Seele Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 senko said: parası bişi değil 2 öğle yemeği parası oha adam ögle yemegini nerde yiyorsa. 3 yemek 500 yapiyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 online kutulu satan bi yer yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Gençler İstanbul yöresinde gören bilen eden var mıdır D3? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Senko istezen Zimbabwe'den bile kutulu getirirdin şu ana kadar abi, ibretlik bir öyküsün ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Ankarada diablo 3 arayan mı var nedenki? burda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 aente said: Senko istezen Zimbabwe'den bile kutulu getirirdin şu ana kadar abi, ibretlik bir öyküsün ya. ahaha hakkaten salakça bi inada tutuldum neyse cuma istanbula kati dönüş yapıyorum istanbulda vardır heralde kutulu biyerlerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 izmirde bilen var mı yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 ben de izmir arayışındayım bildirin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Aral da çalışan bi arkadaşım geldiği gibi bana ayıracaktı ama bugün gelen bilgiye göre çok kısıtlı sayıda gelecekmiş her yere ve tam tarih de hala belirsizmiş. ön sipariş açıldı siteden ordan al istersen dedi. ne yapsam riske girip arkadaşı mı beklesem yoksa aral a güvenip ordan mı alsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitecloud Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Black-ice said: izmirde bilen var mı yaw? forum bornova dnr da vardi en son ara sor istersen gitmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 gittim bugun yok didiler :( dicital alıcam ya başlarım kutusuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 bimekste ayın 15inde gelecek yazmışlar, d&r'da mağzadakiler de ayın 20si diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 aral da 14 haziran da dağıtılmak üzere ön sipariş açmış işte, de aral olunca tırsıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 eğer 14'ünde direk eve gelecekse verilebilir aslında, ben bi bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 comrade editionıma 2 gün kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 D&R'a da gelmiş 14 Haziran ön sipariş diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 d&r'dan verdim az önce ön siparişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 75'e rus keyi satıyolar, direkt ingilizce client ile bir şey yapmadan oynanıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 rusyada haziran 15'de başlamayacak mıydı satışa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 rus key alsam mı bilemiyorum. Aldım gitti gg'deki hep cdkey aldığım adamdan. sonuçlanınca link ile birlikte nasıl olduğunu yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Çok güzel starter hesabımı EU'daki upgrade etti. Bunu aldım: http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/diablo-iii-diablo-3-rus-eu-uyumlu-cd-key-59006159 Piyasada daha ucuzu bulunuyor olabilir ama bu adama güveniyorum ben, ilk alışverişlimiz değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 20lira daha verip kutusuyla alsaydın diyecektim de, bulunmuyor sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Hem bulunmuyor, hem de benim kutu saklamak gibi bir derdim yok, atıyorum eğer steam'e filan kaydoluyorsa oyun kutularını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 abiler ablalar,internetten kutulu alabileceğim bir yer var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 d&r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar