GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 evrime de inanıyorum dini inancım da var nolcak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 bana sorma hacı allah biliyor nolcağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 GokTuRK said: evrime de inanıyorum dini inancım da var nolcak şimdi? işte demek ki allah test ediyor senin inancını bu şekilde. evrime inanacağın kapasitede yaratmış seni. ama bakalım bu senin inancını yıkabilecek mi yıkamayacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 20'lik diş çıkmıyor diyenlere çok pis laflar hazırladım. =( yolu yarıladı bile benim ki. ara ara ağrı yapıo. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 evrim vardır inanıyorum da pişman değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Max Planck'ın dediği gibi bilim varolan nesle yeni fikirleri kabul ettirerek zafer kazanamaz, anca varolan nesil öldükten sonra yeni gelen nesil bu fikre alışkın olacağı için kabullenir, bu şekilde zafer kazanır. Ama bunun gibi gençler çıkıyor hala, yani eğitim berbat halde. Dindar gençlik hedefinde olduğumuz sürece yerimizde saymaya daha çok devam ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Yani modifikasyondur, mutasyondur, bilimsel teori-kanun ne demektir hepsi anlatılıyor liselerde adam gibi, en azından benim lisemde anlatılıyordu ama millet hala kalkıp hocam evrim teorisi gerçek değil neden öğreniyoruz, newton teorisi çöktü artık einstein ı kullanmıyor muyuz falan diyor. Yanlış nerde hakkaten bilmiyorum, ezbercilik desen de bir yere kadar açıklıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Fen lisesi mezunuyum, din dersinde hoca, evrim yoktur diye anlatıyor. Yok efendim, bir atın bacağı 10 milyon yılda evrimleşmiştir, atın 4 bacağı var 40 milyon yıl falan demişti. Binlerce at var, yani hepsinin evrimleşmesi için yeterli süre yok demeye çalışıyor. Hala aklımda :D, acayip gülmüştük. edit: neyse çok yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 seigen said: bir atın bacağı 10 milyon yılda evrimleşmiştir, atın 4 bacağı var 40 milyon yıl falan demişti. Binlerce at var, yani hepsinin evrimleşmesi için yeterli süre yok demeye çalışıyor. aahahah adam bakkaldan evrilmiş yalnız ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=P-2PQiWLmlk&feature=related offf neler varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 seigen said: Fen lisesi mezunuyum, din dersinde hoca, evrim yoktur diye anlatıyor. Yok efendim, bir atın bacağı 10 milyon yılda evrimleşmiştir, atın 4 bacağı var 40 milyon yıl falan demişti. Binlerce at var, yani hepsinin evrimleşmesi için yeterli süre yok demeye çalışıyor. Hala aklımda :D, acayip gülmüştük. edit: neyse çok yazdım. ahahah adam evrilememis daha haberi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Czentovic said: http://www.youtube.com/watch?v=P-2PQiWLmlk&feature=related offf neler varmis Çocuğun argümanlarına gel ya :(. "Allah yoksa seni kim yarattı ?" dese tam olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 zeus tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Czentovic said: http://www.youtube.com/watch?v=P-2PQiWLmlk&feature=related offf neler varmisAHAHAHAHAH SÜPER roller değişmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 dünyadaki en eski din argümanı gerçekten sdf tanrı yoksa ben bişey kaybetmem ama tanrı varsa sen yanarsın sfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 peki ya zeus varsa o zaman nolcak onu merak ettim şimdi oÔ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 zeus varsa burdan ona açık mektup. elektrik faturalarında indirime gidilsin dünya genelinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Ardeth said: dünyadaki en eski din argümanı gerçekten sdf tanrı yoksa ben bişey kaybetmem ama tanrı varsa sen yanarsın sfdsfs ve bunu dediği için eğer varsa onun da yanacağı gerçeği... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 yok abi inanıyorum demen yeter sdf. 9-10 şeye inanıyosan eninde sonunda cennete gidiyosun 100 huri değil de 80 huri alıyosun falan benim anladığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 valla ben allah olsam bunu diyeni yakarım abi. "ulan pezevenk sen 'eğer yoksa kaybedecek bişeyim yok lan inan gitsin' diye mi inanıyon bana, sigie fırına hayde" derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Black_Hand said: zeus varsa burdan ona açık mektup. elektrik faturalarında indirime gidilsin dünya genelinde koskaca zeusu elektrikten sorumlu devlet bakanı yaptın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=GBvSPgK4tMI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 lan koca profesör kimlerle uğraşıyor yazık vallaha bizim evdeki kedi bile böle salak sorular sormuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Bizim lab.lardaki eski 1-2 hoca karşısındaki bir şey anlatırken böyle falan filanlı konuştuğunda düzgün konuşmadığında milleti azarlıyordu, adamların şöyle bir olaydaki konuşma tarzına bak abi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Nekro said: seigen said: Fen lisesi mezunuyum, din dersinde hoca, evrim yoktur diye anlatıyor. Yok efendim, bir atın bacağı 10 milyon yılda evrimleşmiştir, atın 4 bacağı var 40 milyon yıl falan demişti. Binlerce at var, yani hepsinin evrimleşmesi için yeterli süre yok demeye çalışıyor. Hala aklımda :D, acayip gülmüştük. edit: neyse çok yazdım. ahahah adam evrilememis daha haberi yok öss hazırlıkta açı dershanesine gidiyordum.biyoloji hocası evrimi anlatmamıştı, bu günaha giremem diye.sınavda çıkarsa da günahı benim boynuma demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar