aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 multi var mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 online oynarsan diğer playerların bıraktığı notları görebiliyorsun yerlere.ki oyunda en eğlendiğim kısımlardır sdfs onun harici diğer playerlara bosslarda yardıma gidebiliyorsun.ya da onlar sana geliyor. bazı noktalarda playerlar senin dünyana düşman olarak gelebiliyorar.sen de gidebiliyorsun falan.bazı nokta dediğim humanken sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 aquila said: knox said: ayni yalanci Dark Souls™: Prepare to Die™ Edition will include an untold chapter in the world of Lordran. Sent back to the past, player will discover the story when Knight Artorias still lives. yalanim varsa senin gibi olayim o dlc ekim gibi cikti konsola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 aquila said: pc versiyonunda kesik filan var mi, yoksa tamamen ayni mi? soru bu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 yok mu şöyle pyromancer olacak arada melee dövecek build pve için, bildiğiniz varsa linkleyin buradan lütfen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 PastorOfMuppets said: aquila said: ooo sam begenmemis, demek ki iyi oyun. Üstüne baya SWAG MONEY gezebiliyorsun abi. EN İYİ gear diye birşey yok, tarzına göre her gear kullanılabilir. Kombinasyonlarla ucu kaçıyor hatta. SWAGGIN' http://i.imgur.com/dzmm9.jpg şu helm in mirror cast eden bossdan düşen helm mi? oysa bendeki statları çok çok çok kötü kullanma sebebin nedir aydınlatır mısın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 GokTuRK said: ne öldüm olm blighttown a giderken. humanity ile insan insan gezeyim dedim tipin biri ben onla bunla savaşırken (ki baya iyi gidiyordum) geldi kılıcı soktu sırtımdan göğsüme... lanet olsun içimdeki insan sevgisine... lol çok pis öldüm soullarda gitti geberesice yüzünden. ya birde coop yok muydu bunda yahu... beni mi yanlış hatırlıyorum. blightown da şu zemin deki bonfire ı gördüğüm an hayatımın en mutlu anı idi abartısız. oraya gidene kadar da rahat 2-3 saatim geçti ki şimdi 1 dk sürmez ama tabi ilkinde ne çıkcak nerden çıkacak bilmiyorum tırsa tırsa :) şu bitkilerden de yoktu zehri silen vitality 10 falan :) hayatımın en güzel oyun anısıydı. invasion eden player larada yapacak bişey yok ama level 60 falan olunca bide silah a güzel modify edersen rahatlıyorsun. bana da geçenlerde four kingsin kapısındayım tam dedim 1 sigara içiyim öyle giriyim malum zor:) bi geldim bonfire dayım onun siniriyle four kings i ilkinde geçtim gerçi saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 aquila said: multi var mi ki? http://01.images.fireden.net/wp-content/uploads/2012/08/Dark-Souls-PVP-what-I-expected-what-actually-happened.png.png http://static.fjcdn.com/pictures/Dark+Souls+PvP_ddf969_4271979.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 backstep olayı yalan, yazıyor orada koca koca istila edildiniz diye, mal gibi pve gitmeyiversinler aksiyon bitene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 http://fireden.net/wp-content/uploads/2012/05/Dark-Souls-General332.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Yetebilmek lazım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 http://25.media.tumblr.com/tumblr_ma86voONWv1qbn3hqo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 port'mu bu oyun. pc'ye alacaktım da bazı yorumlar soğuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 port, dahası tarihin en kötü portu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Sam abartiyorsun ben game pad le çok rahat oynuyorum. Arkadaşım gamepadle oynarım diyorsan oyununda sevdiysen al ben bu oyun için game pas aldım oyle ahım şahım bisryde almadım hani ps kolu aldım usb 25 tl ye. Acayip zevk alıyorum. Bu arada ben de darkroot takı ranger knight vs onları öldürdükten sonra altta bi yazı çıktı "disasters are gone after ending gravelord servants " diye araştırdım da gravelorded olmuşum. O ne lan. Dün bide invade etti birisi zweihander la beynini açtım. Ucu ucuna :) blighttown a hala giremedim yine oldum çünkü. Catacombs a gidiyim dedim skeleton ganglerine kurban gittim. Hellkite dragon un kuyruğunu keseyim dedim boş bulamadım 1001 denemede köprüyü geçtim iki daldı bana kuyruğunu kesecekken uçtu gitti. Darkroot garden a gittim bende en gay boss moonlight butterfly i kestim. Huzurla uyudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Akşam oyunu çekeyim farz oldu bu kadar tartışma üstüne. Beğenirsem oyunu alıcamda, save'ler falan server bazlı değildir sanırsam. Save game editler havada uçuşmuyor mu multide ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 hellkite ı aşağıdan alıcan oklayarak: http://www.youtube.com/watch?v=JeKSiapjTQo blight a da arkada yol var aslında, ilk bonfire dan aşağı in, valley of drakes e, sola değil sağa git, mağara var devamı blight, biraz koşman gerekecek ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 gamepad var pes için ama başka oyunda beceremiyorum gamepad ile. bi ara dener ona göre alırım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 dreagloth said: hellkite ı aşağıdan alıcan oklayarak: http://www.youtube.com/watch?v=JeKSiapjTQo blight a da arkada yol var aslında, ilk bonfire dan aşağı in, valley of drakes e, sola değil sağa git, mağara var devamı blight, biraz koşman gerekecek ama. Valley of the frakes den gideyim ben evet. Ama bligttown da iyi poor var yani crimson set vs var onlar için bi kaç olum gerekecek. Ama diğer taraftan gitmiycem ya çok sinir bozucu. Ama orda da crystal selef shield vs var. Neyse dönüşü ordan yaparım.Hatta gitmişken dragoncrest shield ibda alayım inerse dragon dan. Master key im var zaten. Hellkite i uzaktan alamadım ya bow bulamadim. Bi daha karsilasiyoruzdur inşallah yoksa gitti dragon şaire. Bide su covenanta gireceğim ya darkwraith midir nedir çok iyi itemlari var. Son olarak stone armort set buldum defansı çok iyi de tabi taştan olunca çok ağır roll yapamıyor kosamiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Onun içinde yüzük vardı bir yerlede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 evet o ninja ringi olmadan havel falan giyilmez gerçi onu da nerflediler galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ya havel i falan nerede bulacağım bilmyiorumki bu akşam da zırh mı kassam kendime ne yapsam. hoş elit knight armor u yeni aldımd aha ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 havel stone armor dan ağır sanırım. Taurus a giderken, yukarı çıkmak yerine aşağı gidersen, orada havel. İyi silah yoksa biraz uzuyor kesmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 xlaidehlevar said: PastorOfMuppets said: aquila said: ooo sam begenmemis, demek ki iyi oyun. Üstüne baya SWAG MONEY gezebiliyorsun abi. EN İYİ gear diye birşey yok, tarzına göre her gear kullanılabilir. Kombinasyonlarla ucu kaçıyor hatta. SWAGGIN' http://i.imgur.com/dzmm9.jpg şu helm in mirror cast eden bossdan düşen helm mi? oysa bendeki statları çok çok çok kötü kullanma sebebin nedir aydınlatır mısın lütfen Eger özelliklerine baktıysan, The Child maskesi stamina recharge'ı boostluyor. Ben Dex buildla oynuyorum, two-handed olarak katana kullanıyorum. Her 3rd swing'le Bleed geliyor, combo yaptıgımda geriye kalan stamina çok kalsın diye. Maskenin yanına Grass Shield mı ne var, sırtımda onu tasıyorum, o da stamina recharge veriyor. Baya artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ha devamında da hyrda var, gitmişken onu da kesersin hatta oradan sif e akarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar