Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 hepi börtlek yaw nice senelere =) :tebrikz:[signature][hline]Cermy, 19 Ekim 2004 20:50 tarihinde demiş ki: herşeyim var ama hiçbirşeyim yok.. sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:)
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 gıral adam penthe saygılar. iyi ki dogdun.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Nice senelere..[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak?
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Ay inaaeanmıyoruuam. Saol çiptek. Sabaha kadar dans lan, bugün doğdum ben, dayt! Ve bu özel günü sabaha kadar Felatun Bey ve Rakım Efendi adlı romanı okuyarak kutlayacağım. Neyse belki erken biter de birilerinin odalarına gider uyandırır zorla alem yaptırırm fds[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Nice yıllara...[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Hakkaten iyi ki doğmuşsun bea![signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben
Brook Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 İyki doğdun. Nice mutlu senelere..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i]
Suark Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 HEPİ PORTLTTLETMETEEREKK[signature][hline]Slat, 07 Ekim 2004 13:33 tarihinde demiş ki: Sol omzun sağ omzuna göre daha gelişmiş çünkü ordan şey ettim.. Silthanas, 10 Ekim 2004 00:10 tarihinde demiş ki: sol elle masturbasyon yapiyordur..
sheref Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 hepi börtlek[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 iyi ki doğdun[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 adam msn'de zorla kutlatıo lol!! gel benim odaya uyandır B7 119 kapı açıktır ztn lol[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Bir msn konusmasi: Xaer_Aloneheart olm sen gay misin onu söyle Delanoresse: dalga mi geciyosun Delanoresse: senden gay oldugum kesin
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mutlu yıllar Penth.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Dogum günün kutlu olsun kardeş[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past...
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Gerçi kutladım ben çoktan 2 kere ama yine kutlu olsun penthcim, nice mutlu yıllara...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Nice senelere :)[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 hepi börtdey:)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 İyiki Doğdun Penntt.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected]
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 mutlu yıllar. yazını yazmayı unutma. :tebrikz:[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Dionysus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Tanımasamda Nice Yıllara ... Aysh Duygulandım Yahu... Kimse Benim Yeni Yaşımı Bölesine Kutlamamıştı ... Ühühühühühü :'([signature][hline]Dionysus is the son of the god Zeus and the mortal woman, Semele .She's killed by Zeus' lightning bolts while Dionysus is still in her womb. Dionysus is rescued and undergoes a second birth from Zeus after developing in his thigh. Hestia Blackrose Msn = [email protected] En Sevdiğim Kedi Sol Dışa En İyi Oturan Kedidir... This is Dionysus Bknz. Dionysus En Sevdigim Kedinin Son Hali Tıklayın...
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 baslıgın acanda Bu topic e yazanda niye iyiki dogdun dedigini bilmiyo laf olsun diye yazılmış işte vallahi iyiki falan dogmadın paso konusuyosun kafa şişiriyosun keşke dogmasaymışsın.dsfg[signature][hline]Corbeau powers our uo
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 doğum günün kutlu olsun.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
streamin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 buyuksun :D nice yillara[signature][hline][email protected]
Öne çıkan mesajlar