Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 bu akşam tvdeki dizileri izliyim dedim de, hepsi de dram kasmak için canla başla uğraşmış. suni sahnelerle göz yaşı dokturmek için uğraşmışlar. özellikle mavi kelebekler sahneleri çok yapmacik geldi. sanırım seri üretim dizi piyasasi olunca, dizilerin de kalitesi düşüyor. hani bir sherlock beklemiyorum da, azıcık daha özen olsun artık. dizilerle uğraşanlar, rol alanlar felan vardı. söylemiyor musunuz biraz daha özen diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 bu arada leyla ve mecnun iyidir. onun gibi orjinal olsunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Kuzey güney izle kardeş dövüş sahneleri truvadaki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 izlenilcek gibi değil, çok bayık diziler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Leyla ile mecnun candır. Behzat ç'de ilk sezon izliodum şimdi bozdu biraz. Özet geçerek devam ediyorum ona ve Kuzey Güney'i özet geçerek izliyorum. Türkçe bir şeyler izleme ihtiyacımı şimdilik idare ediyor bunlar. Bugün berberde 7 numara açıktı artık hangi kanal veriyor bilmiyorum ama netten çekip izleyesim geldi onu. Bu ara bi araştırmak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 nitpick gibi olcak ama, bi dizide yeşil berelinin iki tabancayla akimbo yapması, çalı arkasında apaçık gozukerek gizlenenler, bir diğer dizide raslantı sonucu hastaneyi bulmaları, o sırada adamın dışarıya çıkması gibi şeyler çok saçma ve zorlama geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 dram istiyorsan shamless. çok üzülüyorum Fionaya. eve alıcam sdfsafasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar