Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Hachiko Warrior warrior'da burst of tears direk birkaç yerde. ama Hachiko'da ben 40 dakika falan ağladım. ağlamaktan penisim düştü ve kadınım çok uzun süredir alışmaya çalışıyorum. öyle böyle ağlamadım. o filmi yapan adamı bulursam ağzını burnunu kırarım. İnsanı sevmiyorum. hayvanlara aşığım. Dünyanın en gerçek ve korkunç hikayesi. DAT DOG hala arada aklıma geldiğinde düşünmemeye çalışıyorum. o kadar çok ağlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 http://www.imdb.com/title/tt1291584/ Bu hiç ağlatacak gibi durmuyor. Başka warrior mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 senko said: russian institute 3d edition pirates II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Stagnetti's Revenge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ya bi film söylicem herkes dalga geçecek biliyorum ama. bi kaç kişide de doğruladım. Eğer o yönden bir travmanız varsa çok fena koymuş başkalarına da bana koyduğu gibi. film şu: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Click_film.jpg/220px-Click_film.jpg dalga geçmek serbest. filmde bir sahne var hayatımda ben hiçbi filmde böyle ağladığımı hatırlamıyorum (o dönem aldığım anti depresanın da etkisiyle bütün her şeyi kustu gözlerim). sinemada hıçkıra hıçkıra resmen. millet dönüp bakıyodu manyak mı ne diye. sora başka bu tarz yaşanmışlıkları olan arkadaşlarıma sordum hiç film izlerken ağlamayan insanlar. onlar da hıçkırmış. dediğim gibi biraz yaşanmışlığın olması lazım eğer verse göz su tanklarını bitirtir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 copry said: http://www.imdb.com/title/tt1291584/ Bu hiç ağlatacak gibi durmuyor. Başka warrior mı? doğru seni ağlatmayabilir. ağır testisli filmi çünkü. kıllılar için ağlatıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Oha lan warrior la ilgili benim gibi düşünen başkası da varmış.Ağlamadım ama "laaağnn!! LAAAĞĞĞNN!! " oldum. My sisters keeper la hachiko diyolla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 gladyatör,braveheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Futurama'nın bir bölümü var "Luck of Fryrish" diye.... izleyenler bilir..... ... ... .... ..... http://media.tumblr.com/tumblr_ls754ltBRX1qchsgr.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 dancer in the dark. geberene kadar ağladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selen Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Cinderella Man The Green Mile Longest Yard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ağlama melis dendimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 senko said: bak şeyinde finali üzücüydü ya ai diye bi film vardı robot bi veled vardı sonunda deniz anası bulacam derken pili mi bitiyodu noluyodu ahaha "bruce willis ölüymüş" olmuş tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 hayret kimse John Q dememis.. kesinlikle mukemmeldir, hele birde kucuk yegeniniz, cocugunuz, colugunuz falan varsa, of diyorum crit vurur yani.. bu arada warrior a katiliyorum, bende bi bogurdum bole llaaaaaayyynnn seklinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Toy Story 3 Chuckles the clown un, kötü oyuncak ayının (ismi aklımda değil) hikayesini anlatığı sahne efsanedir. Adamı fena çarpıyor, red edilmişliğin artık sevilmiyor oluşun ızdırabını çok güzel işlemişler. Göğsüme bir ağılrık geldi çökdü o sahnede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Up... ilk 10 dakikasında adamın geçmişi... ağlatmamıştı ama çok fena olmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Evet, Up pek sarmamışdı ama açılış kısmı çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Sweet november A perfect world Bunlarda da aglmistim ne sulugozum yaa ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Grave of the Fireflies, anime ama böyle ağladığım başka bir film/çizgifilm yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Hunharca ağlatır mı bilmem de Ocean Heaven ve Spring, Summer, Autumn, Winter... and Spring güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Vingthor said: Hachiko hah bi de bu vardı. belki yalnız izlemediğimden ağlamadım ama baya bi darlanmıştım izlerken dancer in the dark gibi gebertmedi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 hachiko yu ne zamandır görüyorum. çok iyi film izleyin, ağlatıyo filan diyip duruyosunuz. o tavsiye edenlerin çok kulağını çınlattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 nası ağlamadın kalpsiz fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 hmm ben de o köpekli japonlu filmi indiriyorum şimdi. %100 ağlama garantili dendi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 http://horroraddicts.files.wordpress.com/2011/04/a-serbian-film-srpski-film-movie-poster-2010.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar