Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aragorn'un günlüğü

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Nicki ben secmedım insanlar bana cüce demeye basladı =)

Ama sonucta evet pamuk prenses cücesi degılız (oda bazı yerlerde gnome dıye gecıyor neden cüce diye cevırmısler anlamam pekala "ucube" diyebılırlerdı)[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

o pamuk prenses and the seven gully dwarves değil miydi? gnome nerden çıktı?

ha bir de ekşi sözlükten birşey c/p'lerken "ekşisözlükten arakladım" gibisinden bir not düşerseniz çok daha iyi olur.
ayrıca komik değil...[signature][hline]I fear no enemy!
I fear not death!
For the khala is my strength!
En Taro Adun!
Sosyal ağlarda paylaş

yüzüklerin efendisini biraz kültür birimi ile okursanız size çok şey anlatabilir benim gibi küçük bir veletken okursanız hem bişe yaramaz hemde böyle unutursunuz kılıcın adını :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe ben de orta 1de okumuştum. tabii anladık ama ayrıntılar felan tabii aklımız ermiyodu o zaman :) sonra son kitabı da orta sonda mı iki de mi ne okumaya kalmkıştım en son yuzugu attılar lavlara dedim bu muydu yani bu mudur o kadar okuduk 3 cilt hay ulan dedim en son kısmını okumadaım [duyduguma göre shire ı basıyomuş saruman amca][signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
Sosyal ağlarda paylaş

"
eowyn de bana hasta olmus galiba..
yalniz arwen dün gece rüyama girdi, cok kötü bakiyordu.
bir de elrond'un sesini duyar gibi oluyorum sabahtan beri, "zifirini skerim senin" diyor sanki.. "

baya güldüm buna[signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler
için dostlarım bu gece benim için
için için

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...