Cuce Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Nicki ben secmedım insanlar bana cüce demeye basladı =) Ama sonucta evet pamuk prenses cücesi degılız (oda bazı yerlerde gnome dıye gecıyor neden cüce diye cevırmısler anlamam pekala "ucube" diyebılırlerdı)[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ilginç[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 o pamuk prenses and the seven gully dwarves değil miydi? gnome nerden çıktı? ha bir de ekşi sözlükten birşey c/p'lerken "ekşisözlükten arakladım" gibisinden bir not düşerseniz çok daha iyi olur. ayrıca komik değil...[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ""otuzdokuzuncu gün: cayirda otururken rohan'lilar geldi, altima siciyodum korkudan. neyse ki elf pelerinleri kamuflajli, fark etmeden gectiler. sabahtan devam edicez güneye dogru, o taraflara bakalim bir de. legolas'in kulaklari cok güzel. """ Çok hoşuma gitti.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 yüzüklerin efendisini biraz kültür birimi ile okursanız size çok şey anlatabilir benim gibi küçük bir veletken okursanız hem bişe yaramaz hemde böyle unutursunuz kılıcın adını :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ehehe ben de orta 1de okumuştum. tabii anladık ama ayrıntılar felan tabii aklımız ermiyodu o zaman :) sonra son kitabı da orta sonda mı iki de mi ne okumaya kalmkıştım en son yuzugu attılar lavlara dedim bu muydu yani bu mudur o kadar okuduk 3 cilt hay ulan dedim en son kısmını okumadaım [duyduguma göre shire ı basıyomuş saruman amca][signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: Bonecrusher, 22 Ekim 2004 13:21 tarihinde demiş ki: ayrıca komik değil... oh be.[signature][hline]hötdöröhöt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 "legolas bana bir golge ve tehdidin kafasinda buyudugunu soyledi. ibne midir nedir?" bu kopardı beni :D[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 " eowyn de bana hasta olmus galiba.. yalniz arwen dün gece rüyama girdi, cok kötü bakiyordu. bir de elrond'un sesini duyar gibi oluyorum sabahtan beri, "zifirini skerim senin" diyor sanki.. " baya güldüm buna[signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler için dostlarım bu gece benim için için için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar