Ardeth Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 soda olsa da içsek gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 bende izliyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 5% gerisi procrastination Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 iş varsa yapıyoruz aga işte yoksa nasıl çalışcakasın hotmail, desktop, paticik, desktop su iç wc hotmail paticik go go servis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 iş varsa ne demek lan?!! iş yoksa iş yaratacaksın. yoksa alırsınız ayda 1100 lira düşük mühendis maaşını ömrünüzün sonuna kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 hocaların falan kitlediği aptal saplar işler de sayılıyorsa 99.9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 huun said: iş varsa ne demek lan?!! iş yoksa iş yaratacaksın. yoksa alırsınız ayda 1100 lira düşük mühendis maaşını ömrünüzün sonuna kadar. devlet mühendisliği öyle değil katma değeri yüksek iş yapınca, ufak tefek işlerin eksikliğini hissetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 ayrıca develette yapılan her fazla iş daha fazla zarar demek yatırım kafası olmayan yerde rutin bozulmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Wolas said: is varsa çlışırım yoksa otururum abi şıkkını görmeden %40 verdim pişmanım :p aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 sabah 8 başla 10 da çay molası 12-1 yemek 3 cay molası 6 paydos. haftada 6 gün böyle. ha arada bi sigara içmek için kaytarmalar var 3-5 dk lık 2-3 kez.. napalım anacım zenginlere yat yapmaktan kafamızı kaşıyacak vakıt bulamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 %30 anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 ama benim iş tanımım arasında iş yerinde bulunmak da önemli olduğu için aslında %100 diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 bazen öğlen yemeğine geç gitmek zorunda kaldığım oluyor daha sonra çalışmayarak o dakkalrımı geri alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 %10-15 falan heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 10 dakka kod yaziyorum, 3-5 mac atiyorum sonra tekrar 10 dakka kod falan ole iste dfsdfsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 müdür olsam direk website istatistiklerini toplar şap şap vururdum çalışanların yüzüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Fin said: 5 2% gerisi procrastination Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 sabah 7 akşam 4 mesai saati burda. ilk başlarda iyiydim erkenden gidiyodum azimle çalışıyodum falan da sonradan sıkıldım, 10-11 bazen 12 de gidiyodum son zamanlarda, 3.30 dan geç çıkmıyodum. şantiyede olduğum zamanlar da elemanlara yapcakları şeyleri gösterip batak oynuyodum. ama buraya kadarmış TR ye dönüyorum 10 günlüğüne yenilenip gelip tam gaz devam edecem dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 reyou said: 10 dakka kod yaziyorum, 1-2 saat mac atiyorum sonra WoW oynuorum tekrar 10 dakka kod falan ole iste dfsdfsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 jack of all trades olarak hizmet veriyorum gomtanım!! şimdi babalar gibi çayımı içicem mesela printler gelirken. yok kahveye karar verdim.. içerken de çıktıları incelerim hem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 buradan ben çalışmam çalıştırırım şıkkını seçen arkadaşlara sorum şudur ki. çalıştırmakta yine bir şekilde çalışmak değilmidir özünde? çalıştırmaya çalışıldığından ötürü hea? hea? çalışmam diyordunuz bakın ne oldu şimdi? hea? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Kafa yapma abi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 o kadar güzel çalışıyor gibi yapıyorum ki bazen ben bile gerçekten çalıştığımı sanıyorum.ve tabii ki kızılay limon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 İş oldukça çalışıyorum zamanımı oldukça verimli kullanmaya çalışıyorum açıkcası. Sonuçta devlet bize oturalım diye para vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Açıkcası işyerinde günlük geçirdiği vaktin %20sini ciddi anlamda çalışıyorsa ofis elemanı bence gayet verimli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar