Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkün Uzayla İmtihanı

souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

Esrk said:

Nessaftw said:

Fakir ülkenin fakir halkına böylesi fakir bir komedi dizisi yakışırdı, isabet olmuş.

Haykırışını duymuşlar

http://cadde.milliyet.com.tr/2012/03/29/HaberDetay/1521152/akasya-duragi-na-yeni-kan

"Mehmet Kurt da artist olmak hayaliyle köyden kaçıp İstanbul’a gelen, temiz kalpli ‘Vakkas’ karakterini canlandıracak"

En son böyle bi tiplemeyi 70-80'lerde görmüştüm sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben bunu bi açtım bakim nedir diye. bak vallahi abartmadan söylüyorum, abartıyosam ne olayım 15 saniye dayanabildim. tam tamına 15 saniye. üstelik direndim bi de ona rağmen 15 saniye.

hani bi 9gag postu vardı ya, başkasının yaptığı saçmalıkları görünce senin utanman. that awkward moment temalı bi posttu. abi onun en ağırını yaşadım ya, facepalmlardan facepalmlara aktım öyle kötü öyle kötü.
Sosyal ağlarda paylaş

Bildiğin adamlar kasmışlar şekil yapıcaz diye efektler falan. Tamam hepsi çok dandik olmuş ama sonuçta illa ki bir maliyeti vardır.

Şafak Sezer'in Türk Malı ve Alemin Kralı'ndaki angut,kıro,keko türk erkekleri,jonjon ve salak türk kızları tiplemeleri reyting alıyor ki bu tarz sırf öküzlük ile reyting almaya çalışan diziler artıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...