sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 yok normalinden bahsediyom ben shopto için. yani TR'deki CE fiyatını öğrenemezsem 1 hafta kalaya kadar, shopto'dan normalini sipariş veririm ucuza. CE zaten gönderseler bile gümrüğe takılır pahalı olduğundan herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 an itibari ile bimeksten ön sipariş vermiş bulunmaktayım hayırlısı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 ben direk bnet den bastım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 aral veya bimeksten ön sipariş versek kaç güne gelir tahmini? direk key'i mailleseler falan olmamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Bimeks 1-3 iş günü içersinde gelir. Yani en geç cuma akşamı elinde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 15 inde vatan yada bimeks e gidip alayım mı en hızlı yolu bu galiba. başka öneriniz varmı acaba ? Birde merak ettiğim oyunu singal game oynamak için orjinal almak zorundamıyız. torrentlere düşmicekmi ? crackli hali. Ne için para veriyorum tam olarak bilgim olmadıgı için beni aydınlatırmısınız. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Arkadaşlarınla 4 kişiye kadar parti atmak ve RMAH'a gerçek para vermek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Karea said: ben direk bnet den bastım :D aynen (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 "Tatar Ramazan" said: Arkadaşlarınla 4 kişiye kadar parti atmak ve RMAH'a gerçek para vermek için "RMAH'a gerçek para vermek." açılımı nedir. :) yani düşünüyorum tek basıma oynucam zaten bir de online kasarken herkes ile aynı maplerdemi oynuyoruz yoksa co-op baglanırsak arkadaslar ile birliktemi. eğer co-op dısında tek basımıza oynuyorsak. para vermeme gerek yok. kendimce çözümleme yapmaya çalışıyorumda. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Her şeyi neden orjinal almaya çalışıyorsak gücümüz yettiğince, bunu da onun için alacağız, burada farklı çözümleri konuşmuyoruz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Öyle wow gibi falan açık dünya yok herkesin birarada olduğu. Friend-listten invite atıyosun 4 kişiye kadar aynı anda dungeon yapıyorsun işte RMAH olayı gerçek para kullanılan wowdaki AH diyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 bende onu soruyorum zaten neden orjinal almalıyım. ne işime yarayacak gercekten. açıklama konusunda yardımcı olursan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 "Tatar Ramazan" said: Öyle wow gibi falan açık dünya yok herkesin birarada olduğu. Friend-listten invite atıyosun 4 kişiye kadar aynı anda dungeon yapıyorsun işte RMAH olayı gerçek para kullanılan wowdaki AH diyebiliriz Teşekkür ederim ilgin için. tek basıma singal game olarak oynucagım için orjinal almaya gerek oluyor o zaman sagol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 co-op oynamak için zaten hamachi yeterli olur mu ki acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Arkadaşım, alan yetkilileri yeto oludğu için ben söyleyeyim, demin üstü kapalı belirttim ama, yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 paramız yok, fakiriiz belki sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 deathshower said: co-op oynamak için zaten hamachi yeterli olur mu ki acaba ? Olmaz. Oyunu orijinal almazsan oynayamayacaksın çünkü oyunu oynaman için battle.net'e bağlanman gerekiyor Internet'ten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 SC2 gibi ona da bir yol bulurlar singleda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Bulamazlar. Sanırım bin defa tartıştık bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 senko said: paramız yok, fakiriiz belki sfd Nerden alıcaz harbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 ya gerçekten zor bi durum para veriyosun oyun alıyosun. sonra bi bakmıssın adamlar nete koymus indirip oynaya biliyosun. sen moral bozuklugun ve giden paranla kalıyosun ortada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Yok öyle birşey. Diablo 2'yi battle.net'te oynamamış insan diablo 2 'yi oynamamış demektir bana göre. Diablo 3 içinde aynısı geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 İlk ve son uyarı olarak yazalım, her türlü korsan/özel server/emulator ile ilgili mesaj forum kurallarına aykırıdır. Uyarı almanıza ve tekrarında bölümden uzaklaştırılmanıza neden olacaktır. Bu ve benzeri mesajları kendinize saklamanızı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Oynayamayacaksın işte adamın nete koyduğunu. WoW'u ne kadar oynayabilirsen orijinal almadan, Diablo 3'ü ondan kötü bir şekilde oynarsın, ona da oynamak denirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 2012 yılında korsan oyun ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar