Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 bodrum yakınındaysanız bodrum d&r'da vardı demin. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Valla blizzard kadar puruzsuz olucaksa diger single oyunlarda yapabilir, oynarken bir yandan mmo gibi muhabbet edebilmek ile tek tusla milletin oyununa girip cikabilmek, lobby ile filan ugrasmamak sahane bisi Su yogunluk sorunlari bitince cillop olucak oyun, min 2 sene oynatir kendini su haliyle bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 2 sene sonra dayar blizz addonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Sam said: wow'un farkı tamamen multiplayer üzerine kurulu bir oyun olması, single-player diye bir kavram içermiyor. d3'de ise single-player oynanış şekli olarak var ama fiilen yok. aslında gerçekleşen şey dışarıya kapalı bir mp oturumu. diğer single-player oyunlarda da bu yapılmaya başlanırsa başımız çok ama çok ağrır. spore için kızılca kıyamet koptu 4 yıl önce, bugün aynı zehrin dozajı arttırılmışını başka elden geliyor diye kabullenmemek lazım. aynen dediğin doğru, kavramsal olarak d3 single play içerse de, bunu tamamen multiplayer oturum üzerinden yapmış olmaları, ubisoft ve benzeri olası DRM bypass cracklerin olmasını engelliyor ve emulator gereksinimini ortaya çıkarıyor. anlatmaya çalıştığım buydu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 oyunun standart versiyonunun kutu içeriği nasıl? extradan gelen bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 ince bir kitapçık sınıfları filan anlatan, iki d3, bir wow guest pass. güzel dış karton kılıf cırt cırtlı wow'unki gibi. o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 An itibariyle Vatan dan aldığım oyun elimde parıl parıl parlıyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 hangi vatan aklım hala kutulu versiyonda:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Sen almadın mı daha ya :) Ben internetten sipariş vermiştim. Dün kargoladılar bugün geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 dijital aldım abey,ama hala aklım kutuluda.neyse kardeşime de alacaz ileriki zamanlarda kutuya el koyarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Bimeksten bir daha bir şey alanın taa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 troll veya kotu amacla sormuyorum ama burda yana yakila arayanlar neden daha once on siparis vermedi? kesin bulunur mantigi mi vardi yoksa simdi mi oynamaya karar verdiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 çünküüü arala ve diğer bimeks vb.firmalara güvenmedim güvenemedim...15 sabahı gider paşalar gibi alırım dedim ama yine aralın suçu geç sevkiyata başladı.sabah saatlerinde yoktu çoğu yerde...eee bende öğlen çıkamadım işden yoğunluktan..olanlar oldu... arala bundan sonra metelik kazandırmayacam.bütün büyük sevkiyatlarda s..ıp sıvıyor,nede arz talep dengesini karşıyabiliyor.81 ile 81 ce olayı epik fail zati.GG de falan adamlar 500 tl ye CE satıyor.neyse bunlar çok yazıldı çizildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Almicam almicam diyodum onunden gecerken seytan durttu Capacity D&R dan sonuncu SE yi aldim az once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 DnR'dan beklenmiyecek şekilde oyunu 14'ü aksamı kargoya verdiler 15'inde elimde oldu. Ben barbar kasarken aral'dan sipariş veren arkadaşlar daha kargo yolu bekliyorlardı. aasdadds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 cd key alcaz mecbur. nerden aldınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 guest pass arayan varsa; K4XVRH-74KF-VXCFZK-4FDX-ZJ2WBF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Ankara arkadaş kitapevi ve batıkent carrefour da vardı dün akşam. Pati çalışmayınca yazamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 BlackRose said: guest pass arayan varsa; K4XVRH-74KF-VXCFZK-4FDX-ZJ2WBF B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 DareJedi said: Ankara arkadaş kitapevi ve batıkent carrefour da vardı dün akşam. Pati çalışmayınca yazamadım. nerdeki arkadaşta vardı kentpark mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Oyunu edinemeyenler için İstanbul 212 AVM Media Markt ta de dün gece 7-8 tane vardı. Bu arada sağda solda gold bilgisayar şubelerinde de satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Evet kentparkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 oyunu aldım da, kurmak için bile internet bağlantısı istiyor meret. iş yerinde battle.net engelli. nereye yazsam, kimlere sövsem bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 senko said: DareJedi said: Ankara arkadaş kitapevi ve batıkent carrefour da vardı dün akşam. Pati çalışmayınca yazamadım. nerdeki arkadaşta vardı kentpark mı? o benim olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Allah kahretsin ya aradim aradim bulamadim, kentparkta o arkadas kitapevinin oradan gecerkende aklima geldi baksammi diye, dedim negezer burada. Eve gittim aksam d&rdan siparis verdim simdi ellerinde yok heralde tedarik surecin diyor ffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar