Anelor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ferdaaano fatofatofato yu söyleyen adam mıydı bu
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 evet o dediğin parça da bu
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 şu kadar boşaltım artığı bir müziği dinlemek için zevksiz olmak lazım.
0ne Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ya hadi ordan, gayet güzel bi müzik bence renk zevk meselesi o ayrı
0ne Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Bullbird said: lyrics La voglia scalpitava, strillava, tuonava..cantava.. Da notte fonda nel petto di.. Paola..oh..Paola.. La noia quella sera era troppa E cercava, chiamava 200 principi e invece lei era la dama del castello Il tuo è un rosso relativo Senza macchia d'amore ma adesso Canterà dentro di te Per la gran solitudine e.. Forza..amati per questa sera Che domani torni in te ma Non ti diverte perché Vuoi qualcosa di più facile La timidezza c'era ma svaniva, scappava di notte..si dileguava dagli occhi di.. Paola..oh..Paola... Giocava a rimpiattino nascondeva E mostrava, cercava Il cacciatore e invece lei era la Preda dentro il bosco Rit. E non riposi più Solo lo schermo e tu (e provo pena) Tastiera e anima Posso dimostrarti adesso che ha Ben altre forme il sesso... La voglia scalpitava, strillava, tuonava..cantava.. Da notte fonda nel petto di.. Paola..oh..Paola.. La noia quella sera era troppa E cercava, chiamava 200 principi e invece lei era la Dama del castello Rit x 2
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 yarın en az 8 katlı bir apartmandan at kendini.
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Birara radyoda falan ne çok çalışıyordu ya. Şükür geride kaldı. Gerçi ben de radyo dinlemiyorum artık.
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 çok güzel bir şarkıydı şu perdono. nedense 98-99 yıllarında dinlediğim şarkıları hatırlatıyor. dolayısıyla o yılları da.
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 90larda ajdar olmak nasıl bir duygudur acaba
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 bene bunu bi saatir dinliyorum 2 si çıksa da izleseg
aente Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 0ne said: ya hadi ordan, gayet güzel bi müzik bence renk zevk meselesi o ayrı işte o zevk de sizde yok zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaağğ
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 2 saattir bunu mu dinliyorsun şimdi ciddi ciddi ?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 2012 ye gireli 4 ay oldu arkadaşlar, haberiniz yoksa diye
0ne Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=PwSKtFeoPIA bende bunu dinledim koca gün nerdeyse, ki fransızca müzik sevmem normalde :=)
Öne çıkan mesajlar