DJcivicuva Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 discjockey#2207 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 resetlenecek battletagler releaseden once karişir simdiden yazınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 battle.netten ayarlanan battletagler de mi siliniyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 scorch said: resetlenecek battletagler releaseden once karişir simdiden yazınca Bu tagler sabit değil mi? WoW'da, Starcraft'ta filan var hali hazırda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Battletag'ler account'la alakalı, oyunla değil. Eskisi gibi real ID vermek için e-mail vermek zorunda kalmıyorsun işte, bu yüzden yaptılar. İstersen battle.net accountundan değiştirebiliyorsun battletag'ini ama oyunla bir alakası yok, değişmez release'de de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Battletagler resetlenmiyor ve her istediğinde değiştirilmiyor :p 1 kerelik release öncesi battletag değiştirme hakkı tanınacak, SC2'deki isim değiştirme hakkı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Battletag ilk geldiğinde zorla aldirtti bu tagi insanlara ama bug vardı istediğim tag yerine saçma bişey almıştım ve bu bayaa kişinin başına geldi o yüzden değiştirme resetleme gibi opsiyonlari değerlendiriyoruz dedilerdi bi yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 İşte dedim ya, 1 kez değiştirme hakkı tanınacak sadece release öncesi, Bashiok quote bu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 RobertPoche#2127 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 sunthewhich#2697 değiştirmem resette, böyle kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Vitriol#1995 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 vaako51 #2576 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 turkleader#2534 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 bu battletagler unique mi ? şöyleki : ben mesela atıyorum aabb #2526 diye bişey aldım, başka biri aabb #2737 alabiliyor mu böyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 aegean#2706 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 friend requestler kabul edilmicekse burda paylaşmaktaki amaç nedir çok merak ediyorum şu mesaja kadar paylaşılmış bütün taglere request yolladım hiçbirinden kabul yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Tanımıyorsa etmez, normal :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Ivanov said: friend requestler kabul edilmicekse burda paylaşmaktaki amaç nedir çok merak ediyorum şu mesaja kadar paylaşılmış bütün taglere request yolladım hiçbirinden kabul yok :P ben daha işteyim gidince kabul edeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Gangren said: Tanımıyorsa etmez, normal :p peki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 paticik'in 3-5 arkadaşın kullandığı haberleşme ve sohbet platformu olduğunu unutuyorum bazen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Zanza#2727 Request nereye geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 oyuniçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Shindei#2434 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 BattleTagler ile ilgili sticky bir konu açtım, bunu kilitliyorum. Fikir için teşekkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar