Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 33.Hafta | Beşiktaş JK vs Samsun SK | 01 Nisan Pazar - 15:00

RRa

Öne çıkan mesajlar

yine haftanın en güzel golünü yedik
yine düşmemeye oynayan bir takıma yenildik
ve yine ilhan mansız, metin-ali-feyyaz, bu takımın hepsini satın ve takım yine oynamıyor tezaruhatları ile maçı tribünden izleyenlerin feryatlarına şahit olduk

muhammedin ayağına 2 kere top geldi, birinden iki kişinin arasına girip kaptırdı, diğerinde de pas attı.

bebe bir şut denedi, cılızdı

muhammed, bebe ve burak seneye oynarsa bir ümit bağlayabilirmiyiz pek anlaşılmadı açıkcası.

bazı taraftarlar cenki islikladı ama ben maç performansını beğendim, yediği golde belki biraz hata bulabiliriz cenke ama çokta diyecek birşey yok, sert vurdu, cenk aslında topa değdi ama top banamısın demedi açıkcası. yumruklayabilirdi ama yumruklarken de topu tutturmak zor, hiç dokunamayabilirdi de o zaman. hata bulmak istersen bulunur bir pozisyondu.

süper final performansımızı çok merak ediyorum, kalkıpta çoğu maçı kazanırsak ki olabilecek birşey, gerçekten puan kayıpları ile geçen sezona çok yazık olmuş dedirtebilir, yada tüm takım havlu atıp çoğu maçı kaybedip, taraftarı çıldırtadabilir.

merakla bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Net birşey söylemek çok zor. Büyük maç kosantrasyonu farklı oluyor ki şuan futbolun kötü olma sebebi konsantrasyonsuzluk. Beşiktaşın bu sezonki derbilerine baktığımızda puan kayıpları yaşanmasına rağmen güzel futbol görüyoruz.

Takımdan beklentimiz artık bi zahmet şu işi gurur meselesi haline getirmeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...