deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Ambidex mouse bana gelmez zaten, evo'lara bakıyorum o yüzden. Donanımları aynıymış AM'le ec evo'ların, senin gösterdiğin de aynıdır muhtemelen. Yalnız adamların renk seçimleri iğrenç, siyah üzerine sarı nedir ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?6,4943119 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazkara Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 en son benim klavyeye bira dökülüp bozulduğunda,resimdeki ni almıştım, dandik bişey bekliyodum fakat 10 numara cıktı hem klavye hem mouse..şimdi bozulsunlar yine gider aynını alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 işte forumu bu yüzden seviyorum. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 bak ben de geçen gün bunu aldım, 12 numara mouse. hem de 12 lira, inca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 usbn'n ucunda ki sey nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 JSCO silent gaming mouse 30$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Hafif iyidir diye sacmalamıs 44chan. böel konularda 4chana güvenmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 deadwoll said: Ambidex mouse bana gelmez zaten, evo'lara bakıyorum o yüzden. Donanımları aynıymış AM'le ec evo'ların, senin gösterdiğin de aynıdır muhtemelen. Yalnız adamların renk seçimleri iğrenç, siyah üzerine sarı nedir ya sdf istanbulspor/istanbul lisesi sıpesyal edisyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 istanbul lisesinin de renklerinin sarı uzeri siyah olma hikayesi cok acıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Bende g400 var memnunum ama biraz daha küçük bir mousela daha rahat edermişim gibi geliyor. İkisini de kullanmış biri varsa, Zowie AM'i tavsiye eder misiniz boyut olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 mouse geberdi = yeni bi tane alayım ucuz bişi alıcam bu sefer cunku maximum 3 ay gidiyor mouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 logitec kablosuz mouseum vardı tuşları bozuldu hepten. düzgün kablosuz fazla pahalı olmayan neler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/thermaltake-mo-sph008dt-tt-esports-saphira-optik-gaming-mouse/productdetails.aspx?I_ID=63142 bu mouse ve bu markanın mouseları hakkında bilgisi olan var mı? razer a para vermek istemiyorum ve tam sağ ele uyan ve g500 kadar da iri olmayan bir mouse arıyorum. bu makul gibi geldi. bir de vatan bilgisayar'da açıkta duran asus gaming mouse gormustum hayatımda elime o kadar iyi oturan mouse görmemiştim modelini hatırlayamıyorum şu an. ama oyuncu mouse u olarak asus'a ne kadar güvenilir bilemedim. şuydu sanırım, https://www.asus.com/Keyboards_Mice/GX900/ 100-120 tl yi geçmeyecek iyi bir şey arıyorum sonuç olarak. logitech olmasın 5 logitech heba ettim yıldım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar