Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aragorn'un günlüğü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nicki ben secmedım insanlar bana cüce demeye basladı =)

Ama sonucta evet pamuk prenses cücesi degılız (oda bazı yerlerde gnome dıye gecıyor neden cüce diye cevırmısler anlamam pekala "ucube" diyebılırlerdı)[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar.
Mesaj tarihi:
ilginç[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Mesaj tarihi:
o pamuk prenses and the seven gully dwarves değil miydi? gnome nerden çıktı?

ha bir de ekşi sözlükten birşey c/p'lerken "ekşisözlükten arakladım" gibisinden bir not düşerseniz çok daha iyi olur.
ayrıca komik değil...[signature][hline]I fear no enemy!
I fear not death!
For the khala is my strength!
En Taro Adun!
Mesaj tarihi:
""otuzdokuzuncu gün:
cayirda otururken rohan'lilar geldi, altima siciyodum korkudan.
neyse ki elf pelerinleri kamuflajli, fark etmeden gectiler.
sabahtan devam edicez güneye dogru, o taraflara bakalim bir de.
legolas'in kulaklari cok güzel. """

Çok hoşuma gitti.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Mesaj tarihi:
yüzüklerin efendisini biraz kültür birimi ile okursanız size çok şey anlatabilir benim gibi küçük bir veletken okursanız hem bişe yaramaz hemde böyle unutursunuz kılıcın adını :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
ehehe ben de orta 1de okumuştum. tabii anladık ama ayrıntılar felan tabii aklımız ermiyodu o zaman :) sonra son kitabı da orta sonda mı iki de mi ne okumaya kalmkıştım en son yuzugu attılar lavlara dedim bu muydu yani bu mudur o kadar okuduk 3 cilt hay ulan dedim en son kısmını okumadaım [duyduguma göre shire ı basıyomuş saruman amca][signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
Mesaj tarihi:
"
eowyn de bana hasta olmus galiba..
yalniz arwen dün gece rüyama girdi, cok kötü bakiyordu.
bir de elrond'un sesini duyar gibi oluyorum sabahtan beri, "zifirini skerim senin" diyor sanki.. "

baya güldüm buna[signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler
için dostlarım bu gece benim için
için için

• Yeni Oluştur...