sQu Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Arcana Famiglia ve J.C.Staff, daha ne istenir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 M O Y A S H I M O N cehennem evet ayrıca unfunf horizon2 ve total eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 muv-luv, belki hakuoki ama o da göründüğü gibi değilmiş sanırım heh. sword art online ve estetica'yı denerim. diğerleri için bekle ve gör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 horizon izlenir. güzelmi bari alternative bildiğin ömrüm çürüdü muvluvda kenarda duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 muvluv alternativein öncesini anlatıyor daha doğrusu orda kullanılan mechlerin falan ilk yapım, trial zamanını falan anlatıyor antartikada bayağı güzeldir muvluv alternative hatta birçok kişiye göre en iyi vn dır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 yine ecchi diz boyu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 muvluv Extradan cıkamadımki ben mechaları göreyim , oyun salonunda var 2 tane mecha o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ohoo daha extradan sonra unlimited var boot camp tadında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 extradan sonra ilaç gibiymiş unlimited.. ama alternative marimo sahnesi tam doruk noktası. bide şu 'aşk için savaşıyorum, kelebekler için savaşıyorum' kısmını kıssalarmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Segoku Collection izledim şimdi. Tokugawa'ya ne yapmışlar öyle? İlkbahara yazaağım tabii bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 gelsin artık yeni sezon http://i.imgur.com/7p971.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 M M M M M M M M M M M M M O O O O O O O O O O O O O Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y A A A A A A A A A A A A A S S S S S S S S S S S S S H H H H H H H H H H H H H I I I I I I I I I I I I I M M M M M M M M M M M M M O O O O O O O O O O O O O N N N N N N N N N N N N N ahaha super sper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Tamamlanmış gibi versiyon: http://static.neregate.com/2012/05/neregate.com-Summer-2012-Anime-v3.png Kingdom'un supernatural'a girmezse güzel olma potensiyeli var. Eğer kılıç sahneleri bir Seirei No Moribito'nun yarısı kadar olursa Sword Art Online da izlenebilir. Dakara boku wa, h ga dekinai sezonun eçhisi olabilir. Tari Tari'nin hoş slice of life potansiyeli var. Kokoro Connect aşırı iyi de olabilir, aşırı kötü de, nasıl işlediklerine bağlı konuyu. Aruvu Rezuru kesin izlerim dediğim tek şey ama. Biraz boş bir sezon gibi geldi bana. Bu güzeldir dedikleriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Kaede said: gelsin artık yeni sezon http://i.imgur.com/7p971.jpg bu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 bütün sezon sadece moyashimon yayınlansa bile yeter moyashimon işte contexti istiyorsan yer: tarım/ziraat üniversitesi siyahlı hatun üst sınıf bir öğrenci, bayağı pis pasaklı sarışın kız 1. sınıf, clean freak bol alkol alıyorlar ve olaylar gelişiyor ha sarışın sadece clean freak değil aynı zamanda bayağı moralfag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 moyashimon un açıklamasını okuyunca çocuklar için eğitici öğretici bişeyler filan diye düşünmüştüm, dalga geçmek için moyashimon yazıyosunuz sanıyodum eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 yok yahu alakası yok büyük şehirde üniversite kazanıyor taşralı 2 genç. onların üni günlerini anlatan, büyümek/olgunlaşmak/kabuğundan çıkmak üstüne sol/comedy/drama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 tam benlik UHEHUEUHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Kaede said: M O Y A S H I M O N cehennem evet Dün gece indirdim ve bütün bir sezonu öğlene kadar bitirdiğimi farkettim. İkinci sezonu sabırsızlıkla bekleyeceğim de şu yaoi geyiği de olmasaydı... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ahah o bile baya iyiydi anime normlarına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 of, moyashimon u da ilk anime yarışma başlığında kaede sorduğunda güzelmiş lan deyip indirmiştim. her ne kadar şu sıralarda animelerden soğumuş olsam da, zevkle beklediğim tek seri şu an. o değil de, en iyi tavsiye başlığı da o yarışmaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 AnimPati baya iyiydi hakkaten tekrar başlasak mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 yuh moyaşimon mangasına biraz baktım da %75'ini filan kesmişler resmen. ne biçim insanlara yaptırıyorlar bu adaptasyonları. neyse çıksın izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 La storia della Arcana Famiglia'yı izledim şimdi, reverse harem olayı göze batmıyor çok, aksiyon sahneleri epey iyi. Şimdilik çok iyi olmasada izlenir görünüyor. Karakterler pek kendilerini ortaya çıkaramadılar ama esas kız kötü değil. Tsundere havası var gibi ama yok da, bakın bir. Jinrui wa Suitai Shimashita'yı açında ilk farkettiğim artwork imbalığı oldu. Pastel ağırlıklı. bir tutam smurfs eklenmiş postapocaliptik, dying earth daha çok aslında The Book of the New Sun gibi ya da Cugel's Saga gibi. Favori sci-fi subgenrelerimden zaten dying earth. Karakterler de (en azından homo sapiens olanlar) sağlam. Esas kız özellikle süper, yan rollerdekiler de iyi. Sezonun favorilerinden olabilir bence, sağlam altmetinler de var. İzleyin bunu, kesin izleyin. Çocuk animesi gibi başlıyor ama sonra çocukların bir halt anlayamayacağı bir hale geliyor. Ne kadar övsem az. 3 dakikalık animelerden Chitose Get You! yaramaz. Geçen sezonun (hala devam eden) Yurumate'i epey iyi ama bu olmamış gibi. Tari tari başka K-on'un ekmeğini yemeğe çalışıyor gibi geliyor ilk bakıldığında ama daha bir olgun. Pek bir fikrim yok daha ama bir bölüm daha izlerim, iyi ya da kötü bir izlenim bırakmadı. Animsyonlar olarak obsesif modda detay çalışmışlar (neredeyse her yaprağı çizme olarak), akıcı da. artwork olarak Jinrui wa Suitai Shimashita kadar değil ama bu sezon onun kadar iyisi çıkacağını sanmıyorum. Teknik olarak iyi. O başındaki çocuk korosu bariz bir şekilde çocuk korosu değildi ama, animaynonun detayına bu kadar uğraştıktan sonra müzikte salıvermeleri kötü izlenim bıraktı, özellikle müzik animesi olduğunu düşünürsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 hepsini izleyin rapor verin ona göre seçelim bu sezon hepsini izlicek vaktim yok çünkü hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar