Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3'ü Nereden Alacaksınız?

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar konuya uzak kaldığım için sorma ihtiyacı hissettim. Ben oyunun Collector's Edition nı almak istiyordum. Sanırım Collector's Edition sadece gece satışında satılmış ve kalmamış. Hazıra konmak gibi olacak ama geçmiş sayfalarda Diablo III hakkında çok fazla şey yazılıp çizilmiş. Bu kadar mesajın içerisinde sorularıma cevap bulmak çok uzun süreceğinden ve ciddi anlamda zamanımı alacağından direkt olarak size sormak istedim.

1 - Collector's Edition u şu anda Türkiye içinden herhangi bir online siteden veya elektronik mağazalardan alabilme imkanımız var mı?

2 - Eğer yoksa ikinci parti bir Collector's Edition gelecek mi ve bu ikinci partiyi beklemeli miyim?

3 - Hiç biri olmadı yurt dışından getirtebilme imkanımız var mı, varsa hangi online sitelerden bulabilirim?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Battle.net'e girip istediğin yerden "download game clients" kısmında oyunu indirebilirsin. Eğer bugün indirdiklerin boşa gitsin istemiyorsan, indirdiğin dosyaları yanına al, evde downloader'ı bir daha çalıştır ve indirdiğin dosyaların yerini göster. Dikkat et, üst klasörü gösteriyorsun, yani diyelim senin dosyalar D:Oyunlardiablo3_432423 gibi bir yere indirmiş daha önce, klasör sorunca D:Oyunlar klasörünü göster. Eğer doğru yaparsan indirdiğin yerden devam eder, yanlış yaparsan farklı bir klasöre sıfırdan indirmeye başlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...