Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da nerede oturulur ?

sharky

Öne çıkan mesajlar

Ok, çok teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için. Çok değerli benim için hepsi.

Bu Perşembe - Cuma bir Ankara 'ya uğrayıp şu bölgelere bakacağım, ona göre short(er) list hazırlayayıp hanıma sunacağım. Ona göre zaten bir nihai dolaşma daha yaparız, emlakçı ziyaretleri v.s., sonrasında da bir noktaya karar verilir.

Gezeceğim semtler ;

- Çukurambar
- Parkoran
- Gordion 'un oralar
- Zaman kalırsa GOP

Çok teşekkürler tekrardan herkese.

@Absolut, belki uğrayabilirim sana :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu hafta sonu Slovenyadayım ben beklerim :P
Açıkcası bence sıralamayı şöyle yap.

1. ParkOran
2. Yüzüncüyıl
3. Çukurambar
4. Bilkent Konutları
5. Bilkent Köprüsü karşı taraf
6. Umitköy ve Çayyolu civarı siteler
7. Gordion
Buraları özellikle Umitköyü falan gezerken mümkünse bi emlakçı ile buluş o gezdirsin ki boşa zaman harcama yani bu bahsettiklerimden herbirini gezmen zaten 1er saat rahat tutar boşa dolanma sokaklarda bu soğukta.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Oran cidden çok uzak kalır sana. Gop bence de çok hoş bi yer ama orası da sana uzak kalır. Çünkü sabah ve akşam iş saatlerinde acaip trafik oluyor gidip gelirken problem olur. En mantıklı çözüm Bilkent yada Ümitköy. Bence tartışmasız bilkent. Bilkentte yaşarken ankaradaymış hissi olmuyor herşeyden önce. Ben aylarca ankaraya inmeden (zaruri haller dışında) yaşadığımı biliyorum oralarda. Bilkent 1 ucuz eski ve idare eder, eğer 300 - 500 tl fazla vermiyim her ay diosan bence çok mantıklı ve memnun kalırsın. Bilkent 2 biraz daha pahalı daha yeni ve güzel, bilkent 3 ise benim gözlemlediğim kadarıyla en yeni, güzel ve dolayısıyla pahalı. Ama kar yağdığı zaman en rezil yeridir Bilkentin. Ayrıca Bilkente senin ve ailenin ihtiyacını duyucağı herşey var zaten. Eğlence alışveriş yemek fln. Çok uzakta değil Ankaraya. Trafik yokken goptan bilkente 8 dakika da gittiğimi biliyorum ben. Ve en önemlisi, öğrenci kenti değil, bir çok regüle ailede bilkentte yaşıyor. En az öğrenci nüfüsü ise Bilkent 3 te (studyo daireler hariç). Bence Bilkentte kal memnun kalırsın.

Saygılar
Bilkent Baba Emlak.

yazasım geldi bu kadar reklamını yaptıktan sonra. asdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Rotweiler said:

Gene elitler basış topiği. Bilkentte hangi sitede çoluk çocuk oynayabiliyor yeşilde lan?
Bilip bilmeden sallamışsınız gene.
En güzeli ümitköy tarafı ve birlik mahallesi abi.
Sana tavsiyem.

6 yıl bilkentte yaşadım abi. bence bilipte sallamışta olabilirim. ayrıca ankara da nerde hangi çocuk yeşillikte oynayabiliyor?
Sosyal ağlarda paylaş

sharky said:

Tamam Bilkent 2 ve 3 e de bakalim :)

3'ü tavsiye etmem.
bilkent 2 baya iyi, etrafı çevrili, güvenlikli, parklı ağaçlıklı felan da, 3 direk sallapati bi yer. yanlışlıkla 3e çıkan otbüse binince içinden geçtiğim oluyor, kötü ya hiç sevmiyorum. bi de yolu uzun git gel felan gereksiz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...