senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 tiLi said: senko said: DareJedi said: Ankara arkadaş kitapevi ve batıkent carrefour da vardı dün akşam. Pati çalışmayınca yazamadım. nerdeki arkadaşta vardı kentpark mı? o benim olacak ahah tabi ben daha önce varmazsam. 5 dakika uzaklıkta şu an kentpark bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Bence yinede gitmeden telefon ile sorun geliyorum fln deyin. Çünkü benim görmemin üzerin 14 saat fln geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Bakıcam birazdan varsa alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Arkadaş kitapevine geldiği gibi bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 digital downloada karşı olma sebebiniz nedir yahu. tedarik süreci beklenir mi ya, sene 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 kutusu elimde olsun istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Kutusu çok güzelde ondan :) Sonuçta CD-KEY olunca zaten battlenet üzerinde hep dijital sahibi oluyorsun ama rafta gözükmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 aynen keske onsiparis verseymisim ama yapacak bisi yok, 3-5 gun daha beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Kadıköy'de nerelerde var? D&R ve Nezih'te yok. Bimeks'e bakacağım. Başka bulabileceğim nereler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 ankarada nerde vardır köşede çok bilinmeyen nereler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 cepa dnrda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 ^ bulursan haber et bende bakayım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Valla ben sırf Pati için elimde oyun olmasına rağmen çoğu yeri geziyorum tel ediyorum fln ama şuan yok malesef ankara sınırlarında. Belki halen batıkent carrefourda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Meov said: cepa dnrda olabilir. yok orda dün gittim ben. kentpart cepa daki hiçbi dükkanda yok öyle söyliyim panorda da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 enee ben nereden alıcam o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 bursada bulan söylesin banada :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 şöyle taksitle sadece cd key satan bi yer bulamadım yaw. Türkiyede komple tükenmiş zaten sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 d&r'ı aradım hiç bi yerde yok 25inden sonra gelicek anca dediler. napıcam ya :/ cd key alayım desem ttnetin belasını versinler. 512 net ile dolaşıyorum akk davasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 spompas said: ankamall dnr ve umitkoy dost kitapevi full oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 demin arkadaşa tv almaya vatana gittik. aldık kasada ödeme yapıyoruz fln. arkadaşa dedim hiç bi yerde yok diyorlar ama bi baksam mı diabloya. kasadaki adam atladı hemen birisine ayırmıştım gelmedi almaya fln. balıklama daldım hmn =) çok şanslıyım heralde ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 lan yoksa benim diablo mu o? hangi şehir bende ayırtmıştım gidicektim bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 7 haziranda comrade edition alıcam ben bekleyin öneririm ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 LoL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Silphatos said: 7 haziranda comrade edition alıcam ben bekleyin öneririm ahah Silp oyun Rusça olmasın veya wowdaki Alman clientlarda olduğu gibi chate bişey linkleyince Rusça yazmasın onu? Yani dil paketi falan yaparlar ama yine de sorunlu olur gibi geliyor Bu arada 30-35 dolara satacak GGciler galiba, çünkü 28 dolar plati.rudaki fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 öyle olacak zaten abi rusça locked dil ama ingilizce patchi falan ayarlarlar herhalde ya, ama blizz oyunları günaşırı patch yediği için nasıl olur bilmiyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar