haydari Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 http://browserquest.mozilla.org/ aradım bulamadım bi bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 başka bir başlıkta vardı ama olsun tabi. tatlı minik bir oyun. tek kusuru çok çabuk bitmesi. =) hehe bi de oyun sonunu getirmişlerle "weeeee are the champions..." diye şarkı söylemek çok zevkli oluyor. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 firefox virali, lol. "Your browser cannot run BrowserQuest!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 sen kotu browser kullanıyomussun demek ki. chrome ile sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 çökmeyen chrome istiyoruz ondan sonra gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 çökmüyo benimkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 ben hareket edemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Opera'da oynuyorum şimdi. Güzel konsept. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Oha çok iyiymiş sağlam bir içerikle çok güzel bir proje yapılabilir aslında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar