souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Peker Açıkalın (Ziya) Ufuk Özkan (Fatih Yıldırım) Sinan Çalışkanoğlu (Volkan Kurnaz) Haki Biçici (Necati Durmuş) Ayşe Melike Çerçi (Edacan Şen) Yonca Oskay (Aslı Gümüş) Bala Atabek (Taziye Boru) Topic açılmaması ilginç olmuş.Evet bu şaheser için yorumları alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 biz vizyona böle başlık açmıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Açılmıştı bu sanki :/ Yok bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 (td) izlemedim.izlemem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 İzlemeyeceğim ve evimde izlettirmeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 o zaman çarşamaba günlerü sülümana devam diyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 akasya durağıyla beraber dünyanın en iyi dizisi. arka sokaklar bu 2sinin ardından 3. geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 souldarkorn said: o zaman çarşamaba günlerü sülümana devam diyoruz :) Kuzey reis var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plaka Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 mokoko said: akasya durağıyla beraber dünyanın en iyi dizisi. arka sokaklar bu 2sinin ardından 3. geliyo. Cennet mahallesi de 4. olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 geçen tv de gördüm dandik filmlerden sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 çok kötüyüz ya elalem Prometheus çeksin, biz hala ne kafalar yaşatıyoruz. nası kötüyüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 kadroya bakınca komik bişey çıkmayacağı belliymiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Fakir ülkenin fakir halkına böylesi fakir bir komedi dizisi yakışırdı, isabet olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 hafta içi 23:00'te başlatırlar bikaç haftaya, sonra da pufff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 valla harcanan oksijene efora yazık böyle şeyler yapıyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 o kadar kötü ki kötü değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Nessaftw said: Fakir ülkenin fakir halkına böylesi fakir bir komedi dizisi yakışırdı, isabet olmuş. Haykırışını duymuşlar http://cadde.milliyet.com.tr/2012/03/29/HaberDetay/1521152/akasya-duragi-na-yeni-kan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Red said: (td) izlemedim.izlemem de hayret red kesin beğenmiştir demiştim ben de asdafdda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Kepazelik resmen yani cidden merak ediyorum bölüm başı kaç para veriyorlar buradaki tiplere. Resmen çık kendini rezil et maymun ol demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Esrk said: Nessaftw said: Fakir ülkenin fakir halkına böylesi fakir bir komedi dizisi yakışırdı, isabet olmuş. Haykırışını duymuşlar http://cadde.milliyet.com.tr/2012/03/29/HaberDetay/1521152/akasya-duragi-na-yeni-kan "Mehmet Kurt da artist olmak hayaliyle köyden kaçıp İstanbul’a gelen, temiz kalpli ‘Vakkas’ karakterini canlandıracak" En son böyle bi tiplemeyi 70-80'lerde görmüştüm sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Bunun fragmanını tv'de her görüşümde tiksiniyorum ya. Fragman'daki sahnelerde yapılan espirilerin hepsi leş. Dizi de leş olur. İzlenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 abi ben bunu bi açtım bakim nedir diye. bak vallahi abartmadan söylüyorum, abartıyosam ne olayım 15 saniye dayanabildim. tam tamına 15 saniye. üstelik direndim bi de ona rağmen 15 saniye. hani bi 9gag postu vardı ya, başkasının yaptığı saçmalıkları görünce senin utanman. that awkward moment temalı bi posttu. abi onun en ağırını yaşadım ya, facepalmlardan facepalmlara aktım öyle kötü öyle kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Bildiğin adamlar kasmışlar şekil yapıcaz diye efektler falan. Tamam hepsi çok dandik olmuş ama sonuçta illa ki bir maliyeti vardır. Şafak Sezer'in Türk Malı ve Alemin Kralı'ndaki angut,kıro,keko türk erkekleri,jonjon ve salak türk kızları tiplemeleri reyting alıyor ki bu tarz sırf öküzlük ile reyting almaya çalışan diziler artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 şu dizideki efektleri ben evde para almadan yaparım, o kadar net diyeyim. yok lan alırım 3-5 kağıt birşey, zaman harcıyoruz sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 adamlar sinema televizyon 2.sınıf terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar