yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Doğuştan mı gelir ? Yoksa, çevre faktörlerinin etkisiyle mi oluşur ? Bugün, 2 iş arkadaşımla baya bi tartıştık, tipler , (imam Hatip mezunu biri) Allah'ın insanları böyle yaratmayacağını düşündüğü için, sonradan oluşan bi durum olduğunu savunuyor. Ben ise hormonal bi takım bozuklukların buna yol açabileciğini söylüyorum. Doğuştan geni bozuk olabilir diyorum. Adamı ikna edemiyorum. En son, "Sen Allah'a inanmıyor musun'a" geliyor tartışma. Pehhh.. ne diyim ben bu adama !
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 eşcinsellik domuz etinden bulaşan munis bir hastalıktır
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 öyle bir adamla tartışmak zaten anlamsız,uzatmayalım de
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 kusura bakma ama (ha istersen de bak), arkadaşın haklı.
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 abi o kadar çirkin insanı yaratan allah eşcinsel mi yaratmasın sdfs
Butcherofego Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Zaten her insanda bulunan erotik güdülerin ve sevginin eşcinse kanalize olması işte.Ben sadece kültürel şartlandırmalardan dolayı bu kadar heteroseksüel olduğunu düşünüyorum.
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 kültrel şrtlanma olmasa tuttuğumu öperim acımam
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 İmam hatipli biriyle tartışmak... hmmm. Neyse, in b4 hötöröf aslanlar...
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 ben eşcinselleri ve eşcinselliği çok seviyorum
Ren Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 heteroseksüeller eşcinsellerden daha korkunç
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 "Ve yaz olunca avretlere meylet, kışın oğlanlara ki, sağlık ve esenlik içinde olasın. Çünkü oğlan teni sıcaktır, yazın iki sıcak bir araya gelirse sağlığa zarar verir. Ve avret teni soğuktur, kışın iki soğuk bir araya gelirse teni kurutur"
Zep Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 bence eşcinsellik değilde homofobiklik bir bozukluk teşkil ediyor. /discuss
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 bizzat eşcinselle sevişmiş arkadaşım var
benjani Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 bir erkek niye erkek götünden hoşlanır lan?
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Eşcinsellerde dominant taraf oluyor bildiğim, hepsi göte bakmıyor..
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=E-IpE1bKZCM&feature=relmfu
Butcherofego Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 ankarada hacettepede öğrenci ve öğretim görevlisi lezbiyen bir çiftin evinde kalıp ana kız mı yaşıyorsunuz ne güzel demiştim
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 sunthewhich said: "Ve yaz olunca avretlere meylet, kışın oğlanlara ki, sağlık ve esenlik içinde olasın. Çünkü oğlan teni sıcaktır, yazın iki sıcak bir araya gelirse sağlığa zarar verir. Ve avret teni soğuktur, kışın iki soğuk bir araya gelirse teni kurutur" oha daha dun gece bundan bahsediyoduk kiz arkadasimla. uzun tartismalar sonucunda biz hastalik olduguna karar verdik. evet soz sende birand.
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 hastalık zaten abi erkek olarak dünyaya gelip kadın gibi bi varlık varken erkeği seçmek ancak hastalık olabilir
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 cinsellik basli basina bi hastalik, turlerini niye tartisiyosunuz.
Ren Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 geçenlerde mekandan çıkıyoruz. kızın birinin çantası var kolumda, diğer kız da eşcinsellerle muhabbet ediyor. kafa zaten 3 milyon. yaklaştım böyle içerdekini beklerken zaman geçsin diye ama fazla yüzgöz de olmak istemiyorum. bizim kız 2 kişiyle konuşuyo falan ama kafam baya iyi yani hatırlamıyorum o konuşmaları. dip dibeyiz zaten öteki yanaştı yanıma, ne o çanta takmışız :) dedi. içimden sçştık a... dedim. yok kız içerde işte onu bekliyorum falan falan.. yeme beni dedi. DEDİM NOLUYORLAN YOKUA YOKÖYLŞE BİŞEY. sonra 2-3 dakika konuştuk. hatırlamıyorum. yavşamış olabilirler. bir ara yakışır vs gibi bir laf geçti konuşmada. böyle bi homofobikliğim depreşti tırstım. yoklanehah diye geçiştirdim falan. AHAHAHA GAYLER YAZMIŞ. denmesin diye kimseye de anlatamadım. içimde kaldı. demem o ki, hetero erkek yoktur az votka vardır sözü bu arkadaşlar için geçerli. yoksa ben gayet erkeksiyim.
Öne çıkan mesajlar