Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

50 yeni hollywood remake'i

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Commando, Robocop, The Crow, Evil Dead, Mad Max gibi efsane filmler var listede

sevinsem mi üzülsem mi henüz karar veremedim bu habere

http://www.nextmovie.com/blog/upcoming-movie-remakes/

discuss
Mesaj tarihi:
neyse predator falan yok

ama commando remake'i çok çirkin olacak aha şuraya yazıyorum

evil dead de rezalet olur

80lerin cheesy havası olmadıktan sonra o filmlerin hiç bi numarası yok
Mesaj tarihi:
Allah kahretsin abi. offff
güzelim filmlerin içine edip bırakacaklar. Genelde bu tip durumlarda iyi yönetmen yerine popüler saçmalayanları seçiyorlar. lanet olsun yani. bırakın olduğu gibi efsane kalsın. illa içine edecekler yani.
Mesaj tarihi:
'Mad Max: Fury Road'
Attached: Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult, Zoë Kravitz
Status: Hardy follows up "Inception" and "The Dark Knight Rises" with an even more action-packed role; this new take on Mel Gibson's classic "Mad Max" reportedly features over 300 different stunts. Gibson isn't expected to appear in the film, which may be a good thing considering his current status as Hollywood pariah (and his last bomb, "The Beaver"). Filming is set to begin in March.
Release Date/Year: 2013

HMMMMMM..

ambole oldum lan..cok istiyorum ama istemiyorumda sanki böle..
Mesaj tarihi:
istemiyosaniz izlemeyin olm, alla alla. salak sacma qq yapiyosunuz gene nostalji mostalji. kotu film yapanlara hepimiz tepkiliyiz tamam da, bu sizin ki cok anlamsiz. listededki filmlerin de yarisi zaten les.
Mesaj tarihi:
Abi diğerlerini bilmem de kalkıp 'Dirty Dancing'i yeniden çekmeye kalkmak ' sen bunu becerememişsin daha iyisini yapıcaz' kafasıdır. Görsel effect isteyen , ileri teknoloji gerektiren bir film değil nihayetinde. Remake i çok anlamsız . Patrick Swayze abimizin kemiklerini sızlatacaklar durduk yere :(

Haa izlemem zaten o ayrı
Mesaj tarihi:
bazı filmler konudan bazı filmler oyunculuktan götürüyor işi. konudan götürenler için remake olayı çok iyi olur bence ama oyunculuktan götürenleri görmeden bir şey demek doğru olmaz.
Mesaj tarihi:
The Crow u yeniden çekmek nedir yahu. Hadi iki bir nebze de diğer 2 devam filmi leş ötesi leşken kalkıp 1 i tekrar çekmeye kalkmak. Orjinalini mazide bırakabilecek bir şey çekeceğini düşünen adamın salak olması lazım.
  • Yeni Oluştur...