cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 @tinu ben ırkçı tezahurat yaptılar diye koymadım çekilen fotoğrafı o hareketi yapan adam malmış, tüm taraftarlar tepki gösteriyor ıslıklayanı/küfür edeni/bağıranı vs. tek o mal çıkıp bir hareket yapmış zegna demiş, hakem insiyatifi galatasaraydan yana kullandı, bence de öyle oldu ama sen de demişsin gs formalı hakemi bu maça vermek hatadır buna katılmıyorum ben. bugünkü olaylar senin dediğin gibi taraftarın sabrının taşmasından dolayı oldu yani 35. hafta değil de sezonun ilk maçı olsaydı bu hiç böyle olmazdı bjk başkanı, yayıncı kuruluş zarar görmesin, büyük camialar zarar görmesin diye bazı olayların üstünü kapatmak için klübü bırakıp tff başkanlığına geliyorsa bence hakemin formalı fotoğrafına pek takmamak lazım diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 O laf sana değildi tinu. Robert'a idi. Ama ne olursa olsun, birikimin isyani G.Saraylı futbolcuyu mu kovalamak sahada? Yapmayın abi. Çok komik ve rezil duruma düşüyoruz ülke olarak. Tekrar yaziyorum. 9 aydir ortada kokan bir skandali kaldirmak icin Fenerli ve Bjkli baskanlar futbolu idare ediyor kimse tahrik olup topcu kovalamiyor Arenada (insallah da olmaz boyle aptalliklar). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Şimdi bu maçın rövanşında Arena'da farkı koysak, üstüne bir de inip futbolcularınızı dövsek güzel olur mu? Aklınızda soru işareti kalır mı? Niye dövdünüz derlerse de födörösyön böşöktölö deriz? Nerden bakarsak bak terbiyesizlik, üç beş çapulcunun gaza getirmesi. Futbolcular skordan bağımsız bitse de gitsek modunda taraftar bu kadar çıldırınca onların da beyni yandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 son macta bizim ofsayttan attigimiz bir golle fb sampiyon olsa, eminim siz de golu ayakta alkislarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 BulletRide said: Şimdi bu maçın rövanşında Arena'da farkı koysak, üstüne bir de inip futbolcularınızı dövsek güzel olur mu? Aklınızda soru işareti kalır mı? Niye dövdünüz derlerse de födörösyön böşöktölö deriz? Nerden bakarsak bak terbiyesizlik, üç beş çapulcunun gaza getirmesi. Futbolcular skordan bağımsız bitse de gitsek modunda taraftar bu kadar çıldırınca onların da beyni yandı taraftar türkiyede heryerde aynıdır. gördük sizinde stadı söktügünüzü, ya da fenerbahce taraftarının stadı yaktıgını. gerekli gazı verince malesef 3 büyüklerde bu olaylar oluyor. hakem - puanla baslamıs üstüne offside dan golu vermiş, tum sene taraftarda oluşmuş zaten bozuk bir piskoloji var bunlar eklenince adamlar doğal olarak kendini kaybetti. ben macın sonunda acıkcası buyuk bir grubun topluca sahaya inmesini bekledim. burada gaza getiren 3-5 çapulcu o 4 hakem oldu aslında. futbolcularında bir kısmı dedigin gibi bitse mac diye bakarken, ernst pektemek veli sivok hilbert bi taraflarını yırtıyorlardı. bu adamların kabahati kalanların ruhsuz olması sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Sahaya inen adam hem embesil hem de yürümeyi beceremiyor yalnız. Sahaya girip bide o haliyle adam dövmeye kalktığı için tüm kafile önce şamarlayıp sonra tecavüz etse yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 beşiktaşlıları anlarım da fenerlilerin ağlaması bambaşkaymış hakemin etkisi vardı evet ama şunu da sormak isterim sahada hangi takım daha iyi, daha baskıcı ve oyuna daha hakimdi? galatasaray da riera yerine şu cezalı olan çocuk (adı aklıma gelmedi) olsa 3 farkla kazanırdı gs beşiktaşda isteksiz, quaresma ile adam gibi paslaşmayan bir beşiktaş vardı bugün sahada o yüzden dua etsinler de riera vardı bugün solda, herif gidiyor geri de gelmiyor hani sabriden iyidir de her türlü. ben bu maç daha zorlayıcı hatta rahat bir beraberlik alacak olan bir beşiktaş bekliyordum, bildiğin çöp çıktı gs bugün bile iyi top oynadı ama eksik oynadı hakemin maçı iyi yönettiğini söyleyenin de gözü çıksın ama beşiktaş önc döüp bir kendine baksın "napıyoruz lan biz?" desinler, öyle sadece hakeme işi bırakmakla olmuyor galatasarayı tebrik eerim, zaten kazanacağı bir maçtı ama hakem gölgesi düşmesi beni gerçekten üzdü haftaya çok eğlenceli ve mücadele dolu bir derbi izleyeceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Düzeltiyorum, galatasaray açısından eğlenceli olacak. Fenerli kardeşlerimize şimdiden pasifflora falan almalarını öneriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 benim umudum var, alex olacak hem fenr daha iyi oynar en kötü ihtimalle bugünkü sıkıcı ve pasif beşiktaş kadar olmaz diye düşünüyorum galatasarayın kazanmasını bir kenara ayır, futbol kazansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 her şeyi geçtimde fenerlilerin gelip gs iş başında falan çekmesi çok kömik lan. fener formalı federasyon başkanları olmasa şuan bank asyada oynuyor olacakken üstüne bide playoff getirilip normal ligde fark yiyen takıma şampiyonluk şanşı verilmişken, gelip "gs iş başında, gs formalı hakem" demek için bayağı bir yüzsüz olmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 lan neleri kaçırmışım ya. beşiktaşı yenmişiz, negzel. sslere baktım, ofsayt falan göremedim. fakat fenerlilerin ağlama sebebi ne onu harbiden anlayamadım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 iyi oynamadık kazandık beşiktaş nasıl ağlak bi camia anlatamam fernandes q7 ye pası atmayınca hakem suclu tabi sırf hakem gs formalı internette bıdı bıdı yapıldı diye bu tepki saçma sapan işler. beşiktaş tribünü de kalteisini gösterdi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Valla maça gölge düştü. Halbuki Aydın'ın güzelim golünü konuşmak lazımdı şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 ya bu maç biraz bana 2007 gs-fb koltuk atılan maçı gibi geldi beşiktaş bu maçı kimle oynasa ve kaybetse hakem diye ağlanıp tribünler sırf kufur ve sahaya inme işini yapcaklardı gibi.takımın başarızlığı patlak verdi iyi oldu bu maçı atlattık şimdi fener dşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 ha bide gol kesin ofsaytmıymış maç sonrası yorumları izlemedim böyle 1 serçe parmak farkı falan olabilir gibi ama aynı hizada gibiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Görmesi zor ama ofsaytmış. http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20120416/ofsayt_mi_degil_mi_.html?ref=son3haber Eheua bu ne be Lig TV'de ayrıca golde ofsayt bayrağı kaldırmayan yardımcı hakem Baki Tuncay Akkın'ın, maçtan sonra naklen yayın aracına giderek pozisyonu izlediği bildirildi. Akkın'ın, "Ben Melo'nun sadece kolunun önde olduğunu gördüm, koluyla gol atamayacağı için de devam ettirdim" dediği iddia edildi. Yorumcular ne dedi?- Lig Tv'de pozisyonu yorumlayan Markus Merk pozisyonun ofsayt olduğunu, ancak dünyanın hiçbir yerinde bu kararın net bir şekilde verilemeyeceğini ve insani bir hata yaşandığını kaydetti. Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar ise Galatasaray'ın galibiyetinde hakemin büyük rolü olduğunu iddia ederken, Melo'nun attığı golün ofsayt olduğunu söyledi. Kanaltürk yorumcusu Erman Toroğlu da pozisyonun kesinlikle ofsayt olduğunu söylerken, "Çok az mesafeli bir ofsayt; 25-30 cm kadar. İki futbolcu arasında yarım vücutluk fark var". Bu arada MHK Başkanı Zekeriya Alp'in, derbi maçtaki yönetimiyle eleştiri oklarını üzerine toplayan Hüseyin Göçek ve ekibinin "play off'u kapattığı"nı söylediği de iddia edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Melo 34 cm önde Beşiktaş - Galatasaray derbisinde Melo'nun attığı gole ilişkin tartışmaları noktalayacak ölçüm yayıncı kuruluş tarafından yapıldı. Ayrıca, pozisyonda ofsayt bayrağı kaldırmayan yardımcı hakemin maç sonu naklen yayın aracına giderek pozisyonu izlediği belirtildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Taraftarın sahaya girmesini, sahaya bir şeyler atılmasını falan filan geçin bunları. Hiç bir taraftarın birbirinden farkı yok. Türkiye'de de böyle dünyada da. Eliniz altında forum var. Açın her derbide aynı geyik. Hakem maçı katletmiştir, evet. Rezalet bir yönetimdi. Beşiktaş taraftarı suçlanıyor, doğrudur ama aslında farklı bir tepki vardı. Hakem, bir sezonu bombok geçiren, kanser olmak üzere olan taraftarı ateşledi resmen. Yapılanın savunulacak tarafı yok, hakem de türkiye'de ki maçların %90'nın da olduğu gibi rezildi. Kalkıp burada iyiyi oynamanın alemi yok, herkes aynı bok. Geçen sene gs'ın kötü gidişinin sonunda da galatasaray aleyhine böyle kararlar verilseydi emin olun tepkiler az çok aynı olacaktı. Kaldı ki, daha dün Fenerbahçe taraftarı Onur Karabudak'ın kaza geçirmesine sebep olan kareografinin failiyle dalga geçen taraftarın sanırım şu ülke de hiç bir şeyi eleştirmeye hakkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Red said: ya bu maç biraz bana 2007 gs-fb koltuk atılan maçı gibi geldi beşiktaş bu maçı kimle oynasa ve kaybetse hakem diye ağlanıp tribünler sırf kufur ve sahaya inme işini yapcaklardı gibi.takımın başarızlığı patlak verdi iyi oldu bu maçı atlattık şimdi fener dşünsün. yahu arkadaşım gs formalı resimleri çok önceleri ortaya çıkmış bir hakem böyle bir maça veriliyor zaten 13 haftadır siniri patlama noktasına gelmiş taraftarın altına bomba konuluyor, taraftar hazır zaten , hakem gslı ve beşiktaşı yakacak , tamamen bu piskolojide gidiyor maça, üstüne maçta ofsayttan bir gol yeniyor, o bombanın fitili ateşleniyor, sonrasında bu hakem kontrolu kaybederek abuk sabuk kararlar vermeye başlıyor iki tarafada yapıyor bunu, ama tam 13 haftadır galip gelemeyen üst üste yenilgiler yaşayan ızdırap çeken sinirden patlama noktasına gelmiş insanlar iflas ediyor ve sonuç bu oluyor işte, yapılan doğrumu tabiki değil, ama bu sadece beşiktaşa özgü bir şeyde değil, çok maçta gördük sahaya yağan koltuklar şişeler o zaman tel örgüler vardıda kimse giremiyordu sahaya, yani bazı anlar vardır herşey üst üste gelmiştir ve bir yerde patlar, bu maçta beşiktaş taraftarı için öyle bir maç olmuştur. yazık olmuştur. baya bir ceza gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 şimdi ofsayt işi yan hakemin.tamam ince bi ofsayt görülmemesi normal bu bir hata kabul edelim ama hakem maç içinde maçı katletmedi bence beşiktaş tribünleri gereksiz coştu hakem üstüne dediğim gibi fernandes bencillik edip takımının net bir golünü yedi.bariz goldü maç yani direk 1-1 olucaktı onun harici hakem ne yaptıda beşiktaşın hakkını yedi çözemedik bizde izledik maçı ki bence maç 1-1 olsa beşiktaş maçı götürürdü.ben maçı izlerken yenilcez gibi izledim hep.beşiktaş klasik beceriksizliğini yine hakeme yükledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Senin mantığınla büyük kulüplerde forma giymiş biri hakem olamaz yalnız. Bir şekilde bir sporla uzun süre geçirmiş biri, altyapıda oynamış biri illa forma giyecektir. Forma giymesinin o takımı tuttuğu anlamına gelmemesi bir yana her takım tutan da forma giymiyor. Yani başka hakem belki has gsli ama haberin yok. Anlatmaya çalıştığım forma mevzusuna takılanın mantıksız olduğu ve o fotoğrafları pişirip pişirip her derbi öncesi ortaya dağıtanların provakatorlüğü. Benim de şahsen gençlerbirliğinden lisansım oldu, 2 başka kulüpte oynadım. Hiçbiri umrumda bile değil. Ankarada değil de İstanbulda yaşasam kim bilir hangi takımın altyapısında forma giyecektim. Ek olarak ofsayt konusunda orta hakeme kızmak zaten mantıksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Ernst gibi adam isyan etti yahu =) Sonuca etki eden çok fazla şey yapmadı ama özellikle son dakikalara doğru gerçekten çıldırttı. Muslera'nın kornerden çevirdiği topu görmedi Melo'nun kollarını açarak Simao'yu engellemesinde Simao'ya faul verdi. Eboue'nin atılması gerekiyordu atılmadı. Beşiktaş'ta da atılmayı hak eden sayko bir pozisyonuyla Q7 vardı. Bunlar dışında da faullerde biraz galatasaraylıydı. E haliyle bu da zaten bombok bir sezon geçiren ve artık tek bir maç dahi bile izlemeye isteği olmayan taraftarı çıldırttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 abi maç içinde hatalı faul taç korner her maç oluyor bu olaylarada bitek beşiktaşlılar çok takılıyor bence takım başarısız ve kötü işte yani kornerimiz taçımız verilmedi demek 90 dakkanın özeti olamaz o kadar pozisyona giriosun hakem engellemiyor.atıcaksın kazanıcaksın kimse kusura bakmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 hakem genel olarak kötüydü saçma sapan kararlar verdi, yani sadece beşiktaş değil gslılar tarafında da saçma sapan kararlar verdi, hakemin bu saçma sapan kararları yüzünden gerildi zaten ortam, yani şu maçı beşiktaş kazanmış olsa gs lılarda hakemden şikayet edebilirdi niye q7 atılmadı vb... şekillerde yani hakem iki taraf içinde kötüydü az biraz beşiktaşa daha fazla zararı dokundu, ofsayt ıcın tabiki olay yan hakemde, ama diyorum ya taraftar zaten dolmuş üstüne gs formalı bir hakem maça verilmiş yani bomba patlamaya hazır duruma gelmiş, sonuç olarak hangi hakemin hangi takımı tuttuğunu bilemessin tabi, bu hakem gs forması giymiş ama belkide beşiktaşlı bir adamdır bunuda bilemessin ama bu maç gibi çok çok önemli bir maçta bu tarz tartışmaları önlemek adına bu tarz resimleri çıkmış bir hakem yerine başka bir hakem verilebilirdi, en azından insanlar önyargılı bakmazlardı demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Bide tahrik olan masum taraftar saçmalığı var. E şimdide Galatasaray taraftarı tahrik olcak. "Vay arkadaş sen benim futbolcumu dövdün" diye Arena'da ibret olsun diye bir iki BJK oyuncusunu kazığa oturtsa bahane hazır. Direk hayvanlığı meşru gösterme çabası ve her takım için geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar