Rerore Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Ankara'da nerede oturulur ? http://2.bp.blogspot.com/-ZjEcLNRHSK8/TlYJuI9zlSI/AAAAAAAAAII/3h6OMiFfzMM/s400/Troll+Face+Emoticon1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 2. sayfa komple silinsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 sharky said: Selam, Bir proje nedeni ile 2 sene civarı Ankara'ya tasınmam gerekecek. Her ne kadar askerliği v.s. i orada yapmıs olsam da, Ankara'yı çok bildiğim söylenemez. Nerede yaşanır Ankara'da ? Minik bir oğlum olduğunu da unutmayalım tavsiye verirken lütfen. :) Aradıklarımız ; * Site içi * Full ankastre mutfak * Etrafta yeşillik v.s., oğlanın hoplayacağı yuvarlanacağı kıvamda * Spor Salonu * Alış-veriş merkezi mümkünse * Otopark Teşekkür ediyorum şimdiden. şunlar varsa ankamalldan sağa girip aoça doğru giderken sağ tarafta apartlmanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 çiğdem mahallesine kötü diyen yaşamasın ankarada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Bilkent 1 - 2 , Ümitköy , park oran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 wastyrx said: çiğdem mahallesine kötü diyen yaşamasın ankarada.. Kötü. Yaşamıyım artık Ankarada lütfen ya lütfen , bak herşeyi deniyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Kira marjı 1500 - 2000 arası. Ama tabii ne kadar ucuz, o kadar iyi. Parkoran 'a baktım, fena gözükmüyor resimlerde falan. Ümitköy de baya bir yer var, site ismi falan var mı tavsiye eden arkadaşların ? Ankara'da yasamaya zaten hic sicak bakmiyorum, trolleyerek daha da zor hale getirmeyin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 tobb diyorsan en rahatı çukurambar olur ama kiralar limitin neresinde bilmiyorum, ona bir bak. ankara'nın en iyi yerlerinden, tobb'a 10-15 dakika yürüyüş mesafesi. oranı geç, uzak cok. o tarz site istiyorsan bikent sana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Yalnız TOBB binaları diyor bilkent köprüsünün ilerisindeki anladığım kadarıyla . Çukurambardan yürünmez oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 doğru ya, üniversitesi ile karıştırdım bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Açıkcası bakacağın alanlar. ORAN, Bilkent, Ümitköy ve Angora evleri bir de Zirve Kenti ekliyim. Buralarda evleri dediğin rakamlara rahat bulursun (1400-2000) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Ankarada kiraya 1500 falan vermek ahaha bi garip oldum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Zenginiz olm biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Zengin olup kirada oturmak.. =P Çiğdem mahallesi bence hala en güzeli söylenilenler arasında, eksper olarak söylüyorum kıps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Yok ben evleri kiraya veren tarafım boş dairelerime yönlendiriyorum arkadaşları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 wastyrx said: Zengin olup kirada oturmak.. =P Çiğdem mahallesi bence hala en güzeli söylenilenler arasında, eksper olarak söylüyorum kıps this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 oyum çukurambara site-yeşillik-merkezi-çoçuklar için oyun alanı-yakınında 2 adet alışveriş merkezi ve spor tesisi. elit semt "oran" niye değil cunku allahın dagında ulasım berbat 4 sene orada okudum cok soguk yesıllık gorucem dıye 1 saat yol gıtmem kısında 2 kat fazla dogalgaz vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Absolut said: Yok ben evleri kiraya veren tarafım boş dairelerime yönlendiriyorum arkadaşları :P Hea o zaman olur =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 pursaklarda güzel villalar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 sharky said: Aradıklarımız ; * Site içi * Full ankastre mutfak * Etrafta yeşillik v.s., oğlanın hoplayacağı yuvarlanacağı kıvamda * Spor Salonu * Alış-veriş merkezi mümkünse * Otopark Teşekkür ediyorum şimdiden. bilkent 1-2 bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Wolas said: oyum çukurambara site-yeşillik-merkezi-çoçuklar için oyun alanı-yakınında 2 adet alışveriş merkezi ve spor tesisi. elit semt "oran" niye değil cunku allahın dagında ulasım berbat 4 sene orada okudum cok soguk yesıllık gorucem dıye 1 saat yol gıtmem kısında 2 kat fazla dogalgaz vermem. Hmmm, guzel gorunen bir analiz. Cukurambar'i da ekleyelim listemize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Arkadas nasıl şehir bu. Baştan sonra Çankaya. Çok uzak dediğiniz Oran da Çankaya'da, Çukurambar'da.. Bu ne bre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 hayirdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 abi 750milyon ilçe/çankaya/ankara şeklinde ona bakma sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar