Kalten Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Uzun süredir arkadas oldugum kisinin aslında tanıdıgım gibi bir insan degilde kız arkadaşını döven ve her türlü psikolojik işkenceye maruz bırakan bir insan oldugunu ögrendim.Ve sırf bu adamla arkadas oldugum için;ki böyle biri olduguna dair koca çevrede kimsenin en ufak bir fikri yoktu, şerefsiz olarak nitelendiriliyorum kızın arkadasları tarafından direk. İşin kötüsü adamda askerde soramıyorumda olm senin için böyle böyle diyorlar ne iş lan diye.Diger arkadaslarım çok kafama taktıgımı söylüyor ama ben hazmedemedim bir türlü o sıfatı 2 gündür kafamın içinde dolanıyor. Ne diyosunuz kız sırf intikam için gelip bu sekilde ve daha bi ton kendini küçük düşürecek yalan söyler mi arkadaslarını kaybetmesi için çocugun nedir yani bu durumda verilebilecek tepki çok acayip içime oturdu tek kalemde 10 senelik arkadasımı elin kızının lafı için silmekte istemiyorum ama anlatılanlar dogruysa(ki son dönemde sahit oldugum bir kaç hareketten büyük ihtimal dogru oldugu sonucunu çıkardım) yapılcak pekte bir şey yok gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 e yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 askerliğini yaptığı yere mektup yaz, telefon et not bırak çarşıya çıktığında seni arasın konuşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 eğer arkadaşınsa tedavi olmasını sağla. sen de bitirme arkadaşlığını. baktın olmuyor bırakırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 kiz belki sana yanik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 İstedigimde ulasabiliyorum zaten ama askerdeki bir adama direk açıp telefonda bunları sormak istemiyorum zaten eger anlatılan gibi sorunlu bir adamsa orda extra yük bindirmek istemiyorum. Evet çok deger verdigim ve adam gibi adam sandıgım bir arakdasım herif zaten bu kadar takılmamın sebebi o.Hani tedavi dicem ama bunu nasıl anlatabilirim ki ona. Ayrıca kızın bana yanık olma durumu ihtimal dısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Aman intahar eder falan hiç bulaşma adama. Gelince öğrenirsin diyecem de adam vursa bile ' off çok fena dövüyodum , şöyle işkence ettim böyle yaptım ' demez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Ya benim korktugum nokta su acaba işte kız abartıyor olabilir mi.Ama öyle seyler anlatıyor ki anlattıgının 5 te 1 dogruysa zaten biri bigün bizim arkadası bi yerde hastanelik eder yani sahipsiz mi sandın lan kızı diye. Mesela aldım ben bu kızı gittim yanına askeriyeye baska sehirde 1k kilometre yol teptik.Moral olsun çocuga bilmem ne diye orda agza alınmayacak küfürler filan savurmus kıza ben arabada uyuyorken orda bile ki yanımızda 1 arkadasımız daha vardı o söyledi. Acayip bir durumdayım bide okadar uzun zamandır arkadasız ki bütün arkadaslarımız filan ortak şimdi kime ne anlatayım hadi ben yol versem çocuga.Gidip kızın basına geçenleri millete anlatsam hani çocugun özelini filan geçtim direk kızın özeli niye sagda solda millete yediig dayagı bilmem neyi anlatayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 böyle böyle madem, hala ne bok yiyorsunuz beraber diye sormadın mı kıza ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 He bide üstüne kızın arkadasları filan direk okadar yaka silkmişler ki.Geçen işte denk geldi bırakayım dedim eve kız söyledi işte telefonda gel beraber kalkarız diye.Direk tepki.Bırak ya o şerefsizi.Ne bincem o adamın arkadasının arabasına.Acayip içime oturdu oyuna mı geliyorum yoksa bu adam harbi bu kadar mı öküzdü onu idrak edemiyorum ve şiştim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 kız için arkadaş mı silinir yaa hak etmiştir dövmüştür kızı hem sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 lopeth haklı. adam gelince alır karşına konuşursun. eğer kız abartıyosa, adam sorunlu kızdan kurtulmuş olur. yok doğruysa, seçenek 1: sen ve çevren sorunlu bi heriften kurtulmuş olursunuz seçenek 2: sorunlu arkadaşını rehabilite etmeye çalışırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 kız diyorsa yalandır. dslfkldss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Lopeth said: böyle böyle madem, hala ne bok yiyorsunuz beraber diye sormadın mı kıza ? Ahah sormaz olurmuyum klasik işte derler ya seversen silkerler silkersen severler muhabbeti o işte.Çok seviyormusta bilmem neymişte vsvs.Allah akıl versin o ayrı kısmı ben ona takılmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 kız arkadaş dediğin el kaldırdın mı boğazını kesip kanını içer uykunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Llama said: kız için arkadaş mı silinir yaa hak etmiştir dövmüştür kızı hem sanane Kız için arkadas silinmez ama karakteri yüzünden silinir.Hakkettiyse dövdü muhabbetine dicek bişeyim yok güzel kafalarmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 "roket adam" said: lopeth haklı. adam gelince alır karşına konuşursun. eğer kız abartıyosa, adam sorunlu kızdan kurtulmuş olur. yok doğruysa, seçenek 1: sen ve çevren sorunlu bi heriften kurtulmuş olursunuz seçenek 2: sorunlu arkadaşını rehabilite etmeye çalışırsın Muhtemelen zaten böyle olacak ama arada yedigim lafla kudurup adamın safagını saydıgımla kalıcam ona sıkıldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 kaç yaşlarında bu çift? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Asker olduguna göre ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 30 da olabilir 18 de ondan soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 26 yasında arkadasım kız 21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Kızdan ayrıl çocuğu döv bence. Kız da ayrı malmış abi, seviyorum diye dayak mı yer insan madem öyleyse.Bence herşeyden önce bi otur çocukla konuş.Abi bak ben böyle böyle şeyler duydum nedir aslı.Sen benim şöyle sevdiğim böyle sevdiğim adamsın de bi gazla sna açılmasını sağla.Sonra duruma göre yapılabileceklere bakarsın.Zaten yaptığının kötü olduğunun farkındaysa çocuk tedaviye şiddetle karşı çıkmaz bence.Ha yok doğru yaptığını düşünüyorsa o zaman sıkıntı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Ahah çocugu dövmek biraz fazla extreme kaçar sanki :P Abi çocukla konusmak işin kolay kısmı ama işte simdi diyelim ki bunlar dogru ve ben bunları gidip çocugun suratına vurdugumda bu elemanın gözü dönüp gidip kıza sen niye millete özelimizi anlatıyon diye girişme ihtimali var. Hea bundan sanane diyen olur illa ama benim derdim bu 2 sininde daha fazla zarar görmeden olayı sonlandırabilmek ve kendimi artık sorunlu olan hangisiyse ondan uzaklastırabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 kız genç stokholm sendromu yaşıyor arkadaşın da arıza yok kız yalan söylüyorsa kız arıza e arkadaşının gelecğei tehlikede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 döverde severde abi.kızın şikayeti yoksa niye takılıyorsun ki? ha kızın şikayeti varsa niye daha çocukla?2 tane nurtopu gibi sayko arkadaşınmı oldu nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar