Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammmar 40k

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Ordu listesi de su sekilde 5 grup, %100 dogru olmayabilir, malum biraz karisik 😆 zaten competitive falan degil oynamayi da dusunmuyorum, oyle kafama gore yaptim Chapter kurallari icinde:

Spoiler

Fighting Company 1-2: 70+150+100+170+100+110+90+65+65+180+220+135 =1455*2

1x Castellan (Lieutenant) (Witchseeker Bolts)

- 2x Initiate Squad (9x Initiate, 1x Sword Brother) (Crusader Squad)

- 1x Eradicator Squad (2x E, 1x E Sergeant)

- 1x Terminator Squad (4x T, 1x T Sergeant)

- 1x Sternguard Veteran Squad (4x SV, 1x SV Sergeant)

- 1x Heavy Intercessors Squad (4x HI, 1x HI Sergeant)

- 1x Bladeguard Veteran Squad (2 BV, 1x BV Sergeant)

- 1x Tech Marine (Flesh is Weak)

- 1x Apothecary (Ghostweave Cloak)

- 2x Primaris Impulsor

- 1x Land Raider Crusader

- 1x Dreadnought

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fighting Company 3: 80+280+70+415+320+440 = 1605p

- 1x Judiciar (Witchseeker Bolts)

- 2x Tactical Marine Squad (8x TM, 2x TM Sergeant)

- 1x Drop Pod

- 1x Knight Errant (Mysterious Guardian)

- 2x Gladiator Lancer

- 2x Primaris Repulsor Executioner

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fighting Company 4: 100+300+160+85 = 645p

- 1x Marshall (Sacred Rage) (75+25)

- 2x Sword Brother Squad (8x SB, 2x SB Castellan)

- 2x Jump Pack Intercessors (8x JPI, 2x JPI Sergeant)

- 1x Eliminator Squad (2x E, 1x E Sergeant)

Company Heroes: 95+130 = 225p

- 1x High Marshal Helbrecht 

- 1x Emperor's Champion

- 1x Chapter Ancient (Standard Bearer)

- 2x Veterans (Sword Brethen)

? - 1x Chaplain Grimaldus 130

----------------------------------------------------5485+130--------------------------------------------------------------

Mesaj tarihi:

O kadar toplayip boyayinca oynamamak ayip olur xd

Benim de 15x deathwing knights + 6x inner circle companions ve Lion boyamam gerekiyor ordumu bitirmek icin ama sindire sindire boyuyorum bayagi vakit alacak.

Mesaj tarihi:

arac vs impulsor, land raider falan varsa birlesmemis, bunlarin buyuk parcalarinin icte kalan taraflarinda yada gereksiz kol bacak bits varsa orda deneyebilirsin ben oyle yapiyorum  XD

• Like 1
Mesaj tarihi:

Gecende etsyden ilk parcalarimi da aldim 3d, orjinalden farki yok baya iyi. 100$ kârdayiz net dfs, Intercessor'lar ise yarasin.

jNQL31Q.jpg

Ordu planini da revize ettim baya bir zaman sonra temizledim duzgunce, sonda 25+ da ekstra birim kaliyor farkli kutulardan, birbirinin ayni vucut olanlari bunlarla degistirim tahminim, farkli farkli olsun.

Spoiler

Fighting Company 1: 160+90+60+145+170+130+160+85+70+160= 1230p_(44 Unit, 1 Vehicle)

- 1x Sternguard Vet. Squad (7x SV, 1x SV Serg. 

- 1x Marshall (Termi), 1x Castellan (Attached to Sterng)

- 1x Sword Brother Squad (8x SB, 1x SB Castellan, 1x Chaplain Grimaldus)

- 2x Sword Brother Squad (8x SB, 2x SB Castellan)

- 2x Jump Pack Intercessors (8x JPI, 2x JPI Sergeant)

- 1x Eliminator Squad (2x E, 1x E Sergeant)

- 1x Judiciar

- 1x Gladiator Reaper

Fighting Company 2: 200+390+270+280+440 = 1300p__________________(26 Unit, 5 Vehicle)

- 2x Eradicator Squad (4x E, 2x E Sergeant)

- 1x Knight Errant

- 2x Dreadnought

- 2x Tactical Marine Squad (8x TM, 2x TM Sergeant)

- 2x Land Raider Crusader (10 Tactical Marine, 6 Eradicator Transport)

Fighting Company 3-4: 300+170+90+55+55+180+170 =1020p*2________(30 Unit, 3 Vehicle*2)

- 2x Crusader Squad (18x IN, 2x SB)

- 1x Terminator Squad (4x T, 1x T Sergeant)

- 1x Bladeguard Veteran Squad (2x BV, 1x BV Sergeant)

- 1x Tech Marine

- 1x Apothecary

- 2x Primaris BT Impulsor (7+7 Transport)

- 1x Gladiator Lancer

Company Heroes: 60+130+225= 415p_______________________________________(6 Unit)

- 1x Castellan

- 1x High Marshal Helbrecht

- 1x Emperor's Champion

- 1x Chapter Ancient (Standard Bearer)

- 2x Veteran

--------------------------------------------------4985p-------------15p-------------------------136 Unit, 12 vehicle

Extra:

- 2x Sternguard Veteran, 4x Captain, 1x Captain (Sword Bro)

- 10x Intercessors

- 1x Chaplain (made Castellan*)

- 1x Lieutenant, 1x BG Ancient, 1x Company Champion

- 1x Drop Pod (10x Tactical Marine transport)

- Mini Tactical Marine Squad? 7 units.

Mesaj tarihi:

benimde Dreadnought bitti gibi, mikroskobik boyuttaki cikartmalari susleri vs yapiyorum,

Jump Packleri de boyadim yapistirdim falan iyi oldu, ekstra bir Jump Pack Intercessors almadan eldeki Intercessor'lardan dortte biri fiyatina 10 tane Jump Pack Intercessors 😄 

Mesaj tarihi:

Abi benim dreadnought’in sol gogus plateindeki yazi decalini yapistirirken decal solusyonu boyayi eritti… Ustune buyuk decali o yuzden yapistirmak zorunda kaldim.

Ucuz atlattim gerci ama kalpten gidecektim ilk gordugumde.

Purity sealleri de dikkatli yapistirmak gerekiyor, plastic glue kullaniyorsan ve cok surersen kenarlar eriyik kalabiliyor. 

Mesaj tarihi:

bi2JJpO.jpeg

Daha bitmediler gerçi ama Kill Team için speed painting denedim. Renk paletini  de kendim uydurdum. 12 saat falan sürdü hepsinin bu hale gelmesi. Haftaiçi vaktim olduğunda oturup bitireceğim artık. Ortadaki gibi olacak silahlar ve base bittiklerinde. 

• Like 1
Mesaj tarihi:

@fenris abi rhinox hide gibi bir rengin uzerine gul kurusundan offwhite’a dogru aciyorum isigin geldigini dusundugum aciya gore. Koyudan aciga giderken cukurlari falan her seferinde daha az kapatiyorum. Bir kez alisinca falan 10dk surmeye basladi yuzleri boyamak.

@Rewendor aynen armor airbrush. Fircayla o kemik rengini boyle boyamak akilli adam isi degil. Siyah primer -> kahverengi -> ushabti bone diye gittim cunku.

• Like 2
Mesaj tarihi:

Ben oynamayi/dolastirmayi dusunmedigim icin cantam yok, simdilik bosalan arac kutularinda duruyor bitenler. Arac kutulari kocaman netekim, bir ise yarasin 😛 sayi cogaldikca ilerde bir teshir dolabi alinabilir belki orta boy birsey, 120-125 birim ve 10-12 araca uygun.

Base cakili olarak da ince kedi kumu kullaniyorum zaten 😆 1 bardak = bir kutu citadel base kumu ediyor.

• Yeni Oluştur...