scorch Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 resetlenecek battletagler releaseden once karişir simdiden yazınca
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 battle.netten ayarlanan battletagler de mi siliniyo?
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 scorch said: resetlenecek battletagler releaseden once karişir simdiden yazınca Bu tagler sabit değil mi? WoW'da, Starcraft'ta filan var hali hazırda?
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Battletag'ler account'la alakalı, oyunla değil. Eskisi gibi real ID vermek için e-mail vermek zorunda kalmıyorsun işte, bu yüzden yaptılar. İstersen battle.net accountundan değiştirebiliyorsun battletag'ini ama oyunla bir alakası yok, değişmez release'de de.
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Battletagler resetlenmiyor ve her istediğinde değiştirilmiyor :p 1 kerelik release öncesi battletag değiştirme hakkı tanınacak, SC2'deki isim değiştirme hakkı gibi.
scorch Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Battletag ilk geldiğinde zorla aldirtti bu tagi insanlara ama bug vardı istediğim tag yerine saçma bişey almıştım ve bu bayaa kişinin başına geldi o yüzden değiştirme resetleme gibi opsiyonlari değerlendiriyoruz dedilerdi bi yerde
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 İşte dedim ya, 1 kez değiştirme hakkı tanınacak sadece release öncesi, Bashiok quote bu :p
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 sunthewhich#2697 değiştirmem resette, böyle kalır.
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 bu battletagler unique mi ? şöyleki : ben mesela atıyorum aabb #2526 diye bişey aldım, başka biri aabb #2737 alabiliyor mu böyle ?
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 friend requestler kabul edilmicekse burda paylaşmaktaki amaç nedir çok merak ediyorum şu mesaja kadar paylaşılmış bütün taglere request yolladım hiçbirinden kabul yok :P
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Ivanov said: friend requestler kabul edilmicekse burda paylaşmaktaki amaç nedir çok merak ediyorum şu mesaja kadar paylaşılmış bütün taglere request yolladım hiçbirinden kabul yok :P ben daha işteyim gidince kabul edeyim :)
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Gangren said: Tanımıyorsa etmez, normal :p peki :)
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 paticik'in 3-5 arkadaşın kullandığı haberleşme ve sohbet platformu olduğunu unutuyorum bazen :)
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 BattleTagler ile ilgili sticky bir konu açtım, bunu kilitliyorum. Fikir için teşekkürler =)
Öne çıkan mesajlar