Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunharca Ağlatacak Film Önerisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hachiko
Warrior

warrior'da burst of tears direk birkaç yerde.
ama Hachiko'da ben 40 dakika falan ağladım. ağlamaktan penisim düştü ve kadınım çok uzun süredir alışmaya çalışıyorum.
öyle böyle ağlamadım. o filmi yapan adamı bulursam ağzını burnunu kırarım. İnsanı sevmiyorum. hayvanlara aşığım. Dünyanın en gerçek ve korkunç hikayesi. DAT DOG

hala arada aklıma geldiğinde düşünmemeye çalışıyorum. o kadar çok ağlatıyor.
Mesaj tarihi:
ya bi film söylicem herkes dalga geçecek biliyorum ama. bi kaç kişide de doğruladım. Eğer o yönden bir travmanız varsa çok fena koymuş başkalarına da bana koyduğu gibi.

film şu:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Click_film.jpg/220px-Click_film.jpg

dalga geçmek serbest. filmde bir sahne var hayatımda ben hiçbi filmde böyle ağladığımı hatırlamıyorum (o dönem aldığım anti depresanın da etkisiyle bütün her şeyi kustu gözlerim).

sinemada hıçkıra hıçkıra resmen. millet dönüp bakıyodu manyak mı ne diye.

sora başka bu tarz yaşanmışlıkları olan arkadaşlarıma sordum hiç film izlerken ağlamayan insanlar. onlar da hıçkırmış.

dediğim gibi biraz yaşanmışlığın olması lazım eğer verse göz su tanklarını bitirtir bu.
Mesaj tarihi:
copry said:

http://www.imdb.com/title/tt1291584/

Bu hiç ağlatacak gibi durmuyor. Başka warrior mı?

doğru seni ağlatmayabilir. ağır testisli filmi çünkü.
kıllılar için ağlatıcı
Mesaj tarihi:
senko said:

bak şeyinde finali üzücüydü ya
ai diye bi film vardı
robot bi veled vardı
sonunda deniz anası bulacam derken pili mi bitiyodu noluyodu

ahaha "bruce willis ölüymüş" olmuş tam
Mesaj tarihi:
hayret kimse John Q dememis..

kesinlikle mukemmeldir, hele birde kucuk yegeniniz, cocugunuz, colugunuz falan varsa, of diyorum crit vurur yani..

bu arada warrior a katiliyorum, bende bi bogurdum bole llaaaaaayyynnn seklinde :D
Mesaj tarihi:
Toy Story 3

Chuckles the clown un, kötü oyuncak ayının (ismi aklımda değil) hikayesini anlatığı sahne efsanedir. Adamı fena çarpıyor, red edilmişliğin artık sevilmiyor oluşun ızdırabını çok güzel işlemişler.

Göğsüme bir ağılrık geldi çökdü o sahnede.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

Hachiko

hah bi de bu vardı. belki yalnız izlemediğimden ağlamadım ama baya bi darlanmıştım izlerken dancer in the dark gibi gebertmedi

=(

• Yeni Oluştur...