Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dördüzler


Norak

Öne çıkan mesajlar

tekrar izledim de..

bu dördüzleri neden aynı boyda? tamam genetik olarak sahip olunacak default bir boy belirlenmiş ama insanın yaşayışı bunu hiç etkilemez mi? etkilemiyorsa basketbolcular neden uzun? yada uzun oldukları için mi basketbolcular? bu örnek olmaz. şöyle diyeyim o zaman bize basketbol oyna boyun uzasın denmesi yalan mı? haltercilerin boyu neden kısa? o kadar ağırlık altında kalmakla alakası yok mu? hepsini geçtim bu dört ademoğlu tüm hayatlarını eşit şartlar altında mı geçirmiş? hepsimi benzer sportif aktivitelerde bulunmuş yada bulunmamış? hep si mi aynı oranda bilgisayar başında vakit geçirmiş, hepsi mi aynı oranda hamburger sevmiş. bu kızların hiçbirisi ağır bi depresyon ne bileyim aşk acısı falan yaşayıp kendini çikolataya boğmamış mı kilo alsın. hayır abi kafam karışıyor. bu adamlar tipetip aynı hayatı yaşamıyorsa, doğuştan şanslı da yaratılmadıysan istediğin kadar kıçını yırt sahip olacağın görüntü belli demektir. yada ikiz, üçüz veya dördüzlerde karakteristik özelliklerde aynı oluyor. aynı şeylerden aynı derecede hoşlanıyorlar ve aynı tercihler sonucu aynı hayatı yaşıyorlar.
isyan ederim aydınlatın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Haci cok tume varimci yaklasiyorsun. Adamlar kasip birbirine en benzeyen dorduzleri toplamislar. Tum 3uz 4uz'lerin tipa tip ayni oldugu kanaatina sadece 4 4duz orneginden varmissin.
Bir de ikizler, dorduzler genelde beraber takildiklari anyi ortamda yetistikleri icin birbirlerine cok benzeyebiliyorlar. Ikisinin de basketten hoslanma yada hoslanmama olasiligi yuksek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...