Kalten Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Ee kızın şikayeti olmasa kendi gözümle görmedigim sürece nasıl haberim olabilir ki?Ki zaten gözümle görsem kırarım bi tarafını bırakırım orda böyle uzamaz mevzu içim rahat olur. Olay kız acaba bu kadar yalan söyleyebilir mi yani vardır belki arada basından benzer bişey geçmiş bak böyle oldu zamanında vs diyebilecek umuduyla açtım konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 söyler abi kanserim diye yalan söyleyen kızlar var... söyler yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 seviyosan git konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Abi raidden kaçabilmek için babam kalp krizi geçirdi diyen adamda var o apayrı bi psikoloji gibi geldibana sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 o beyaz yalan abi ben de sülalemi hastanelik ettim raidlerden kaçabilmek için. sonra teyzemin yanına hastaneye gitcem derken tf2'de görüldüm guildten atıldım vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 bu işin özetini söyliyim herhangi bi mudahale veya laf edersen adam senş döver kızla adam mutlu mesut geçinirler dayaklı sopalı da olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Ya kıza sor sen benim karışmamı istiyor musun istemiyor musun diye ? Zaten istemiyorsa niye anlattı sana bunları istemiyorum derse bir de onu sor. Karış derse git konuş.Demezse koy götüne rahvan ya seni ilgilendirmiyor.Karışmaya hakkın yok hakkaten kızla çocuk ayrılırda sonra kız gelip sen benim ilişkimi mahvettin derse o zaman o haklı olur zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 lan ben ödevi yapmadim diye. bir okul döneminde 20 kez dede mi öldürmüs adamim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Akhlaur said: Ya kıza sor sen benim karışmamı istiyor musun istemiyor musun diye ? Zaten istemiyorsa niye anlattı sana bunları istemiyorum derse bir de onu sor. Karış derse git konuş.Demezse koy götüne rahvan ya seni ilgilendirmiyor.Karışmaya hakkın yok hakkaten kızla çocuk ayrılırda sonra kız gelip sen benim ilişkimi mahvettin derse o zaman o haklı olur zati. Ehm sanırım can alıcı bi noktayı atlamısım.Kız geçen hafta gitti tekrar yanına(olaylardan habeirm vardı benim ozaman da)orda biraz tartısmıslar sanırım ve akabinde askeriyenin ortasında hırpalamıs kızı yada kız öyle söylüyor.Ondan sonra ayrıldılar artıkın konusmuyorlar.Çocuk zaten aradı beni kanka biz ayrıldık olmuyor yürümüyor kafayı yicem burda vsvs dedi.Hatta geldi sonlara dogru konusurken sinirlendim biraz tepki gösterdim filan dedi. Sanane diyen arkadaslara da evet bunlar mutlu mesut ilişki devam ediyor olsa kız rahatsız olmasa bundan benim en fazla yapacagım sey ikisiylede alakayı kesmek olur gidip konusmak filan düşmez bana.Ama öyle degil işte durum. Zaten olayın iç yüzünü ögrenmeye çalısmamın sebebi kızı korumak filanda degil eger dogruysa benim ne işim var o tarz bir adamla ha belki bazı insanlara normal geliyordur döverde söverde mantıgı ama bana ters ilerde öyle herifin benim arkadasım sıfatıyla ne evime girmesini isterim ne çocuklarımın üstünde en ufak bir etkisi olmasını nede eşimle tanısmasaını. Yoksa kızın korunması gerekiyrsa gitsin kuzeni dayısı amcası çeksin arkadasımı kırsın agzını burnunu o beni baglamaz benim versem mi diye düşündügüm tepki o degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 bence çok geç değil, kademeli olarak azalt sonra meraba meraba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Lan ayrıldılarsa ne kasıyon.Git pat diye söyle.Kıza patlamasın da istiyorsan ben farkettim sordum sıkıştırdım o da anlattı de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 sen niye serefsiz oluyorsun be ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 kusura bakma ama çok saçma geldi şu topic. çocuk çok yakın arkadaşınsa bros before hoes kuralı geçerlidir, kıza ne yaptıysa yapsın kıza sittiri çekersin gider çocukla konuşursun olm yapılır mı öyle şey bak kaç yaşına gelmiş adamlarız vs vs. ha çok yakın arkadaşın değilse de uğraşmaya değmez kimin kime ne yaptığı. sorarsın askerden gelince böyle böyle bişiler duydum abi doğru mu? he doğru derse de eyvallah der muhattap olmazsın bi daha. kız ve arkadaşlarından elde edeceğin bişi varsa onlara gider söylersin konuşmuyorum o ipneyle diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Kız ve arkadaslarından elde edecegim hiç bir şey yok ne maddi ne manevi manada.Ama benim mantıgım almıyor abi karakterinde bu kadar büyük sorun olan bir adamla sırf 10 senedir arkadasım diye bile bile takılmaya devam etmeyi(eger varsa).Nasıl desem mesela olay daha hafif bişey olsaydı mesela ne bileyim baskası için bıraksaydı kızı vs zaten kıza derdim direk sorry canım arkadas önce diye hatta kıza bişey dememe gerek bile yok ama bu öyle bişey degil olay kızı korumak kıza yaranmak kızla yatmak veya arkadaslarıyla degil. Olay arkadasım hakkında böyle birşeyler var ve su an herif askerde soramıyorumda içim elvermiyor askerdeki adama bunları anlatmaya.Ki zaten sorsam ne diyecek evet dövdüm dicek hali yok. He kimi için ne önemi var canım senle arası iyise diğer insanlara naparsa yapsın modu geçerli yadırgamıyorum anlıyorum ama ben öyle degilim abi. Dedigim gibi konu açma sebebim hani belki benzer bişey yasamıs adam vardır der bak böyle olmustu söyle yaptım sonra böyle oldu vsvs. He tabi işin içinde insan faktörü oldugu için onun karsılastıgı tepkiler benim karsılasacaklarımla aynı olmaz ama hani benim için çok ters bir mevzu öyle bi ortaya sorayım dedim belki kafama yatacak bir şey duyarım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Akhlaur said: Lan ayrıldılarsa ne kasıyon.Git pat diye söyle.Kıza patlamasın da istiyorsan ben farkettim sordum sıkıştırdım o da anlattı de. Muhtemlen bu tarz bişey yapıcam geldigi zaman evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Analadığım kadarıyla arkadaşına çok değer veriyorsun ve onun böyle senin deyiminle ' öküz' olması ihtimali sıkmış canını. Gelince konuşursun , olaylar gerçekten de kızın anlattığı gibiyse hatta daha hafifse bile psikoloğa gitmeye falan ikna edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Kalten su noktadan sonra her hangi bir mericlik düsünüyormusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ne meriçligi abi meriç dedigin kendi arkadasının kız arkadasına degil milletin kız arkadasıyla kanka olup bi umut diye bekler diye biliodum ben ama:P Haa bu yaptıgımda meriçlik diye tanımlanıyorsa varsın olsun kız ne olursa olsun hayatımda önem verdigim bir insan aracılıgıyla tanısıtıgım biri ve kötü durumdayken sırf birileri meriçlik vs gibi saçma sıfatlar takmasın diye yol veremicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 bıragh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 o senin arkadasin degil artik. kizda single moda girmis. o kadar mi cirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Tuzak sorular sormuyalım lütfen.Şimdi güzel desem oo tamam gideri varmıs olcak yok desem nefes alıosa sorun yok olcak.Hos degil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Tedavi falan bence yalan, ancak yinede tedaviden önce bu kız ilk kız arkadaşı mı? eğer tedavilik bir durum varsa, diğer kız arkadaşlarına da yapmıştır aynı "öküzlüğü". Araştır, çok değer veriyorsan. Ya da bekle, yeni bir kız arkadaşı olana kadar, ancak o zaman yeni kızın yiyeceği(olasılık) her dayak senin yüzünden olmuş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 aşağı yukarı benzer bir şey yaşadım yakın zaman içinde. 7-8 senelik arkadaş onun 3-4 senelik sevgilisi falan. bi sürü olay patlak verdi aşırı kıskançlıklar, sokağa bile salmamalar, okumasına engel olmalar falan. "oha böyle bi arkadaşım olamaz" gibi düşünceler geçiyor insanın kafasından evet. ama oluyor yani sdfjhs. tavsiyem: hiç karışmıcaksın. üç gün sonra barışıyorlar sen kötü oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 bros before hoes, kiza bi tekme de sen at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Kalten said: İstedigimde ulasabiliyorum zaten ama askerdeki bir adama direk açıp telefonda bunları sormak istemiyorum zaten eger anlatılan gibi sorunlu bir adamsa orda extra yük bindirmek istemiyorum. Askerliğinin bitmesine ne kadar var? dediğin gibi şimdi açma konuyu, askerden gelsin öyle konuşursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar