fede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 şimdi en iyi fiyat bu mu. headstarta çok takılmıyorum ben. burdan alayım mı? 1 haftada gelir mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 headstart ne ya yok öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 releasede 3. dünya ülkelerinden key satışı olmasın diye garibanlara 7 haziranda çıkartıyolar demek hahaha. kotik baba biliyor işini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 fiyat çok iyi ya kafadan alırım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 benim rusçuya güvenim tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 ohooo tamam ya yapıkredi ye 10 taksit de yapıyor geniş geniş öderim ben akşama siparişi geçerim ya. bitti bu iş. rus keyi ile hazirana kadar bekleyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 d&r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 said: Baş İblisler alt edilip Sığınak dünyasından kovulduğundan bu yana yirmi yıl geçti asdfgh sonra türkçe olmasın dediğimizde kızıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 off içim yanıyor beta key gelir diye battlenet ten aldığım için. allah bin belanı versin blizzard. hem daha çok para ödüyorum, hem de kutum olmıycak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 ee d&r da 110 diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 dnr talebi görünce çekti 109 a yine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 lan zaten salak kafam ya. sc2'yi de böyle bekleyip türkiye'den yine vatan indirimi falan ucuza kapatmıştım. açgözlülük hakkaten kötü bişey düşününce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 D&R sitesinden ön sipariş yapsak 14 gecesi gidip mağazadan alamıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 alamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Ondskan said: Digital ve retail versiyonları arasındaki fiyat farkının neden oluştuğunu bilen var mı ? Ambalaj, kutu, cd derken retail daha pahalı olması gerekir gibi geliyor ilkten ama bunun için ayrı bir vergilendirme gibi bir şey varsa bilemiyorum tabi. 59.99 $ retail 59.99 € digital sanki "digital'in sonuna da € koyun basın gitsin" demişler izlenimi veriyor, Türk olunca böyle anlıyorum tabi doğal olarak. 00:00'dan sonra login ayrıcalığı için olabileceği de gelmedi değil aklıma. çünkü digital versiyonu ile retail versiyonu aynı fiyat veya çok az fiyat farkı ile satışa sunulursa retail satışları çok düşer. O zaman hiçbir firma stok yapmaz sonra yapımcı ve dağıtıcı ile büyük mağazalar papaz olur. Digital sürümden elde edilen karın büyük kısmı yapımcı ve yayıncıya kalıyor ama retail kutular için bu çok geçerli değil. o işten para yiyen bir sürü ara eleman var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 mani said: Ondskan said: Digital ve retail versiyonları arasındaki fiyat farkının neden oluştuğunu bilen var mı ? Ambalaj, kutu, cd derken retail daha pahalı olması gerekir gibi geliyor ilkten ama bunun için ayrı bir vergilendirme gibi bir şey varsa bilemiyorum tabi. 59.99 $ retail 59.99 € digital sanki "digital'in sonuna da € koyun basın gitsin" demişler izlenimi veriyor, Türk olunca böyle anlıyorum tabi doğal olarak. 00:00'dan sonra login ayrıcalığı için olabileceği de gelmedi değil aklıma. çünkü digital versiyonu ile retail versiyonu aynı fiyat veya çok az fiyat farkı ile satışa sunulursa retail satışları çok düşer. O zaman hiçbir firma stok yapmaz sonra yapımcı ve dağıtıcı ile büyük mağazalar papaz olur. Digital sürümden elde edilen karın büyük kısmı yapımcı ve yayıncıya kalıyor ama retail kutular için bu çok geçerli değil. o işten para yiyen bir sürü ara eleman var. yet, retail sürüm daha ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 e tamam işte o yüzden daha ucuz. öbür türlü olsa digital versiyonu alacak insanlar bu sefer retail satışları düşecek diyoruz. retail daha pahalı olsa doğal olarak digitale yönelecek insanlar. digital versiyonu alırken headstart satın alıyorsun bukadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 retail versiyonun kutusuyla, içindekileriyle (ce kadar olmasa da) ve arşiv duygusuyla cezbetmesi gerekiyor, fiyatıyla değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 collectors edition kargoyla gelemiyor sadece gece satışında alabiliyormuşuz hay ben senin aral canını bi de fiyatı ne kadar olur var mı bi tahmininiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Aral ne abı ordan hıc bısı almam ben gıderım pasalar gıbı dıgıtal alırım ındırırım beklerım acılmasını serverların bı kere tavsıyede etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 dijitalin amacı kutu, taşıma, paketleme, vs iş gücünü eleyip fiyatın daha düşük olmasını sağlamak ama steam falan sağolsun artık yeni oyunların dijitali retailinden daha pahalı oluyo eskilere dijital %90 indirim bassa bile. retail artık rekabet edemediği için düştü fiyatları. ben halen bir oyunun fiyatı aynıysa retailini tercih ederim. ki burda retail çok daha ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Dijital aldım. Arala günahımı vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mendoza said: Arala günahımı vermem. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 2 tane ön sipariş verdim 10 taksiti de bastım kafam rahat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Aral'ın kutuları ne zaman göndereceği belli olmadan ön sipariş vermek mantıklı değil. 10-15 gün sonra da gönderebilir. 30-40 tl için 10-15gün beklemeye değmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar