_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 MrLevie said: bu arada adi sendit zam yapmış, amazon.co.uk de göndermiyor Türkiyeye. Şurası da var Amazon yollamıyorsa (yolluyor diye biliyorum gerçi): http://www.shopto.net/PC/VIDEO%20GAMES/PCDI3-Diablo%20III%203.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 senditten aldım yine de boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Sendit sadece kutulu mu yolluyor ? key filan alma şansımız varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 shopto dururken hala sendit ten alanlar var, savaşımz boşunaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 sendit'ten kargo dahil 38.5 euro ya aldım, shopto'da kargo dahil 50 euro ya mı ne geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Ama eskisi gibiyse sendit 1 ay a kadar geliyor, shopto çıktığı gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 sendit'ten genelde 5-6 günde aldım ya. bi seferinde de 2. yi göndermişlerdi, ilki gelince de hibe etmişlerdi. laf yok onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 fizban said: sendit'ten genelde 5-6 günde aldım ya. laf yok onlara. this. bi de fizbanın bi önce söylediğinden ötürü=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Hainsiniz. ama hayır! battle.net den şaşmayacağım. Hayır! Gidip sendit ten alsam benim şansıma 50 günde gelir ben biliyorum :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 en ucuza nerden alırız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 battle.net'ten. Ya da Rusçudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Aral 110'a önsipariş başlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 dediydim size :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 ce koysalardı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 ben client linkini buldum da indirmeye başlayayım diyorum da yapan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 indirim serverların açılması için beklıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 dıgıtal aldım aklım rahat kafamda rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 sendit ve shopto kıbrısa yolluyor mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 aral dan aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 ShopTo CE pre-order'ı yeniden available ama Türkiye'ye yollamıyorlarmış. Üstelik adamlar release günü elimizde olacağına dair garanti veriyorlar. Çok yazık oldu. Normal alacak olan varsa ShopTo'dan almasını tavsiye ederim. CE konusunda İstanbul dışında olan ya da gece satışında stok yeter mi yetmez mi stresi taşımaya gönüllü olmayanlar için en iyi alternatif hala Amazon. Onlarda da uyanık taifesi 200 dolardan satmaya başlamış oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 galiba aral'dan alıcam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Ben amazon.co.uk'den CE siparişini biraz önce iptal ettim, isteyen varsa gogo :p CE içeriğine baktım da, +100 TL'ye değmeyeceğini düşünüyorum. Tabi ben CE'lerin daha çok ingame bonuslarını sevdiğim için böyle, koleksiyoncular için halen gayet iyi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Amazon.co.uk'den nasıl preorder ettin ki zaten ilk başta, yollanmıyordu Türkiye'ye ben baktığımda? In game content'i bence güzel ama. Dye olayı önemli gibi duruyor, kanatlar falan da güzel kozmetik ögeler. Ama sadece ingame'ine bakmamak lazım diye düşünüyorum. Büst çok güzel birincisi, onla interact edilen USB çok daha güzel. İçindeki oyun çok çok daha güzel. Bana değer gibi geliyor. 100 lira şunlar için çok çok büyük bir bedel değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 annual aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 İngiltere'ye giden arkadaşım alacaktı. 2x Dye var ve kendilerini çok belli eden renkler değil. (Glow falan yok yani) Angelwings inventory itemı, birkaç kez kullandıktan sonra tüm güzelliği gitmiş olacak. 1-2 Sigil açıyor banner için ama SC2 misali banner achievementları yansıtacağı için en fazla 1 hafta kullanılır. WoW'a pet veriyor, lol çok da fifi SC2 portrait veriyor, en fazla birkaç oyunda kullanılır. Diğer malzemeler güzel tabi ama bence +100 TL'lik farka değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar