senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Nigger_of_the_sand said: Hazır konusu açılmışken sorayım Uzun süredir Efes içmediğim için hatırlamıyorum, yurtdışındaki biralardan şikayetim tadlarını çok çabuk yitirmeleri yani gazı hemen kaçıyor, şişenin yarısında abdest suyuna dönüyor bira. Leh biraları dandik ama ne bileyim Heineken olsun Stella Artois olsun hep böyle. Efes içtiğimde böyle bir sorun yoktu diye hatırlıyorum sanki, gazı sonuna kadar kalıyordu diye kalmış aklımda. Doğru mu hatırlıyorum? difüzyon yoluyla mı içiyorsun kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 kahve topiki açılalı 3 ay geçti mi? geçtiyse yenisini açıcam da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 geçti geçti ben de viski patlatırım ardından. kotayı doldurmuş oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 kermit'in, sezonluk fiks acilan topicleri listeledigi bi topici vardi biri onu cikarip 2012 icin olanlari ticklemeye baslasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 hazır nisan ayına girmişken güneş gözlüğü topiki de iyi prim yapar. karar veremedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 ayakkabı var, unutmayalım onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 cnm ben onu geçen sene açtım ama pek randıman alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 tuborg akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 miller, yoksa kutu efes. hatta kutu efes de olur, bi tane acayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Frantic said: kermit'in, sezonluk fiks acilan topicleri listeledigi bi topici vardi biri onu cikarip 2012 icin olanlari ticklemeye baslasin. o değil de cidden yaşlandığımı hissettim şu an. ben bile bu güneş gözlüğü tişört parfüm ayakkabı bira topiklerinden 4-5 senedir ard arda görüyorumdur ki 12 senedir falan burada olanlar kimbilirHEYGİDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 HAYATIM PATİDE ÇÜRÜDÜ :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Kermite noldu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 barınak birası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 ingilterede favorim new castle brown ale onun dışında publarda carlsberg , stella artois ve duruma göre guiness içiyorum türkiyede efes. japonyada ise asahi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 new castle brown ale çok iyi. unutmuşum onu red stripe iyi. iyi yazamadım bi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 kucucuk danimarkanin birasi sahsen favorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 ayrica milliyetci takilaraktan efes tercih etmek nasi bir bilincsizliktir. Anadolu'nun icine ediyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 stella artois'i beğenmeyen bi ben miyim lan. alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 değilsin, benim tanıdığım bi kaç kız beğenmio ağızda garip bi tat bırakio diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Weißen, Weiß, Weizen (tercihen Paulaner) (hepsi aynı da işte, böyle böyle yazılabiliyorlar sdf) http://bier.blogger.de/static/antville/bier/images/jaude.jpg Bayağı lezzetli, kafası da güzel. Onun haricinde günlük olarak Oettinger içiyorum, aşağıdakilerden karışık. http://www.welt.de/multimedia/archive/00344/bier_oettinger_DW_W_344409g.jpg (20 tanesi 6.5 euro mmh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 tr deki oyum tuborg gold avrupa carlsberg çek master dark bu arada efes brown denemeyenler denesin kahveli baya güzel arada tadı için içilesi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 tuborg ve amstel efes gerçekten bozdu, hoş "tuborg yea" diye burun kıvırmasaydım çok daha önce tuborga geçmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Corona varsa icerim yoksa icmem aramam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 tabiki de alman birasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 "Taps Smoke" http://1.bp.blogspot.com/-Q1jdD1uAOig/TWSyeS7HP8I/AAAAAAAAAyQ/XdbcdKPWBK8/s1600/taps.jpg Ooooh misssss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar