Rerore Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 şimdi ankette en yakın cevabı işaretleyin -playboy olmayanlar artislik yapıp 2. şıkkı işaretlemesin amaç: adamın biri bütün gece beşik mi salladın manasında bu soruyu sordu sizin de bilinç altınızı merak ettim ben evli değilim diye cevapladım sonradan bildiğim kadarıyla yok deseydim daha iyi olurdu diye cevap vermek aklıma geldi ama doğru cevap şekli "yok" sanırım
copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Ahaha evli değilim dedim direk ilk şık diye sanırım.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 abi sen o lafi anlamamissin galiba ya.
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 copry said: Ahaha evli değilim dedim direk ilk şık diye sanırım. şıklara bakmayın dedik copry said: Niye var diye şık yok bu arada evli olanlar pardon çocuğu olanlar anketimi ilgilendirmiyor aquila said: abi sen o lafi anlamamissin galiba ya. yok doğru anladım da adam en angut yoldan sordu bunun formatı "sabaha kadar beşik mi salladın neden bu kadar uyksusuzsun yaprağımdır"
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 iyi ki çocuğunuz var, bir okey virali demediğinzi kaldı evliler
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 bildiğim kadarıyla yok 7 37% bir gece ayakta takılcılar, akıllı olsun
Butcherofego Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 evli değilimi işaretleyenler direk sistem insanları
Butcherofego Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 doğmamış çocuklarım boşalıyor küvet mermerlerine
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 valla bildigim kadariyla yok ama bana benzeyen bi velet var. kiz bi gun cikip bu cocuk senden diyecek diye odum kopuyo. ufaktan baba triplerine mi girsem napsam. cok da sevimli yumurcak
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 beşikmi salladını 2 anlamdada kullanıyorlar.. 1 hakkaten beşikmi salladın 2 hatun rererörö :)
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Yok diyemem... Yok tabi ama, 100% yok desem yalan olur. Belki bir yerlerde babasından nefret ederek büyüyen bir çocuğum vardır kim bilir.
copry Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Rerore said: copry said: Ahaha evli değilim dedim direk ilk şık diye sanırım. şıklara bakmayın dedik İnsanoğlu işte, yapma deyince yapası geliyor. Topiğe girmeden önce yok dedim , ama şıkkı görünce işaretledim istemsiz.
tinu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 benim var bende var demek istiyorum niye diyemiyorum, niye benim gibi baba olmuş insanları dışlıyorsunuz. ezikmiyim lan ben :)
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 bi oğlum olsada bakkala ekmeğe yollasam
Öne çıkan mesajlar