paladinpala Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Arkadaşlar konuya uzak kaldığım için sorma ihtiyacı hissettim. Ben oyunun Collector's Edition nı almak istiyordum. Sanırım Collector's Edition sadece gece satışında satılmış ve kalmamış. Hazıra konmak gibi olacak ama geçmiş sayfalarda Diablo III hakkında çok fazla şey yazılıp çizilmiş. Bu kadar mesajın içerisinde sorularıma cevap bulmak çok uzun süreceğinden ve ciddi anlamda zamanımı alacağından direkt olarak size sormak istedim. 1 - Collector's Edition u şu anda Türkiye içinden herhangi bir online siteden veya elektronik mağazalardan alabilme imkanımız var mı? 2 - Eğer yoksa ikinci parti bir Collector's Edition gelecek mi ve bu ikinci partiyi beklemeli miyim? 3 - Hiç biri olmadı yurt dışından getirtebilme imkanımız var mı, varsa hangi online sitelerden bulabilirim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 diablo3 ü kutulu alabileceğimiz bir yer yokmu şimdi koca istanbulda.samsunda dnr da görmüştüm istanbula dönüşte ce kovalarım dedim almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 bulduğum yerden alacam artık hatta elinde d3 kutusu olan birini görürsem döverek alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Cd keyler bile 59 dolardı 77 dolar olmuş oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 25'inde %99 yeni parti gelecek TR'ye bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 hatta d&r ön sipariş alıyor 25 mayıs için. gittigidiyorda 140-190 arası tutturabildiğine satmaya başlamış millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 ankara'da olan bi yer var mı ? söyleyin da yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Kızılay dost kitapevi karşısı japon oyuncakta 1 tane vardı 150 lira çekmişti satılmadıysa bildiğim tek yer orasıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 forum istanbul saturn ü arayın bi sorun belki kalmıştır orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 d&r kargoya veriyor 2. partiyi benim cdyi vermisler kargoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 E hadi hayırlısı o zmn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 ankarada bulan bana da soylesin. Bi kac kopya daha alacak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 çukarambar vatanbilgisayar 8 tane vardı, 3 ünü aldım saat 5 te 5 kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 valla 1 hafta önce pes edip sipariş vermiştim d&r'dan yarın sorun olmazsa kargo elime ulaşacak. şans :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Aynen 25i dediler ama bugün baktım kargoya verilmiş, istanbuldan yardıra yardıra geliyo şuan paket saat 19'dan beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Game Key yollamadı battle.net parayı çekti download ediyor ama iş yerindeyim bitmeyecek de napiim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Battle.net'e girip istediğin yerden "download game clients" kısmında oyunu indirebilirsin. Eğer bugün indirdiklerin boşa gitsin istemiyorsan, indirdiğin dosyaları yanına al, evde downloader'ı bir daha çalıştır ve indirdiğin dosyaların yerini göster. Dikkat et, üst klasörü gösteriyorsun, yani diyelim senin dosyalar D:Oyunlardiablo3_432423 gibi bir yere indirmiş daha önce, klasör sorunca D:Oyunlar klasörünü göster. Eğer doğru yaparsan indirdiğin yerden devam eder, yanlış yaparsan farklı bir klasöre sıfırdan indirmeye başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 saol ee peki bu key nerede ? bi de iş yerinde ben bunu laptopa kurdum evde pc ye de kurabilir miyim ? yoksa hep laptopta mı oynamalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 ankarada nereden bulabilirim yokmu hiçbiyerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Sanırım yeni stocklar ile mağazalardan ulaşılabiliyor oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 bulan buraya yazsa iyi olur. Ben hala bulamadim ankarada 3 arkadasim telef oldu resmen bekleye bekleye. Vatan bilgisayarda lopeth in yazdigi gibi bitmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Battle.Net'den aldığın için key yok, otomatik olarak Battle.Net hesabına bağlıyor. İstediğin bilgisayara kurarsın, hepsinden Battle.Net hesabınla login olup oynarsın, karakterler vs B.Net'te saklandığı için istediğin bigisayardan devam edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 ankamall drdda vardı 1 tane aldım demin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 d&r lari arastirin 2. partiyi dagittilar buyuk bir ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 2.parti dağıtılmış.Arayın bütün d&rları sorun varsa ayırtıp alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar