Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Masquerade said: tinu said: maçı o noktaya getiren kesinlikle hakemdir. gs formalı resimleri dolaşan bir hakemi kalkıp bu maça verirsen, üstüne ofsayttan birde gol olursa, bu taraftar çıldırır, bu adamın gs formalı resimleri ortalarda dolanıyorken hangi kafa yapısı ile bu adamı bu maça verirler allah akıl fikir versin. daha maç başlamadan zaten hakeme karşı tepki vardı, adamın gs olduğunu bilmeyen yok. üstüne ofsayttan bir gol geldi mi film koptu. Nasıl fail argüman. Hüseyin Göçek bizi çok maç mahvetti. İBB maçı, Kadıköyde Fener maçı ilk aklıma gelenler. Lincol'un golü iptal edilirken neredeydi GASSARAYLI Göçekin fotoları. Beyler, üzgünüm ama Aziz Yıldırımın hargürüyle, korkusu ile istediği hakemleri atayan, tehditle küfürle çark çevirmeler bitti. Adil oyuna alışacaksınız. Zamanla. Göçek verilir verilmez GASSARAYLI BU ADAM diye cahil cuhela taraftarı alttan fişekleyen medya çok güzel trolledi sizi. Kaldı ki hakem öyle ince ince kıydı denecek birşey yok. Beşiktaş için bir korner ve bir taç atışı var, Quaresmaya çıkmayan bir kırmızı, Selçuk için çıkan şaka sarı kart falan var mesela. Gole hiç değinmiyorum, daha burada bile ofsayt mı değil mi diye tartışılıyor çizgi yanlış deniyor, yardımcısına uyacak Göçek'in suçu ne. Hadi bir an herşeyi kabul edelim ya da, playoffu icat eden MAA fenerli, şikecileri affeden yeni başkan Milangaz Bjklı, bırakın da hakemler GASSARAYLI olsun. Onun dışında çok net yendik. Beşiktaş her zamanki gibi bal yapmayan arı. Topla boş boş çok oynayan değil verimli oynayanın hükmettiği maç oldu. Aydın Quaresmayı trolleyip ampul gibi astı. Semih ise maçın en iyisi idi bence. Beşiktaşa da 4-5 playoffunda gelecek takım karşısında UEFA için oynayacakları playoutda başarılar dilemek düşer bize. Ha bir de bu maçtan sonra Arena konusunda avucunu yalar Bjk haha. Ünal Başkan gibi bir adam bile oturup centilmence anlaşırsak olur diyordu da bugün maskelerini düşürmesi iyi oldu. Zulumpiyat ya da RTE Stadı gogo. ve son olarak Beşiktaşlarından medet uman Fenerliler de fena komik. Buyrun gelin haftaya Arenaya beyler, kendi işinizi kendiniz görün. 35 haftadır Beşiktaşlarınız, Sivassporlarınız yetemedi işte. Zorlamasak daha? super yorumların var, yorumcu olmayı dusunur musun? oldukca objektifsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 ohooo iş iyiden iyiye düşmanlığa döküldü... Yapmayın arkadaşlar bir sakin olun. Forum yöneticileri bile bizdense iyidir sizdense kötüdür'e bağlamışlar. Sakin olun lütfen. BJK taraftarının yaptıkları hakeme bağlanamaz. Hakem kötü karar vermiş olabilir, ilk kez mi böyle birşey görüyorsunuz? Yunanistan'da maç izledim, bitiş düdüğünden sonra galip gelen Türk takımını alkışladı adamlar. Biz hakem yanlış görürse rakibi döveriz diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 valla arenada 3 puan alırsa GS sampiyonlugu %80 ilan eder zaten, kalan 4 mactan bir sey cıkmaz. haa, bugun oynadıgı futbolla huseyin gocegi birak haluk ulusoy bile kurtaramaz GS yi haftaya. dua edin de sampiyonlugu garantilemiş şekilde gelin kadıkoy'e, yoksa o stress ile yoneticiden taraftara, yorumcudan futbolcuya yarınız kalp krizi gecirir korkudan stressten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Ahahah zegna gecenin bu saatinde bu kadar eğleneceğimi düşünmezdim, sağol sdgsdgsd. Kalp krizi geçirmenin ne demek olduğunu bikaç hafta önce yaşadınız siz, kadıköyde hem de. En son futbolcularınız "bittik biz" diye ağlıyordu, aykut yüzünü buruşturmaktan yüz felci geçirecekti. Ne çabuk unutuşdu da espriler yapılıyor böyle tatlı tatlı agadfadfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 resmin ismi de iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Bu maç takım bariz rölantide oynadı. Fener maçı çok farklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Hayır yani bu sene fener dahil tüm takımları genelde eze eze ufacık bıraktığımızı anlamanız için, illa musleranın gol mü atması lazım size anlamıyorum ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 ehauhe, emrenin "bittik biz" lafına amma cok sevinmissiniz abi, bi ara su GS li futbolcularla olan roportajları koyalım bari buraya kadıkoy ile alakalı. hasan sas, hakan sukur filan daha da arastırsak cıkar. ogrenilmiş caresizlik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 applev0dka said: Cons said: http://galeri.uludagsozluk.com/r/16-nisan-2012-be%C5%9Fikta%C5%9F-galatasaray-ma%C3%A7%C4%B1-251330/ http://www.ligtv.com.tr/haber/golde-ofsayt-var-mi-5 yalnız ligtv kamerasının açısı şaşırtabilicek şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 masq, dediğin gibi o resimler çok önceden de dolanıyordu ortalarda önceki maçlarda da çıkmıştı , playoff denen boktan bir sistem var ve kalkıp böyle önemli bir maçta, gs formalı resimler ortada olan bir adamı beşiktaş- gs maçına veriliyorsa basın tabiki trolleyecek sorunda orda zaten vermeyecekler , başka hakemmi yok, bugun ofsayttan atılan golde orta hakemin suçu yok, ama hakemde o resimler yüzünden ne yapacağını şaşırmış kontrolunu kaybetmiş, abuk sabuk fauller verdi, kartlar verdi, bu maçı ve seyirciği çığrından çıkaran hakemin iki taraflı verdiği yanlış kararlardır. ama en önemlisi orta hakemin suçu olmasada ofsayttan atılan bir gol ve gs formalı bir hakemin sahada oluşudur. sonuç olarak bugun inönüde yaşananlar, beşiktaş taraftarının artık tükenmiş halinin sinirinin dayanacak kaldırabilecek bir noktada olmayaşından yaşandı, iflas etti yani. zaten beşikta bu ortasahası ile sadece fernandes ve q7 diye iki tane futbolcunun oynarlarsa bireysel yeteneklerine bakan başka türlü gol atması maç kazanması imkansız bir takım, yani bu sonuç gayet normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Ayrica bu adam Galatasarayda basketbol oynamissa ne olmus? Bu ulkenin buyuk bir spor kulubunde oynamak suc mu? Garip milletiz biz ve adam da olmayiz. Irkciligin dibine vururuz, sike yapariz hicbirsey olmaz yapanin yanina kalir hayat devam eder ve adamin biri G.Sarayda lisansli sporcu oldugu icin (ki hic de begenmem Gocekin hakemligini, cok net bizim 2-3 macin icine sictigini hatirlarim) adamin linc edilmesini gerektirir. Iron Lady modelini daha da gelistirip biz toptan 5 sene futbolu kaldiralim en temizi. Sahada bugun hakem ve futbolcuyu dovmeye iniliyor ama insanlar Gocekin isitilmis fotolarini kullanip goygoy yapiyor, inanilmaz. ps: Ayrica merak edenlere; GASSARAYLI Gocek'in yonettigi 3 buyuklerin maclarinda en yuksek galibiyet yuzdesi Fenerbahce'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Çeliktepe cengizhandan adam alınıyor muydu bu foruma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 ahah tipi kes ya tam keko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 yahu masq allah askına gs - fener maçına fenerbahce formalı resimleri olan bir hakem verseler aynı şimdiki gibi ne var yani dermiydin!!! yahu yani hakemi savunacağına böyle bir maça sadece ama sadece böyle tartışmalar yaşanmasın böyle önemli bir hata olabilir sonra ortalık karışabilir diye bu hakem yerine başka hakem verilemezmiydi. hala nesini savunuyorsun bu olayın onu anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Rewendor said: applev0dka said: Cons said: http://galeri.uludagsozluk.com/r/16-nisan-2012-be%C5%9Fikta%C5%9F-galatasaray-ma%C3%A7%C4%B1-251330/ http://www.ligtv.com.tr/haber/golde-ofsayt-var-mi-5 yalnız ligtv kamerasının açısı şaşırtabilicek şekilde. açı öyle de cizginin önunde oldgu net.. ha bide ölcumde bile ofsayt cıktı, bide söyle bişey var, bu pozisyon korner dönusunde oluyor,hakem zaten çizgide, yada en fazla 1 metre içerde olsun yani.. gidipte orta sahadan görmucek pozisyonu hareketli bieşy yok, duran topun 2sn sonrasi.. neyse olan oldu ama söyle bişey var; barca-madrid taraftari yan yana kol kola mac izler bizim ülkemzde bu becerilemez abi bu kesin.. smdi kimse gs söyle bjk böyle ama fener söyle demesin.. gs gecen sene kötü giderken gördk taraftarlarni, bizmkiler bu sene fena, fener'in zaten stat yakmalari hazırlk macnda saha basmalari fln filan ayni bokun lacivertiyiz hepimz sorun tuttugmz takımlarda degil toplumuzn kafasında, ve farkındamsnz her sene daha az zevk alıyoruz futboldan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 tinu said: yahu masq allah askına gs - fener maçına fenerbahce formalı resimleri olan bir hakem verseler aynı şimdiki gibi ne var yani dermiydin!!! yahu yani hakemi savunacağına böyle bir maça sadece ama sadece böyle tartışmalar yaşanmasın böyle önemli bir hata olabilir sonra ortalık karışabilir diye bu hakem yerine başka hakem verilemezmiydi. hala nesini savunuyorsun bu olayın onu anlamıyorum. Hakemden ote ben bugun o stadda adam dovmeye calisildi diyorum sen hala hakemdesin. Sana gore hakem Besiktasi dogramis. Ama bu senin sahaya inip hakem, topcu dovmeye hak veriyorsa buyrun devam edin. Ayrica yukarida da yazdim. Canli yayinda Allah var Ali Koc Fener icin neler yaptim diyen has Fenerli Turk Futbolunu yonetti, playoffu icat etti yani biz de gidip TFF'yi mi basalim boyle birisi futbolun basina geldi diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 cavanagh said: ekşi de bazı mallar bu resmi koyup orda bir tane herif maymun şekli yapıyor diye beşiktaşlılar ırkçı diye başlık açıyor, bir de üstüne utanmadan ırkçısınız işte diyor şimdi ben bi tane gs forması giymiş travesti yada bir fahişe resmi bulayım aha orospusunuz diyim aynı mantık işte. bu kadar mallık olmaz, statta bugun hersey oldu ama kımse maymun felan dıye bağırmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 oha.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Masquerade said: tinu said: yahu masq allah askına gs - fener maçına fenerbahce formalı resimleri olan bir hakem verseler aynı şimdiki gibi ne var yani dermiydin!!! yahu yani hakemi savunacağına böyle bir maça sadece ama sadece böyle tartışmalar yaşanmasın böyle önemli bir hata olabilir sonra ortalık karışabilir diye bu hakem yerine başka hakem verilemezmiydi. hala nesini savunuyorsun bu olayın onu anlamıyorum. Hakemden ote ben bugun o stadda adam dovmeye calisildi diyorum sen hala hakemdesin. Sana gore hakem Besiktasi dogramis. Ama bu senin sahaya inip hakem, topcu dovmeye hak veriyorsa buyrun devam edin. Ayrica yukarida da yazdim. Canli yayinda Allah var Ali Koc Fener icin neler yaptim diyen has Fenerli Turk Futbolunu yonetti, playoffu icat etti yani biz de gidip TFF'yi mi basalim boyle birisi futbolun basina geldi diye? sakin adamım, ama ben bile sunlar sahaya inse de su hakemi güzelce bir dövse dedim. birinin yapması lazım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Masquerade said: tinu said: yahu masq allah askına gs - fener maçına fenerbahce formalı resimleri olan bir hakem verseler aynı şimdiki gibi ne var yani dermiydin!!! yahu yani hakemi savunacağına böyle bir maça sadece ama sadece böyle tartışmalar yaşanmasın böyle önemli bir hata olabilir sonra ortalık karışabilir diye bu hakem yerine başka hakem verilemezmiydi. hala nesini savunuyorsun bu olayın onu anlamıyorum. Hakemden ote ben bugun o stadda adam dovmeye calisildi diyorum sen hala hakemdesin. Sana gore hakem Besiktasi dogramis. Ama bu senin sahaya inip hakem, topcu dovmeye hak veriyorsa buyrun devam edin. arkadaşım bak yazdım daha önce yine yazaım, bak bu gün o statta yaşananlar , bu gs formalı hakemin ve ofsayttan gelen golun ardından haftalardır yaşanan üzüntülerin sinirin boşalması iflas edişiydi, sadece bu olay değil 13 haftadır yaşananlardan dolayı patladı bugun olaylar, yani son noktaydı, bunu yazdım yukarda, ben taraftartar haklıydımı dedim, sadece neden bunlar yaşandığını bir beşiktaşlı olarak ve bugun statta bire bir o atmosferi yaşamış biri olarka açıkladım, tabiki bu yaşananları savunmuyorum, tekrar söylüyorum bugun yaşananlar haftalar ızdırap çeken taraftarın iflas edişiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 ırkçılık suç fahişelik değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Ha biz bu kafadayız, girer döveriz gerekirse diyin boşuna wot döşemeyelim. Kolay gelsin size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 hocam trolluyormusun yazdıklarımı okumuyormusun ben anlamadım neyse kolay gele sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar