşu unutmamasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 4Ever said: Galatasaraylı hakem diyenlere :) http://www.sporx.com/futbol/superlig/superfinal/iste-besiktasli-gocekSXHBQ276585SXQ baya belli oluyor aynı insan olduğu ;) yalan haber yapmak memlekette moda oldu nasılsa salla gitsin.. yeterki ortalık bi durulsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Llama said: silahını düşürmüşmüş http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2012/04/18/-silah-cekilmedi--2199903.Jpeg orda 50 tane polis var özellik güvenlik var bilmem ne var.. silah çekilecek bir durum mu var.. terör örgütü mü ne silahı!! öyle birşey olduysa önce o polis görevden uzaklaştırılmalı!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Llama said: silahını düşürmüşmüş http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2012/04/18/-silah-cekilmedi--2199903.Jpeg galatasaray formali resmi de varmiymis bu adamin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 liseli polis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 OmeN said: Llama said: silahını düşürmüşmüş http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2012/04/18/-silah-cekilmedi--2199903.Jpeg orda 50 tane polis var özellik güvenlik var bilmem ne var.. silah çekilecek bir durum mu var.. terör örgütü mü ne silahı!! öyle birşey olduysa önce o polis görevden uzaklaştırılmalı!! Böyle böyle gaza getiriyorsunuz kendinizi sonra sahaya dalıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ben hala o ebueye doğru koşan adamı düşünüp gülüyorum ya. herifin gözler hedefe kilitlenmiş dümdüz koşuyodu gavat ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Neyse şurda 4 gün kaldı bu derbinin unutulup GS FB derbisinin hataları, golleri, taraftarları vs vs tartışılmasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 http://www.htspor.com/futbol/haber/735037-iyi-ki-varsin-sabri-reyiz iyi-ki-varsin-sabri-reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Ofsayttan derbide 0-1 öne geçiyorsunuz sonrada ne olcak hakem bizede kötüydü diyorsunuz. Yahu derbilerde böyle şeylerin telafisi varmı, direk herşseyi değiştiriyor zaten. Boşuna mı millet bağırıyordu bize playoff fazla diye, sen ligin kaderini bu hakemlerle 6 maça sığdıramazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 beşiktaş için değişen bişey yok zaten 4. olup alttan gelenle eleme oynayacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 bjk icin degisen bisey olup olmamasi 3. bir takimin kaderinin belirlenebilecegini degistirmiyor ama iste oyle sig bir olay degil bu is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar