Bone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 http://webtv.hurriyet.com.tr/2/30419/20272985/1/raylara-dusen-kayayi-yolcular-tasla-kirmaya-calisti.aspx biri Emrah Ablak'ın çöpçü karikatürlerini koysun, adamlar aynen o şekilde bağırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Kaldıraç yapmak için bir şey çıkmamış mı koca trenden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 abi madem balyoz vardı, niye taşla kırmaya çalışıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 akıl fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 allaekber diyin hayde AGHAHAUHUAHSU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 gariplik trende adam gibi balyoz, kürek, kalas, balta vs olmaması. sonradan gelen balyoz ufak baya. kayayı taş ile parçalamaya çalışmaları normal. adam gibi kalas olmadığı için kaldıraç yapamazlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 trende balyoz vs olması gerekirdi komik olan bu. yoksa yapacak başka bişey olduğunu sanmıyorum gerekli alet edevat olmayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 o taşın olduğu yere troll face :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ahahaha güzel fikir sona da üzgün trollface Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 tren nasıl durmuş ki görüp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 http://webtv.hurriyet.com.tr/2/30386/0/1/saman-1500-cips-500-olunca.aspx bu haber daha ilgincmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Gelen ekipte kaldıraç yapmıyor çubuklarla, anca kırmaya çalışıyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ahahah yazık be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 yaz gelmiş sivasa tren de iyi durmuş helal makinist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 görüyorum ve arttırıyorum. bugün haberlerde arabasına bomba konduğunu fark eden eski uyuşturucu tacirinin, bombaya tekme atarak okul bahçesine gol atması en ilginç konuydu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 dagny olsa 5 dakkada hallederdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 iman gücüyle haydibağalığm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 huun said: görüyorum ve arttırıyorum. bugün haberlerde arabasına bomba konduğunu fark eden eski uyuşturucu tacirinin, bombaya tekme atarak okul bahçesine gol atması en ilginç konuydu bence. Mülayim Sert ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar