Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ev eşyaları hk

Katibim

Öne çıkan mesajlar

Katibim said:

karaca nasıl sizce
Süper! Ben aldım anneme çatal bıçak setini. Ama pahalı dediğin gibi.

Çatal bıçak alırken sade işlemesiz alın hangi marka olursa olsun. Çünkü zamanla o işlemelrin içi hem temizlenmiyor hem de leke tutuyor daha çabuk eskiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

Katibim said:

karaca nasıl sizce
Süper! Ben aldım anneme çatal bıçak setini. Ama pahalı dediğin gibi.

Çatal bıçak alırken sade işlemesiz alın hangi marka olursa olsun. Çünkü zamanla o işlemelrin içi hem temizlenmiyor hem de leke tutuyor daha çabuk eskiyor.

aynen düz al hem karizmasi var hemde temizlenmesi parlatilmasi cok kolay.
Sosyal ağlarda paylaş

Katibim said:

toplumda bir kanı var ikea nın mallarının dandik olduğu yönünde bilemiyorum alan beğenen varmı

IKEA, KocTas gibi yerlerin hesapli sayilan urunleri cok ama cok kotu. Ozellikle KocTas urunleri birlestirirken bile elinde kalacakmis gibi oluyor.

Her ikisinin de ici sunta olmayan ahsap urunleri var, onlar cok kaliteli ama cok pahaliya geliyor.

Ahsap urunleri konusunda fiyat ve saglamlik olarak Adore cok iyi. Ben sadece kitapligini kullandim. Neleri var diye bakmanda fayda var.

Istanbul'daysan MODOKO gibi yerleri gezmende fayda var. Cok ucuk fiyatlardan "yok artik" diyebilecegin kadar ucuz seceneklere kadar cesit gorebiliyorsun.

Bir de bizim arkadaslarimiz evlenirken Ider Mobilya'dan dizdiler nerdeyse tum evi. Simdi nasil bilmiyorum ama o donemde fiyatlar ne ucuktu ne de ucuzdu ama kalite olarak gayet yerindeydi. Hala da sorunsuz olarak kullaniyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

koçtaş kötü. birbirinden bağımsız iki ayrı tanıdık iki ayrı zamanda mutfak yaptırdılar koçtaştan ve ikisinin de mutfağı 1 ayı geçmeden döküldü. onun dışında az buçuk malzeme kalitesinden anlayan adam der zaten koçtaş'taki çoğu şey dandik diye.

ikea'ya gelirsek; burada bir ürün tipinden, atıyorum gardrop 10 tane oluyor. en pahalı 2'si hariç geri kalanı çöp. en pahalı ikisi de güzel oluyor, fakat ederine göre çok pahalı oluyor.

siz siz olun ne alacaksanız onun ekspertine gidin. çatal bıçak takımı ise bu işte ün yapmış bi markadan alın, mutfak yaptıracaksanız o işin erbabına yaptırın. ikea sadece atmaya kıyabileceğin pratik ucuz aletler ve ufak aksesuarlar için tercih edilebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...