Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunharca Ağlatacak Film Önerisi

copry

Öne çıkan mesajlar

Hachiko
Warrior

warrior'da burst of tears direk birkaç yerde.
ama Hachiko'da ben 40 dakika falan ağladım. ağlamaktan penisim düştü ve kadınım çok uzun süredir alışmaya çalışıyorum.
öyle böyle ağlamadım. o filmi yapan adamı bulursam ağzını burnunu kırarım. İnsanı sevmiyorum. hayvanlara aşığım. Dünyanın en gerçek ve korkunç hikayesi. DAT DOG

hala arada aklıma geldiğinde düşünmemeye çalışıyorum. o kadar çok ağlatıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi film söylicem herkes dalga geçecek biliyorum ama. bi kaç kişide de doğruladım. Eğer o yönden bir travmanız varsa çok fena koymuş başkalarına da bana koyduğu gibi.

film şu:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Click_film.jpg/220px-Click_film.jpg

dalga geçmek serbest. filmde bir sahne var hayatımda ben hiçbi filmde böyle ağladığımı hatırlamıyorum (o dönem aldığım anti depresanın da etkisiyle bütün her şeyi kustu gözlerim).

sinemada hıçkıra hıçkıra resmen. millet dönüp bakıyodu manyak mı ne diye.

sora başka bu tarz yaşanmışlıkları olan arkadaşlarıma sordum hiç film izlerken ağlamayan insanlar. onlar da hıçkırmış.

dediğim gibi biraz yaşanmışlığın olması lazım eğer verse göz su tanklarını bitirtir bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Toy Story 3

Chuckles the clown un, kötü oyuncak ayının (ismi aklımda değil) hikayesini anlatığı sahne efsanedir. Adamı fena çarpıyor, red edilmişliğin artık sevilmiyor oluşun ızdırabını çok güzel işlemişler.

Göğsüme bir ağılrık geldi çökdü o sahnede.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...