Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shadowrun Returns

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Oynayan var mı dragonfall ı, eksiklikleri tamamlamış mı?
GEçenkinin gameplay süresi 8 saat falandı.Bu paket ise min. 12 saat oynanışa sahipmiş diye lanse ettiler ama bilemiyorum.

BU arada bana güzel bir karakter buildi verebilecek var mı?Ben bildiğin paldır küldür gunner karakter yapıyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

o da ayrı bir şerefsizlik, deliverence en azından şu kadar oyun şu kadardır diyor, bunlarda o da yok,çıkardıkları oyun bir halta benzemiyor tam değil, bu kadar sürede anca bunu yapabildin pre orderada ver bari

valla %70 civarında indirim olmadan bu adamlardan oyun almam

adam bildik para verdik
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten decker olayını sevmedim de drone kullanmak güzel gibi geldi.Drone'un güçleri tartışılır tabi...

ASsult rifle hakikaten çok kuvvetlü, auto-fire modu resmen ölüm saçıyor.

AP'yi herhangi bir skill-stat veya cyberware ile kalıcı olarak (büyü dışında) arttırmak mümkün mü?2 de kaldı AP, bi ateş ediyorum turn geçiyo...
Sosyal ağlarda paylaş

AP arttıran bir seçenek no-brainer olacağı için olmaması daha iyi.

ben yine troll physical adept oynuyorum. insan iki tane yeni ability koyar veya ne bileyim class quest koyar ama yok... neyse en azından güzel ve detaylı yazıyorlar.

aslında bu oyunda classı, buildi diyaloglara göre yapmak lazım. combatta her türlü tutunuyorsun. diyaloglardaki kapalı seçenekler daha önemli. biri en fazla diyalog açan buildi bulsun sdfsd.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...