Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=wpWjxawEMAI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 http://www.itusozluk.com/image/abiler_173050.jpg wololo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 abiler fedakar insanlar dalga geçmeyin onlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 çogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Dalga geçmeyin, hepsi şimdi müdür, genel müdür, danışman vb. konumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 kafir misyonerleri yeniçeri basarak yenerim ben! cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 yalnzı hussarlar zor convert oluyo bide, paladin olsalar dahada kötü olurdu sonuc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 micro yapsan yenersin yalan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 bilemedim mikro yapsa asıl monklar daha pis yermezmi convert harcamadığı için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 doğru lan monklar da micro yapıcak di mi. ben onlar yapmıcak diye düşündüm sdlfkjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 monkun upgrade'leri tamsa alıyor her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 hussarlarda convert olcama olurum daha iyi upgradesi olsa alırdı cok net hussarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Olay burada 120 vs 500 ama. Normalde en fazla 120 vs 120 karşılaşırlar. Bir de adam Monk'un pozisyonunun getirdiği durumu anlattı. Hunların atlı akçılaru alabilir belki ama melee almak imkansız. Daha önce biz de hep denemiştik arkadaşlarla, monk ordusu imba. Hatta oyunlarda max 10 monk aynı anda, daha fazla görürsek kalkar döveriz diye bir kural getirmiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 http://inci.sozlukspot.com/w/age-of-empires-ta-kafiri-nas%C4%B1l-altettik/@gorch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Monk = 100 Gold Huskar = 80 Food Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Yeterince cart olunca gold beleş geliyor. en aşağı 20 cart ile oynarım ben zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 20 cart gezdirmene izin veren rakip iyiymiş :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Age of videolarına bakarken şunu gördüm tekrar. Epik. http://www.youtube.com/watch?v=Q3R9qgcUiBw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Oduncu. bye ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Aluriel said: 20 cart gezdirmene izin veren rakip iyiymiş :> 3v3 oynardık genelde. Savaşların yarısı trade yolunu korumak için geçerdi. ötekinin tradini kesince yavaşça topraklarına girip kazanırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Masquerade said: Age of videolarına bakarken şunu gördüm tekrar. Epik. http://www.youtube.com/watch?v=Q3R9qgcUiBw ne saçmaymış ya, filler madem mal gibi bekliyo atla içeri sok sora atı dışarı çıkar yada tümden kitela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 duvarı yıkıp kaça da bilirler zaten. saçmasapan bir video. Deathblade said: Monk = 100 Gold Huskar = 80 Food Monk upgrade'leri çok fazla gold yiyor yalnız. Düz halleriyle de başa çıkamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar