Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpek Saldırısında Ne yapılmalı?


doxylamine

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar istanbulun göbeğinde yaşıyoruz ancak köpekler heryerde,hele pitbull tarzı köpek besleyen internet kafe sahipleri var dersanemin oralarda,hayvanlar garip garip bakıyorlar etrafa hissediyorum bi ara saldıracaklar.
Köpek saldırısında ne yapılmalı? Genel bilgi olarak.
Fin ordusundaki bir çocuk,sol kolunu yumruk yap ağzına sok,kolunu ısıramıyor fazla,sağ elini kıçına yapıştır ve sabitle,boğ hayvanı dedi,orduda böyle öğretiyorlarmış.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sokak köpekleri zaten saldırmaz (hani gidip de yavrusunu koruyan köpeğe bulaşırsan, bölgesini koruyan bir yandan dişlerini gösteren köpeğe yaklaşmaya çalışırsan vs onları hariç tutuyorum),
ancak "internet kafe sahibi" gibi veletlerin köpekleri sahipleri gibi terbiyesiz oluyor, özellikle saldırı için eğitiliyor felan. öyle kişilerden de köpeklerden de uzak durmak en iyi çözüm.

ya da uyku spreyleriyle köpekleri uyutuyorlarmış, gerçi sana saldırmakta olan köpeğe onu uygulamak zor ama denenebilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tırsıyorum hayvanlardan bilmiyorum 3 gündür dışarı çıkamadım asdfasd
valla çok kötü oldu alıcam bıçağı hepsinin gözünü suratını parçalayıp yiyecem koreliler gibi ohhhh belki apm mi arttırır

said:
vala arkadaşlar eğer köpeklerle çok içli dışlıysanız ( atıyorum bulundugunuz muhitte cok fazla varlar ise ) tavsiyem lütfen bu köpek kovucu aletler var kemerine takıyosun radyoaktif dalga saçıp köpeklerin size yaklaşmasını önlüyo yazıktır yahu onlar sizin kadar zeki degiller saldırıyolar cünki sizlerin onlara zarar vereceginden korkuyorlar, ben şahsen vuramam köpeklere elim ayarı yoktur birazda ağırdır ya ölürse allah korusun tavsiyem eğer karşınızdan bi rot geliyosa çaktırmadan yolunuzu değiştirin, kangal zaten durduk yere saldırmaz ( 1 kaç kez yanıma kadar geldi bişey yapmadı ) kangal sadece tehlike anında saldırır zaten kangala karşı koymanız imkansızdır ( görenler bilir oldukça iri bi köpektir sakın ola korkmayın kaçmayın, ben zaten konuya pek hakim degilim şahsi fikirlerimi söyledim birazdan bi veteriner arkadaş gelip önerilerini söyler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

abi korkmayın bu kadar hayvanlardan bir şey yapmaz. benimde var böyle arkadaşım evinin etrafında çok köpek olduğu için gece evine bırakmak zorunda kalıyoruz, korkuyor lksdjgfl

yanından geçin gidin napcak köpek size

yok abi belli bir süre sonra takıntı haline geliyor avpd var bende. bi ara aynı olay tinercilerde oldu... valla bi legal olay yoksa gece kesmek istiyorum bunları ?? bunun bi yükümlülüğü falan varmı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

saldıran sokak köpeği olmaz
saldıran "evcil" hayvanlardan korkuyosan suç hayvanların değil sahiplerinin git onları döv

abi dandirik öğrenciyim ben internet kafe sahibine bi laf etsem 30 kişi indirirler aşağıya. cezai ehliyetim yok , adamı kessem bu sefer kitlerler bi(veya birkaç) sene ygs - lys hayatım kayar.

zaten adamlarla bi problemim yok,sorun itleriyle.yoksa onun sahibininde,itininde değeri benim gözümde bir zaten. ben isterimki salın o hayvanları doğaya.şehirde hayvan olmaz.hele insana saldırabilen(öldürebilen) hiç olmaz.%0.0000001 ihtimalle saldırsa bile gene olmaz. aynı şekilde tinerciler vb gruplar içinde geçerli. ya şehir dışına sürün,ya kesin atın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

odullusoru said:

cezai ehliyetin yoksa adamı da köpeği de kesebilirsin.

psikiyatrik hastaneye tıkıyorlar sonra,sınava falan giremem. ne güzel evden çıkmıyıp kendi hayal dünyamda takılıyorum nerde bi bok var geliyor beni buluyor. yapacak birşey yok demekki. görürsem aldırmıyor gibi yapacağım. koşarsa dersaneye atarım kendimi(?!!?) , ölüm kalıma dönerse artık gözünü mü oyarım ne yaparım bilmiyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

saldıran köpek efsaneleri hep duydum ama hiç tanık olmadım açıkçası

az buçuk hayvan beslemiş bi insan ne yapması gerektiğini bilir iç güdüsel olarak

illa fiziksel bişiler yapmaksa kasıt, boğazını kavrayabiliyorsam tutup bir kaç dakika yatırırım hayvan yatışana kadar. ya da derisi esnek bi cinsse enseden tutar yine bekletirim yere yapıştırıp. en son ihtimal de burnuna tekme atabilirim durum ciddiyse, vıyklayıp kaçar zaten yazık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

saçmalama abi ne kesmesi,yazık hayvan içgüdüsel olarak saldırabilir onun dışında durduk yere niye saldırsın.

eskiden bende korkuyordum köpeklerden filan 10 yıl önce yavru bi köpek vardı yazlıkta bakıyordum severken elimi ısırmıştı, kuduz aşısı yaptırdım sonra artık aşının rahatlığından heralde görmemezlikten gelmeye başladım öyle öyle devam etti.

edit:gerçi senin dediğin apayrı bi cins,saldırdığında basit bir yarayla kurtaramayabilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...