Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3'ü Nereden Alacaksınız?

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Sam said:

wow'un farkı tamamen multiplayer üzerine kurulu bir oyun olması, single-player diye bir kavram içermiyor. d3'de ise single-player oynanış şekli olarak var ama fiilen yok. aslında gerçekleşen şey dışarıya kapalı bir mp oturumu. diğer single-player oyunlarda da bu yapılmaya başlanırsa başımız çok ama çok ağrır.

spore için kızılca kıyamet koptu 4 yıl önce, bugün aynı zehrin dozajı arttırılmışını başka elden geliyor diye kabullenmemek lazım.

aynen dediğin doğru, kavramsal olarak d3 single play içerse de, bunu tamamen multiplayer oturum üzerinden yapmış olmaları, ubisoft ve benzeri olası DRM bypass cracklerin olmasını engelliyor ve emulator gereksinimini ortaya çıkarıyor. anlatmaya çalıştığım buydu zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

çünküüü arala ve diğer bimeks vb.firmalara güvenmedim güvenemedim...15 sabahı gider paşalar gibi alırım dedim ama yine aralın suçu geç sevkiyata başladı.sabah saatlerinde yoktu çoğu yerde...eee bende öğlen çıkamadım işden yoğunluktan..olanlar oldu...
arala bundan sonra metelik kazandırmayacam.bütün büyük sevkiyatlarda s..ıp sıvıyor,nede arz talep dengesini karşıyabiliyor.81 ile 81 ce olayı epik fail zati.GG de falan adamlar 500 tl ye CE satıyor.neyse bunlar çok yazıldı çizildi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...