Ulgio Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Dragonfall yarın düşüyo mu raflara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 valla ben oynadım vanillası gayet guzeldi old school rpg turn based combat felan bazı eksiklikleri vardı (loot yok felan) ama elenceliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Dragonfall dün çıktı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Oynayan var mı dragonfall ı, eksiklikleri tamamlamış mı? GEçenkinin gameplay süresi 8 saat falandı.Bu paket ise min. 12 saat oynanışa sahipmiş diye lanse ettiler ama bilemiyorum. BU arada bana güzel bir karakter buildi verebilecek var mı?Ben bildiğin paldır küldür gunner karakter yapıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Bana key gelmemiş hala. Supporta mail attım bekliyoruz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 FUUUU late backerlara key yok, sadece KS backerlara var. Neyse müsait bi zamanda alıp oynarız, codex ülkü ocağı yorumları olumlu gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 ehueh hani bedava veriyorlardı, deliverance'a ettiğiniz laflar karmayla geldi vurdu arkadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Kickstarterlara beleş, biz geç uyandık olaya sitesinden aldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 "DELÖVÖRONSOMA LOF OTTÖLER" KS backerı değilim, ben de siteden aldıydım sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 o da ayrı bir şerefsizlik, deliverence en azından şu kadar oyun şu kadardır diyor, bunlarda o da yok,çıkardıkları oyun bir halta benzemiyor tam değil, bu kadar sürede anca bunu yapabildin pre orderada ver bari valla %70 civarında indirim olmadan bu adamlardan oyun almam adam bildik para verdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 oyun güzel olmuş yalnız. Cyberware olayları çok iyi özellikle.Daha da artmış.Smartlink weapon olayı nefis. Şehirde dolaşabiliyoruz, bu da bir gelişme. Old school olmuş tam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 baya toparlamiş gibi de kreuzberg'de bir altuğ nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 altuğ diye karakter mi var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 CEHENNEME KADAR YOLUN VAR http://cloud-4.steampowered.com/ugc/616170085739084177/FE769A6700975FC4D8BAA87A15AE72575ADA317B/ sdfsd oyunun tek eksiği CARTEL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 geleceğin berlini legit bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 oyun ilkinden sonra çok daha iyi olmuş. mutlaka bi bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 ben de ilk izlenim olarak beğendim ama bir south park arası vermek zorunda kalacağım sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Rigger/assault tarzı bi karakter yaratmak istiyorum build tavsiyeniz var mı? Decker/rigger mı olmak lazım illa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 assault rifle en iyi silah gibi göründü bana. burst başlarda çok kuvvetli. decker illa lazım ama blitz i alırsan yanına sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Zaten decker olayını sevmedim de drone kullanmak güzel gibi geldi.Drone'un güçleri tartışılır tabi... ASsult rifle hakikaten çok kuvvetlü, auto-fire modu resmen ölüm saçıyor. AP'yi herhangi bir skill-stat veya cyberware ile kalıcı olarak (büyü dışında) arttırmak mümkün mü?2 de kaldı AP, bi ateş ediyorum turn geçiyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 oyunun ortalarında filan bi ap daha geliyor otomatik olarak o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Abi o ne ya öyle.Quickness ile en azından 1 AP gelirdi böyle iş mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 AP arttıran bir seçenek no-brainer olacağı için olmaması daha iyi. ben yine troll physical adept oynuyorum. insan iki tane yeni ability koyar veya ne bileyim class quest koyar ama yok... neyse en azından güzel ve detaylı yazıyorlar. aslında bu oyunda classı, buildi diyaloglara göre yapmak lazım. combatta her türlü tutunuyorsun. diyaloglardaki kapalı seçenekler daha önemli. biri en fazla diyalog açan buildi bulsun sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 charisma açar en fazla, ne açacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 tabii de sonuçta str check var, class check falan opsiyonlar var. biri üşenmesin hesabını yapsın ehuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar