Black_Lupin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 ben şimdiden yazayım daha ajanslara düşmemiştir. park halindeki bir arabada patlama olmuş. 4tane bayan içlerinden biride ağır yaralıymış umarım kurtulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 gündüz patlayanlar değil di mi bu yeni oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 gündüz istanbul patladı hep :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 İnsan değil bunlar. Hayvan hiç değiller. Caniler yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 emin misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 http://www.cnnturk.com/2012/turkiye/04/02/ankarada.patlama/655716.0/index.html park halinde araçta patlama olmuş araçta bulunan 2 kişi yaralanmış. bombacılar mı patlamış, başka bi araç patlayıp park halinde duran aracın içindekiler mi zarar görmüş bi bok anlamadım. Nasıl habercilik ulan bu. ya tam aktarın ya hiç aktarmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 e patlama başka araçta değil o araçta olmuş, sebebi de hala belli değil işte. polis araştırıyormuş sebebini. nesini anlamadın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 daha farklı yazıyordu ben okuduğumda güncellemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Noldu bu olay? Sadece cnnturk'te var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 araba sağlam, içindekiler ölmemiş, ne patlaması ki? balon mu patlamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar