ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 josei hiç sevmem ama natsuyuki rendezvous güzelmiş. ya da güzel değildi bilmiyorum. burda bahsi geçen moyashimon ve jinrui wa suitai shimashita o kadar kötüydü ki ondan sonra izleyince güzel gelmiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Muv-Luv ın VN lerini okumadım, anime açısından bir şey kaçırırmıyım? Direkt animeden başlanır mı? Campione, Tari Tari, Arcana Famiglia, Moyashimon Returns, Kokoro Connect ve Jinrui wa Suitai Shimashita izliycem, arada gözden kaçırdığım var mı? Bir de Horizon ın 1. sezonunu izlememiştim onu da izliyim 2 ye de başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Moyashimon torrent bulamıyorum yaedımcı olsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 nyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Yeni sezonun ilk bölümlerine rahatça bakmak isteyenler için Crunchyroll guess pass'ları: V8766S74FNR V5SA8H9V4BS Moyashimon yok bir burada konuşulanlar arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 moyashimon returns'e atlamayın ilk sezonu izlemediyseniz, ilk sezonun ilk bölümüne bakın onun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 ascraeus said: josei hiç sevmem ama natsuyuki rendezvous güzelmiş. ya da güzel değildi bilmiyorum. burda bahsi geçen moyashimon ve jinrui wa suitai shimashita o kadar kötüydü ki ondan sonra izleyince güzel gelmiş olabilir oledir kesin daha iyi bi josei yapima rastlamadim, hep ayni olaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Jinrui nasıl kötü ya? Çok iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 valla gördüğüm tek kötü josei sanırım apollon balonuydu, konu enteresan değilse zaten hiç bulaşmıyorum. en güzeli. nodame > anime'lerin %98'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Kokoro Connect: Klişe konu, ama icrası hoş. Bakılması gerekenlerden. Sword Art Online: Accel World'ü izlememiştim ama bunun konu olarak pek ilgisi yok, olsa da prequel olarak ancak, 20 yıl önce filan geçiyor. Epey hoşuma gitti. Bu sezon iyi geçecek gibi, güzel şeyler var. Öyle klasik olabilecek bir Jinrui var gibi ama, neden beğenmediniz anlamadım. İkinci bölümü de çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 kaedenin falan beklediği o anime hangisiydi bu sezon? screenshotlarını koyduu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 moyashimon retaaanzü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Kokoro Connect i bayağı sevdim ben ya. Klişe filan tabii, ama simpsons did it modunda gezicek olsak anime izlemeyi hepten bırakmak lazım zaten:P Gerçi evet genele kıyasla biraz daha klişe. Ama şu ana kadar izlediklerim arasında en eğlencelisi buydu. Tari Tari de iyiymiş. K-ON gibi ama biraz değil gibi de, güzel olmuş eheh eğlenceli filan işte. Son sahnesinde bayağı güldüm eheh çok tatlıydı (merak etmeyin, ne demeye çalıştığımı ben de tam olarak anlayamadım. ama anime genel olarak güzel) Moyashimon da ilk sezona göre kaliteyi düşürmüş bir parça ama fail veya hayal kırıklığı denecek kadar da kötü değildi ya, abartmışsınız bence. Güzeldi gayet. Campione ve Arcana Famiglia da sezonluk shounen kontenjanından giriş yaptı. Fena değil bunlar da. Gerçi pek mecha sevmem ama Muv-Luv:Total Eclipse de güzel gibi, izlemeye devam ederim muhtemelen. Bunlara ek olarak horizon ın ilk sezonunu indiriyorum, bi ara da Jinrui wa Suitai Shimashita yı izlerim işte. Bunlar haricinde izlenesi neler var? Özellikle komik, eğlenceli şeyler olursa daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 sword art online'ı şimdi izledim, hoştu. Bu sezon üç animeyi epey beğendim ben ilk bölümlere bakarak sadece: Kokoro Connect Sword Art Online Jinrui wa Suitai Shimashita Bu arada Utokoi de izlenesi olabilir, ilk bölüm bağlantılı iki öykü modunda gitti, o bağlantı devam ederse ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Eğer saf eğlence istiyorsan YuruYuri gözel çok. İlk sezonu izlemen gerek ama önce. Yukarda verdiğim Crunchyroll keyinden girip iki günce rahatça izlersin. Ya da indirirsin, senin bileceğin iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 ahah sword art online çok iyiymiş, mmo'cu herkesin izlemesi lazım. (tu) sword art online 1 ben hep derim zaten launch günü oyun alınmaz, biraz bekleyip göreceksin reaksiyonları diye ahuahah şu oyunu oynatacaksın mmo'larda perma-death isteyenlere ehueh of çok eğlendim ya ikinci yarıda ya, bilizort şu oyunu çıkarsa forum nüfusu bir günde %80 azalır lol of hala gülüyorum ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 ilk bölüm şok etti beni::o böyle devam ederse sezonun eniyisi olur. accel world'ün daha iyisi(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 buda .hack kafasında değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 sword art online = http://cdn.overclock.net/1/17/175ca5b3_Kotick.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 GERGE said: Campione!'ye baktım şimdi. İtalyanca konuşan Japon sevimliymiş, onu öğrendim. Plot hakkında pek bir fikrim yok, ama izlenebilir gibi duruyor. Şimdiye kadar çıkan serilerden kötü olanlar gelmedi daha, gerçi izlenmese de bir kayıp olmaz gibi. Her şey ortalama gibi şimdilik. Sezonda epey epey iyi şeyler gelmezse izlenir, yoksa vakit olursa sadece. İyi olma potansiyeli var gibi ama sanmıyorum olacağını. Daha fazla katılamazdım herhalde. Önümüzdeki bölüm plotu açarlarsa çok daha hoş olacağını sanıyorum da, sıpoylır god slicer shounen biraz fazla mı olmuş ne? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Japonların tanrı kavramı farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 La storia della Arcana Famiglia'nın müzikleri güzel. Kendisi idare eder ama sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Aga bu animeciler el birliği yapmışlar bütün japon erkeklerini kawai edecekler :D Sword Art Online konu itibariyle sıçılmazsa ilk bölümüyle bile klasiklerin arasına girmeye hak kazanır. O derece iyiydi. Umarım devamı gelir. Ending ne kadar ilintili anime plotu ile bilmiyorum ama sanki çok çok daha süferleşecekmiş gibi... DO WANT!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Tari Tari bitti mi oldum sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Viktor said: sword art online = http://cdn.overclock.net/1/17/175ca5b3_Kotick.png gm kukuletası içinde onu hayal ettim seyrederken, daha da eğlendim. http://i158.photobucket.com/albums/t110/t4paN/kotick.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar