Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgili sorunsalı

marksman

Öne çıkan mesajlar

Herkes eski sevgililerini düşman bellemek zorunda değil öncelikle. Adam gidip kıza laubalilik yapmadığı sürece "niye feybukta listende duruyor, myspace'inden niye silmedin" falan demek çok gerekli değil bence.

Birde şehirler arası ilişki yürütmesi çok zor bir olay. Daha bir ay anca olmuş. Böyle olaylardan sıkıntı çıkmaya başlayacaksa zor bence durum.
Sosyal ağlarda paylaş

ister silsin ister görüşmesin, bu eski sevgilisi veya sevgilileri olduğunu değiştirmiyo. sen onu kıskan sahiplen git o herifle konuş.
1 taşla 2 kuş. hem adamı uzaklaştır hem kızın hoşuna gider.
kıza saldırıcağına adama dal. kıza güven adama güvenme. kıza güvenmedğini hissetirme sakın. 1 ay 5 yıl farketmez, siler.
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Herkes eski sevgililerini düşman bellemek zorunda değil öncelikle. Adam gidip kıza laubalilik yapmadığı sürece "niye feybukta listende duruyor, myspace'inden niye silmedin" falan demek çok gerekli değil bence.

Birde şehirler arası ilişki yürütmesi çok zor bir olay. Daha bir ay anca olmuş. Böyle olaylardan sıkıntı çıkmaya başlayacaksa zor bence durum.

benim nasıl eski kız arkadaslarım olmussa onunda erkek arkadasları olmus olabilir. zaten bunu irdelemek yanlıs. adamın aklına her türlü sey gelir, acaba ne kadar ileriye gittiler, ulan nasıl seviyorum dedi, karsılastırmalar felan uzar gider bu sonu yok. anca karslılıklı birbirini yapratmalara sebep olur biliyorum da. ne bileyim çok kötüyüm
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle ne zamandır sevgili sorunsalı topiği açılmıyordu çok mutlu oldum sipeyşıl thanks to marksman ^^

Bence çok büyütmüşsün aramızada bişey yok diyor kız işte hani istersen sileyim demesi bile gereksiz. Altında güvensizlik yatıyor bence tepkinin .
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

anlamadım, ne olacak ki eski erkek arkadaşı doğum gününü kutladıysa ? niye böyle bir şeye kırıldın ki ?

abi nasıl kırılmam ya. benim nasıl biri oldugumu biliyor ve bana gördügünde kırılabilecegin ve kızabiledegin aklıma gelmisti dedi. aklına gelmesine ragmen silmemis ve aksam benim gormeme sebep oldu. cok mu yanlıs yapıyon ben, niye altüst oldum böyle. hayvan gibi güvendim diyemi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...