sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 yok normalinden bahsediyom ben shopto için. yani TR'deki CE fiyatını öğrenemezsem 1 hafta kalaya kadar, shopto'dan normalini sipariş veririm ucuza. CE zaten gönderseler bile gümrüğe takılır pahalı olduğundan herhalde.
OsManiaC Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 an itibari ile bimeksten ön sipariş vermiş bulunmaktayım hayırlısı artık.
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 aral veya bimeksten ön sipariş versek kaç güne gelir tahmini? direk key'i mailleseler falan olmamı?
OsManiaC Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Bimeks 1-3 iş günü içersinde gelir. Yani en geç cuma akşamı elinde olur.
deathshower Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 15 inde vatan yada bimeks e gidip alayım mı en hızlı yolu bu galiba. başka öneriniz varmı acaba ? Birde merak ettiğim oyunu singal game oynamak için orjinal almak zorundamıyız. torrentlere düşmicekmi ? crackli hali. Ne için para veriyorum tam olarak bilgim olmadıgı için beni aydınlatırmısınız. :)
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Arkadaşlarınla 4 kişiye kadar parti atmak ve RMAH'a gerçek para vermek için
aramil Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Karea said: ben direk bnet den bastım :D aynen (tu)
deathshower Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 "Tatar Ramazan" said: Arkadaşlarınla 4 kişiye kadar parti atmak ve RMAH'a gerçek para vermek için "RMAH'a gerçek para vermek." açılımı nedir. :) yani düşünüyorum tek basıma oynucam zaten bir de online kasarken herkes ile aynı maplerdemi oynuyoruz yoksa co-op baglanırsak arkadaslar ile birliktemi. eğer co-op dısında tek basımıza oynuyorsak. para vermeme gerek yok. kendimce çözümleme yapmaya çalışıyorumda. :)
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Her şeyi neden orjinal almaya çalışıyorsak gücümüz yettiğince, bunu da onun için alacağız, burada farklı çözümleri konuşmuyoruz bile.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Öyle wow gibi falan açık dünya yok herkesin birarada olduğu. Friend-listten invite atıyosun 4 kişiye kadar aynı anda dungeon yapıyorsun işte RMAH olayı gerçek para kullanılan wowdaki AH diyebiliriz
deathshower Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 bende onu soruyorum zaten neden orjinal almalıyım. ne işime yarayacak gercekten. açıklama konusunda yardımcı olursan sevinirim.
deathshower Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 "Tatar Ramazan" said: Öyle wow gibi falan açık dünya yok herkesin birarada olduğu. Friend-listten invite atıyosun 4 kişiye kadar aynı anda dungeon yapıyorsun işte RMAH olayı gerçek para kullanılan wowdaki AH diyebiliriz Teşekkür ederim ilgin için. tek basıma singal game olarak oynucagım için orjinal almaya gerek oluyor o zaman sagol :)
deathshower Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 co-op oynamak için zaten hamachi yeterli olur mu ki acaba ?
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Arkadaşım, alan yetkilileri yeto oludğu için ben söyleyeyim, demin üstü kapalı belirttim ama, yasak.
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 deathshower said: co-op oynamak için zaten hamachi yeterli olur mu ki acaba ? Olmaz. Oyunu orijinal almazsan oynayamayacaksın çünkü oyunu oynaman için battle.net'e bağlanman gerekiyor Internet'ten.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 SC2 gibi ona da bir yol bulurlar singleda
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Bulamazlar. Sanırım bin defa tartıştık bunu.
copry Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 senko said: paramız yok, fakiriiz belki sfd Nerden alıcaz harbi?
deathshower Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 ya gerçekten zor bi durum para veriyosun oyun alıyosun. sonra bi bakmıssın adamlar nete koymus indirip oynaya biliyosun. sen moral bozuklugun ve giden paranla kalıyosun ortada :)
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Yok öyle birşey. Diablo 2'yi battle.net'te oynamamış insan diablo 2 'yi oynamamış demektir bana göre. Diablo 3 içinde aynısı geçerli.
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 İlk ve son uyarı olarak yazalım, her türlü korsan/özel server/emulator ile ilgili mesaj forum kurallarına aykırıdır. Uyarı almanıza ve tekrarında bölümden uzaklaştırılmanıza neden olacaktır. Bu ve benzeri mesajları kendinize saklamanızı öneririm.
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Oynayamayacaksın işte adamın nete koyduğunu. WoW'u ne kadar oynayabilirsen orijinal almadan, Diablo 3'ü ondan kötü bir şekilde oynarsın, ona da oynamak denirse.
Öne çıkan mesajlar