Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Var mı? Oyun oynatıyor olacağım orada. Bulursunuz beni gelecekseniz.
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ben varımda sadece izliycem oynanan oyunları sanırsam
Bone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ne zaman ki metucon? neden daha önce kimse söylemedi tarihini felan
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 21 22 23 Nisan
emanet Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 resimlere baktım da, bir tanesinin suratında allah cc'nin nuru yok. hep uzun saçlı satanist metalci zındıklar doluşmuş masaların başına. halbuki şöyle güzel bi çay demlense, beyaz çorapla bağdaş kurulsa masanın etrafında, keyifli sohbetler eşliğinde maklube yense. monster manual türevi iblis kitapları yerine kuran-ı kerim okunsa. gençliğe yazık..
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 oroyin de kullanıyorlardır bunlar şimdi
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 GERGE said: Var mı? Oyun oynatıyor olacağım orada. Bulursunuz beni gelecekseniz. ne oynatıyorsun? ankara'da değilim ama merak ettim.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Naruto
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Evet. Daha siteye eklemedim ama, önce bir playtest yapacağım bu pazar oyuncu bulursam. ver mı ilgilenen?
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 şu ankaranın advanced FRP durumundan nefret ediyorum ya.izmirde bi bok olmaması çok sinir bozucu.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 yok, tsunade'ye gidecek bir genin takımı ikinci c rank görevleri için. orada hokage üç görev sunacak, oyuncular birini şeçecek. sonra görevin başladığı bölgeye atlama yapacağız, oynayacağız. başta çıkan tsunade dışında (ve görevlerin birinde karşılarına çıkacak olan bilinen güçlü bir karakter, o da o görevi şeçerlerse) tüm karakterler kendi yaratımım.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 naruto d20 var ama sistemi biraz değiştirdim. kavgaları real-time'ımsı yaptım filan. playtest gerek o yüzden. neredeyse generic sistem yani. geçen oynadığımız sci-fi sisteminin değişmiş ve d20'den ögeler almış versiyonu.
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ahsgdjah adam aklınca trollemiş kimse tenezzül edip ayar bile vermemiş.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Aha benim oyun: http://www.metucon.org/oyun/rpg_kayitlari/288 Buradan gelen olursa haber verin. Yarın başlıyor sanırım tercihler.
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 metucon a gelen varsa girişte random encounter standımıza ordan da allods online standımıza beklerim nan gelin tanışalım. lex deseniz döner bakarım zaten :D
Öne çıkan mesajlar