Fly Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 farkli sehirdeyiz diyecek kadar gorusemiyorsanız bir noktada bana yeterince vakit ayırmıyorsun telefondaki sesten ibaretsin ve türevleri gelecek cunku karsina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 http://i.imgur.com/by6ec.jpg misal bunun farklı şehirlerde şubesi olsa, ara sokak esnaf meriçleri ne yapar tripli tartışmalardan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Herkes eski sevgililerini düşman bellemek zorunda değil öncelikle. Adam gidip kıza laubalilik yapmadığı sürece "niye feybukta listende duruyor, myspace'inden niye silmedin" falan demek çok gerekli değil bence. Birde şehirler arası ilişki yürütmesi çok zor bir olay. Daha bir ay anca olmuş. Böyle olaylardan sıkıntı çıkmaya başlayacaksa zor bence durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 önce liseyi bitirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 senko sana kim LC waikiki dediydi? agzını opeyim onun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ister silsin ister görüşmesin, bu eski sevgilisi veya sevgilileri olduğunu değiştirmiyo. sen onu kıskan sahiplen git o herifle konuş. 1 taşla 2 kuş. hem adamı uzaklaştır hem kızın hoşuna gider. kıza saldırıcağına adama dal. kıza güven adama güvenme. kıza güvenmedğini hissetirme sakın. 1 ay 5 yıl farketmez, siler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 marksman said: senko sana kim LC waikiki dediydi? agzını opeyim onun ya hiçkimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Redeagle said: Herkes eski sevgililerini düşman bellemek zorunda değil öncelikle. Adam gidip kıza laubalilik yapmadığı sürece "niye feybukta listende duruyor, myspace'inden niye silmedin" falan demek çok gerekli değil bence. Birde şehirler arası ilişki yürütmesi çok zor bir olay. Daha bir ay anca olmuş. Böyle olaylardan sıkıntı çıkmaya başlayacaksa zor bence durum. benim nasıl eski kız arkadaslarım olmussa onunda erkek arkadasları olmus olabilir. zaten bunu irdelemek yanlıs. adamın aklına her türlü sey gelir, acaba ne kadar ileriye gittiler, ulan nasıl seviyorum dedi, karsılastırmalar felan uzar gider bu sonu yok. anca karslılıklı birbirini yapratmalara sebep olur biliyorum da. ne bileyim çok kötüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 anlamadım, ne olacak ki eski erkek arkadaşı doğum gününü kutladıysa ? niye böyle bir şeye kırıldın ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 hocam yalniz o yaslarda belli kararlari verebiliyor olman lazim bi yerde yanlislik var gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 forgiver said: http://i.imgur.com/by6ec.jpg misal bunun farklı şehirlerde şubesi olsa, ara sokak esnaf meriçleri ne yapar tripli tartışmalardan sonra ahaha. bunca zaman sonra resim de bulundu. iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Öncelikle ne zamandır sevgili sorunsalı topiği açılmıyordu çok mutlu oldum sipeyşıl thanks to marksman ^^ Bence çok büyütmüşsün aramızada bişey yok diyor kız işte hani istersen sileyim demesi bile gereksiz. Altında güvensizlik yatıyor bence tepkinin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 seviyorsan git konuş bence. bir dakka bu konuda demiyorduk bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 peki kızın panik yapması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Eski arkadaşını listeden sildirt, sonra kızı terk et. Kulun kölen olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 sevdiğiniz kişiye azıcık güvenin cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 manyakmısın lan asıl sevdiğin kişiye güvenmeyecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 forgiver said: ayrıca kızdan beter trip yapmışsın aynısını sana yapsalar yazı duvarı yapardın buraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 yan çizer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 olm patiden tavsiye almak çok sakat cidden ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 -Deno- said: anlamadım, ne olacak ki eski erkek arkadaşı doğum gününü kutladıysa ? niye böyle bir şeye kırıldın ki ? abi nasıl kırılmam ya. benim nasıl biri oldugumu biliyor ve bana gördügünde kırılabilecegin ve kızabiledegin aklıma gelmisti dedi. aklına gelmesine ragmen silmemis ve aksam benim gormeme sebep oldu. cok mu yanlıs yapıyon ben, niye altüst oldum böyle. hayvan gibi güvendim diyemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 güvenmek ne abi.zayıf mısınız paranoyak olucaksın godoş adnan ziyagil mi olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 senko said: manyakmısın lan asıl sevdiğin kişiye güvenmeyecen. Pofff 6 ayda gıdım bişey öğretememişim sana :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 hacılit. bir şey yok ortada. eski sevgili kutlamış işte o kadar. az dikkatli olursun adam hakkında o kadar. boşa kıza laf edip üzme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar