Ardeth Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Aluriel said: abi afganistandaki uygulama çok acayipmiş yanlız. kadın tecavüze uğradığı için hapse atılıyor üstüne bi de tecavüzcüyle evlenmeyi kabul edince serbest bırakılıyor. ölse hepsi şu kafadakilerin ne güzel olur ya Acaba erkek evlenmeyi kabul etmezse hapiste kalıyor mu? Bir de in b4 islam böyle değil :/ islam böyle değil ama nedense dünyada tonla böyle örnekler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 İSLAM BÖYLE ULAN İSLAM BÖYLE dese biri çıkıp bu sefer okay.jpg diyiceksiniz eğlence olmıycak boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 kızıma böyle birşey yapsalar, uzerimdeki tum herseyi satar nakit paraya cevirirdim. tecavüz edenleri tek tek yakalar acı cektirerek öldürürdüm. o davada kararı cıkaranların da peşine düşerdim. Aka Taken. güzel film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Bunların dinini de soyunu da sopunu da beynini de....... Çocuğum olsun komple soyutluyucam bu hayvanlardan bırak konuşmayı aynı ortamda nefes bile aldırmayacam. Bunlar cahil de değil ondan da daha aşşağalıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ateş seni çağırıyor curunir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Ben bir avukat olarak hakimin boyle bir sey diyecegine, bu suclari isleyenlerin beraat ettirilecegine inanamiyorum, inanmak istemiyorum ve inanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 zanlıların yaşıda 18'den küçük yanlız, 2 şey yıl yatmışlar kararda sıkıntı yok bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 hakimin resmi cismi var mı sokakta görürsek sahip çıkalım :) yok lan bi bok yapamayız ama görüp kin beslemek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Giovanni said: Ben bir avukat olarak hakimin boyle bir sey diyecegine, bu suclari isleyenlerin beraat ettirilecegine inanamiyorum, inanmak istemiyorum ve inanmiyorum. avukat bey iki sene yatmislar karar dogrumu?. belki hakim verebilecegi en fazla cezayi verdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 DoruK said: hakimin resmi cismi var mı sokakta görürsek sahip çıkalım :) yok lan bi bok yapamayız ama görüp kin beslemek istiyorum http://www.youtube.com/watch?v=JjSDrDykFns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 hakim olmak için insan olma şartı yok muydu yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Siyasetçi olmak için bile yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 İnsan olma şartı var mı ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 kızına vurmayan dizine vurur damlaya damlaya göl olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 copry said: Siyasetçi olmak için bile yok . ya zaten siyasetçi olmak için insan olmama şartı var tam tersine de hakimlik başkaydı en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 DarKRideR said: işte böyle anlarda maskeli kahramanların çıkıp adaleti kendilerinin sağlamalarının mantıklı olduğunu düşünüyorum. Punisher styla ama, Batman gibi gayce değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Seele said: Giovanni said: Ben bir avukat olarak hakimin boyle bir sey diyecegine, bu suclari isleyenlerin beraat ettirilecegine inanamiyorum, inanmak istemiyorum ve inanmiyorum. avukat bey iki sene yatmislar karar dogrumu?. belki hakim verebilecegi en fazla cezayi verdi? Iki sene tutuklu kalmislar ve yargilanmalari devam ediyor olabilir. Beraat ettiklerine dair bir sey okumadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar