Katibim Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 selam arkadaşlar eylül ayında evleniyorum.. Şimdiden tabaktır çanaktır ne biliim çay kaşığıdır alalım diyoruz ama hani sete baksak min 1500 den başlamakta Varmı sağda solda bir tanıdığınız bize indirim yapacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 ikeaaaa evinizin herşeyiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 toplumda bir kanı var ikea nın mallarının dandik olduğu yönünde bilemiyorum alan beğenen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 ikea iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 çok dandiğini gördüm. zamanla oval olan masa vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Ben daha çok Koçtaş'dan aldım gerçi. Yamuk yapmadı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 koçtaş dandik ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Ikea tabak konusunda falan da dandik. Tabakların çoğu çatladı. Masa olarakta aldığımız masanın üzerinde kaplama direk kalktı, kabardı. Paşabahçe falan varken bakılmaz hani yüzüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 karaca nasıl sizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 BonePART said: ikeaaaa evinizin herşeyiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Katibim said: karaca nasıl sizceSüper! Ben aldım anneme çatal bıçak setini. Ama pahalı dediğin gibi. Çatal bıçak alırken sade işlemesiz alın hangi marka olursa olsun. Çünkü zamanla o işlemelrin içi hem temizlenmiyor hem de leke tutuyor daha çabuk eskiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Şunu aldım . Neşter gibi bıçakları o yüzden çok sevmiştim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 copry said: Katibim said: karaca nasıl sizceSüper! Ben aldım anneme çatal bıçak setini. Ama pahalı dediğin gibi. Çatal bıçak alırken sade işlemesiz alın hangi marka olursa olsun. Çünkü zamanla o işlemelrin içi hem temizlenmiyor hem de leke tutuyor daha çabuk eskiyor. aynen düz al hem karizmasi var hemde temizlenmesi parlatilmasi cok kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Katibim said: toplumda bir kanı var ikea nın mallarının dandik olduğu yönünde bilemiyorum alan beğenen varmı IKEA, KocTas gibi yerlerin hesapli sayilan urunleri cok ama cok kotu. Ozellikle KocTas urunleri birlestirirken bile elinde kalacakmis gibi oluyor. Her ikisinin de ici sunta olmayan ahsap urunleri var, onlar cok kaliteli ama cok pahaliya geliyor. Ahsap urunleri konusunda fiyat ve saglamlik olarak Adore cok iyi. Ben sadece kitapligini kullandim. Neleri var diye bakmanda fayda var. Istanbul'daysan MODOKO gibi yerleri gezmende fayda var. Cok ucuk fiyatlardan "yok artik" diyebilecegin kadar ucuz seceneklere kadar cesit gorebiliyorsun. Bir de bizim arkadaslarimiz evlenirken Ider Mobilya'dan dizdiler nerdeyse tum evi. Simdi nasil bilmiyorum ama o donemde fiyatlar ne ucuktu ne de ucuzdu ama kalite olarak gayet yerindeydi. Hala da sorunsuz olarak kullaniyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Bu arada catal bicak seti olarak hatun Nehir diye bir markanin setini almisti. 89 parca. Su andaki fiyati 200 lira falan. 25 sene de garanti veriyor adamlar. Biz kullanmadigimizdan forumdaki Korax'in ceyizini susluyor su anda. Ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 copry said: Şunu aldım . Neşter gibi bıçakları o yüzden çok sevmiştim sdf. bunları görünce bende bu pastanelerde satılan çikolata şeklindeki kaşıklar geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 İkea tasarım ve imaj dışında sıfır, sağlamlık dayanıklılık hak getire, Koçtaş bile daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Mutfak gereçlerini Hisar, tencere tavayı Karaca, beyaz eşyayı Bosch, elektronik ıvır zıvırı Philips, gıda vs gereksinimlerimi Mopaş, alkol ihtiyacımı da Kardeşler Gıda'dan karşılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 koçtaş kötü. birbirinden bağımsız iki ayrı tanıdık iki ayrı zamanda mutfak yaptırdılar koçtaştan ve ikisinin de mutfağı 1 ayı geçmeden döküldü. onun dışında az buçuk malzeme kalitesinden anlayan adam der zaten koçtaş'taki çoğu şey dandik diye. ikea'ya gelirsek; burada bir ürün tipinden, atıyorum gardrop 10 tane oluyor. en pahalı 2'si hariç geri kalanı çöp. en pahalı ikisi de güzel oluyor, fakat ederine göre çok pahalı oluyor. siz siz olun ne alacaksanız onun ekspertine gidin. çatal bıçak takımı ise bu işte ün yapmış bi markadan alın, mutfak yaptıracaksanız o işin erbabına yaptırın. ikea sadece atmaya kıyabileceğin pratik ucuz aletler ve ufak aksesuarlar için tercih edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 senko said: koçtaş dandik ama ya. koçtaştan evladiyelik eşyalar çıkabiliyor. ikea tasarımdan kazanıyor gençlerin gözünü boyuyorlar ittiriyolar kıçı kırık eşyaları edit: şimdi daha doğru dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 tasarımsa olay genevieve lethu'dur. hastasıyım adamların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 ikea ya dandik denmiş 7 sene oldu kocaman masayı kullanıyorum daha ne ağacına bişi oldu nede başka yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 tabak çanağı paşabahçe/şişecamdan alın ben de kazanayım sdf porselen yemek takımı falan alacaksanda porland al türkiye standartı içinde baya kaliteli hammadde kullanıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 paşabahçeden alın, ben de kazanayım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 catal bıcaklar icin ikea yeterlidir bence, dedigi gibi arkadasın, üzerinde işleme falan olmasın temizlenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar