Seele Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 alirsam bende ruscudan alicam. param yok fakirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 evet her patchte dil dosyası ayarlamaklan hiçbir satıcı uğraşmaz, piç gibi ortada kalırız valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Doların şu günlerde 2 TLye doğru yükseldiği düşünülür ise 35 dolar yaklaşık 70TL e oyun zaten 110TL bence 40TL için değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 nerde 110tl, kalmadı ki hiç bir yerde 110tlye:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Ankara da sanirim yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 said: ankamall dnr ve umitkoy dost kitapevi full oyun. Bu noktaları aradınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 ben bi 2 3 saate ümitköy dosta gidiyorum cepa dnrdanad ankamallün stoklarına baktırırım, döndüğümde yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Flassh said: lan yoksa benim diablo mu o? hangi şehir bende ayırtmıştım gidicektim bugün bostancı vatan. erkek değildi ama sanırım ayıran. hanımefendi fln dedi yanlış anlamadıysam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 . hata verdi gitmedi sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Dostların hiç birinde kalmamış arayıp sordum. Boşuna gitme. Ankamall D&R arıyorum açmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Yok aradim oralari kalmamis yapacak bisi yok 2. partiyi bekliyecez artik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 eeh nereden alıcaz o zaman ffs. peki şey digital versiyon 45 euro diyor yani 2.32den hesaplayınca 105 liraya mı geliyor yoksa daha mı pahalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 digital versiyon 105'emi geliyor yoksa daha mı pahalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 nasıl daha pahalı olabilir 45 euro ise 105 liraya geliyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 60 avro değil mi blizzde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 evet 60 avro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 son ürünü ben aldım heralde =) bu arada wow guest pass var oynamak isteyen var mı? ben uğraşamam wow'la 2 tane de d3 guest pass çıktı akşam 1-2 arkadaşa sorarım yoksa forumdan veririm onlarıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 DareJedi said: Dostların hiç birinde kalmamış arayıp sordum. Boşuna gitme. Ankamall D&R arıyorum açmıyorlar. Orda da yok baktım ben yukarıdaki mesajı gören koştu aldı yada adam fake attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 gamer markette 140 lira olmus digital key saka gibi sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Bu arada kızılay dost karşısındaki japon oyuncakta 1 tane var 160 lira çekti sonra 150 ye düştü adama gıcık oldum almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 df said: Flassh said: lan yoksa benim diablo mu o? hangi şehir bende ayırtmıştım gidicektim bugün bostancı vatan. erkek değildi ama sanırım ayıran. hanımefendi fln dedi yanlış anlamadıysam. ha bende bursa vatandan aldım. dün gece aramıştım, 1 tane ayrılmış ürün var demişlerdi ama sahibi gelmemiş. dedim gelmez o bana ayırın bugün koştum aldım sonunda oh be rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Esh said: gamer markette 140 lira olmus digital key saka gibi sdfsa 140mı Ahaha Blizzin sitesine bakmayı akıl edemeyen sazanları yakalamayı düşünüyorlar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 teknosa da bazı dükkanlarda var sanırım, web sitesinde gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 "Tatar Ramazan" said: Esh said: gamer markette 140 lira olmus digital key saka gibi sdfsa 140mı Ahaha Blizzin sitesine bakmayı akıl edemeyen sazanları yakalamayı düşünüyorlar sanırım blizzin sitesinde de 60 euro demiyor mu? 140 TLye geliyor zaten blizzde de, bunun yine 110 TL civarına netten alabileceğimiz bir yer kalmadı mı yahu? dijital versiyonu da olsa olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 mavi bilgisayarda tüm oyunlarda 3 al 2 öde kampanyası var ama d3 stokta yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar